AS Roma

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

alan_kardec
Kontakt:

Re: AS Roma

Post Postao/la alan_kardec » 02 sep 2010, 13:48

čudna mi ova Mirkova pozicija :?
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

Evil Genius
Kontakt:

Post Postao/la Evil Genius » 02 sep 2010, 18:40

mirko je vremenom postao attacking midfielder left :mrgreen:

slika
''La maglia della Roma, anche da allenatore, te la togli, però ti rimane la pelle macchiata. Ci puoi mettere qualsiasi cosa sopra, ma il giallorosso sotto ti rimane sempre.'' Luciano Spalletti

Evil Genius
Kontakt:

Post Postao/la Evil Genius » 06 sep 2010, 15:23

izgleda da u kaljari idemo s borriellom u prvoj postavi i mirkom na klupi !?
...borriello -totti.....
........ menez........

ovako bi nam napad trebao izgledat i naravno burdisso ce u prvih 11 a mexes il' cassetti na klupu .

kad smo vec kod mexesa, vijesti oko produzenja ugovora nisu nimalo lijepe jer sam igrac je izjavio da ne planira (koliko god volio klub i navijace) produzavat ugovor AKO se ponovi prosla sezona tj ako bude u podredjenom polozaju u odnosu na burdissa
''La maglia della Roma, anche da allenatore, te la togli, però ti rimane la pelle macchiata. Ci puoi mettere qualsiasi cosa sopra, ma il giallorosso sotto ti rimane sempre.'' Luciano Spalletti

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 06 sep 2010, 20:45

Pametan, **** im svima Burdiso mater, prvo ranieriju pa svima u klubu ako izgubimo Mexesa zbog njega :evil: :evil: :evil: :evil:
nema potpisa

Evil Genius
Kontakt:

Post Postao/la Evil Genius » 06 sep 2010, 21:36

s obzirom da igramo na 3 fronta na kojima je konkurencija ogromna, vjerujem da ce svi dobit svoju priliku i ranieri ce htio il' ne morat rotirat ekipu i samim tim mexes ce igrat . . . eh sad, jel' to dovoljno ?
bruno conti je odma nakon izjave mexesa sve demantovo i reko kako je u interesu kluba da ga zadrze i da nema govora o odlasku te da ce u narednim danima porazgovarat s njegovim managerom (kad se samo sjetim kolko su s aquilanijem pregovarali ovo mi nikako ne mirise na dobro)

edit: riise zaradio potres mozga i definitivno ga nece bit u sastavu protiv kaljarija i bajerna a vjerovatno i jos par utakmica s obzirom da mu se predvidja 'odmor' od par sedmica, njegovo mjesto ce zauzet veliki paolo castellini :|

Google
Kontakt:

Post Postao/la Google » 07 sep 2010, 23:34

Mexes je Roma,Roma je Mexes :D....Kreno je odlicno sezonu,vijerujem da ce produziti ugovor....!!!!

Steta za Risea,mnogo ce nam nedostajati,posebno protiv Bajerna...!!!!

Brigi je produzio ugovor do 2014...!!!!

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 08 sep 2010, 01:09

Sva sreca pa danas Meksesu nije sta ozbiljnije bilo, mogao je ruku slomiti :cry:

Umalo da ga neki umobolnik petardom ne pogodi pred kraj tekme :evil: :evil:
nema potpisa

BatigolASR
Kontakt:

Post Postao/la BatigolASR » 08 sep 2010, 11:32

Mexes non si tocca!

Mexesa ne dirajte ;)

Evil Genius
Kontakt:

Post Postao/la Evil Genius » 08 sep 2010, 14:14

ma mexes je zivotinja, jedina mana mu je sto ga cesto povuce da iznese loptu al' lik je igracina i jedan od najdrazih igraca jos iz vremena auxerrea.
sinoc protiv nas odlican bio, bez ijedne greske . . a o petardi je suvisno raspravljat

Google
Kontakt:

Post Postao/la Google » 09 sep 2010, 14:01

Adriano se prikljucio ekipi i poceo je da trenira...Gledo sam fotke sa jucerasnjeg treninga,pozitivno me je iznenadio,izglleda nije se nista udebljo,cak je smrso,ne vidi se vise stomacic...:D)

Evil Genius
Kontakt:

Post Postao/la Evil Genius » 09 sep 2010, 16:13

slika

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 09 sep 2010, 16:19

Mozda je dobra stvar sto smo uzeli Boriela kada je u pitanju Adriano, sad se ne smije zajebavat ako misli igrati ;)
nema potpisa

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 09 sep 2010, 17:13

Po ovoj slici Adriano mi se cini mnogo mrsavi nego sto je bio kada je dosao.Izgleda da je dosao pameti,ili nije? :?
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Evil Genius
Kontakt:

Post Postao/la Evil Genius » 10 sep 2010, 00:40

cisto da se podsjetimo
[youtube][/youtube]
mislim da bi ovaj video ranieri umjesto 'gladiatora' igracima trebo pustit prije utakmice, nek vide za sta i koga igraju AKO to vec nisu svjesni . . .
sto se adriana tice tu nema vise nikakve dileme - ocigledno je da se ozbiljno prihvatio posla i da je odlucan u namjeri da pokusa napravit nesto i sto admir rece, dolazak borriella mu ne ostavlja nimalo prostora za eventualnu zajebanciju i mislim da smo konacno popunili napad kako treba.

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 10 sep 2010, 01:20

Devil je napisao/la:Po ovoj slici Adriano mi se cini mnogo mrsavi nego sto je bio kada je dosao.Izgleda da je dosao pameti,ili nije? :?
i meni tako izgleda :D
You are someone else I am still right here

Google
Kontakt:

Post Postao/la Google » 10 sep 2010, 02:29

Zasad je Adriano da ga ne ureknemo ko bombona...redovno je na treninzima trudise,jos samo da bar 80% vrati one svoje forme iz Intera i mi zadovoljni...sad moram da mijenjam sliku na avataru,nije vise debeo i uzdrigan ehhehe :D)..!!!

U Subotu igramo protiv Cagliaria,jedan simpatican podatak koji sam naletio na netu...Roma je u gostima zadnju pobijedu zabiljezila nad Cagliari-jem jos davne 1995...red je da se srusi ta tradicia i da pobijedimo..!!!

Google
Kontakt:

Post Postao/la Google » 11 sep 2010, 02:29

Cagliari-Roma...iz tima ce da izostanu,Mexes, Taddei, Okaka,Vucinic, Riise...!!!

Pozvani igraci:
Golmani:J. Sergio, Lobont, Doni
Odbrana:Cassetti, Juan, G.Burdisso, Castellini, N.Burdisso, Rosi, Cicinho, Antunes
Sredina:De Rossi, Pizarro, Perrotta, Brighi, Menez, Simplicio, Greco
Napad:Totti, Borriello, J. Baptista

Moguci prvih 11:
---------J.Sergio-----------

Cassetti------ N.Burdisso----- Juan----- Castellini

Pizarro-------- De Rossi---------- Perrotta

--------------Menez

--------Totti------ Borriello--------

slika slika slika

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 11 sep 2010, 11:46

Pa sta je Mirku i Mexesu sad??
nema potpisa

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 11 sep 2010, 11:51

idemo slika :D
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia

Google
Kontakt:

Post Postao/la Google » 11 sep 2010, 12:55

Admir_Sa je napisao/la:Pa sta je Mirku i Mexesu sad??
Kao neke manje povrede...moguce da in odmara za Bayern,igrali su dvije teske tekme za repku...!!!!
-----------------

Odgovori

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: Beduin i 1 gost.