Ostale ne bih izdvajao, ak moze ovaj tandem nek pokupi cijeli plijen.

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Ja ga se sjecam sa teme Eurobasket.Sveti je napisao/la:Ko vam je taj mirko, nikad cuo za lika
I zar ovo nije tema za diskusije
Nemoj dumat bezveze, Mirkov svaki post vrijeđa inteligenciju.Kaunas je napisao/la:Ja ga se sjecam sa teme Eurobasket.Sveti je napisao/la:Ko vam je taj mirko, nikad cuo za lika
I zar ovo nije tema za diskusije
On, Virto i Besic su kod mene u vrhu za kantu, moram jos razmislit kome koliko bodova pa cu glasat.
Kad Helco pravi gore neke separatisticke izbore.Kawhi je napisao/la:Slabo ovo ide za sad.
Zato je dobio vec porciju, zna on o cemu pricamo, ne preko foruma.BoixosNois1899 je napisao/la:Jel moguće da Sariel skoro nijednog boda (osim mojih 6) nije dobio? Frajer je bio kanta nad kantama. Kakav samo repertoar psovki i uvreda je imao...
Zamisli da sam bio active cijelu godinu hahaahahhaSarmelino je napisao/la:A nije ga bilo zadnja 2 mjeseca
Pokusaj u 2018. Uz tebe smo.Besic je napisao/la:Zamisli da sam bio active cijelu godinu hahaahahhaSarmelino je napisao/la:A nije ga bilo zadnja 2 mjeseca
Moze i bez tebelegenda reala je napisao/la:Prosle god sam vodio Virtovu kampanju i decko je osvojio, Besko ako ti treba pomoc javi se
Jedino bi Virto mogo lopatom bodeva zgrnutMocMahale444 je napisao/la:Zato je dobio vec porciju, zna on o cemu pricamo, ne preko foruma.BoixosNois1899 je napisao/la:Jel moguće da Sariel skoro nijednog boda (osim mojih 6) nije dobio? Frajer je bio kanta nad kantama. Kakav samo repertoar psovki i uvreda je imao...
Zbog toga niko s pl nece glasati za svoje ma koliko se mrzili tamo.
Probaj nekad napisati više od jedne rečenice. Bez linka.filip13 je napisao/la:kako me slabije ima na chatu odmah i ovde nema bodova
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.