Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
I ja sam isti. Za ovu ne planiram nista. Ostati kuci najbolja stvar.uNbx je napisao/la:Prošle godine me tačno na dan proslave ujutro safatala temp 41,2. Šta li će sad bit?Ugl, ne gine mi cuganje kamilice i bobanje paracetamolima.
Samo sam u dilemi kakav ću maraton opalit. Nešto kontam LOTR extended ver., nisam 3-4 godine. Vakat da se obnovi gradivo.Kawhi je napisao/la:I ja sam isti. Za ovu ne planiram nista. Ostati kuci najbolja stvar.uNbx je napisao/la:Prošle godine me tačno na dan proslave ujutro safatala temp 41,2. Šta li će sad bit?Ugl, ne gine mi cuganje kamilice i bobanje paracetamolima.
Vidis, nije ti to losa ideja.uNbx je napisao/la:Samo sam u dilemi kakav ću maraton opalit. Nešto kontam LOTR extended ver., nisam 3-4 godine. Vakat da se obnovi gradivo.Kawhi je napisao/la:I ja sam isti. Za ovu ne planiram nista. Ostati kuci najbolja stvar.uNbx je napisao/la:Prošle godine me tačno na dan proslave ujutro safatala temp 41,2. Šta li će sad bit?Ugl, ne gine mi cuganje kamilice i bobanje paracetamolima.
Pa nije ni cudo, kad se u zadnje vrijeme nova godina uvjek potrefi u sred zimeuNbx je napisao/la:Prošle godine me tačno na dan proslave ujutro safatala temp 41,2. Šta li će sad bit?Ugl, ne gine mi cuganje kamilice i bobanje paracetamolima.
I meni slicno zadnja dva puta, budem dobar 31.12 ali se zato 1.1 probudim sa temperaturom i tako me drzi 5-6 danauNbx je napisao/la:Prošle godine me tačno na dan proslave ujutro safatala temp 41,2. Šta li će sad bit?Ugl, ne gine mi cuganje kamilice i bobanje paracetamolima.
krvopija?akisarajevo92 je napisao/la:uz bijeli luk jos neceg sigurno nece biti za novogodisnju noc..
Fckin zinulo pedu za parama.gaston je napisao/la:Ove godine vjerovatno najlošiji doček otkako znam za sebe.
Radim dnevnu 31og, djevojka noćnu, tako da slavim sa par kolegica. Još uvijek ne znam da li radim dan poslije tako da je moguće da se jastuk zagrli i prije ponoći.
Fckin' grown up.
Prema onom kako vidim, kurko je ove godine rezervisan za kolegice.gaston je napisao/la:Ma niko sretniji od mene da i ovu godinu provedem lokajući sa svojim uhljupima na nekoj planini al' kurko.![]()
Još 4mj pa u Bosnu prvi put aBd.