KANTA GODINE - 2017 - DISKUSIJE
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: KANTA GODINE - 2017 - DISKUSIJE
@lilard,bodovi?
@kawhi ,muslimani ne idoliziraju nikog
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Izvinjavam se, dogodine sigurnoBesic je napisao/la:@lilard,bodovi?

"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Nisam ljubitelj brzih odluka
Tvoja je grozomorna...
Tvoja je grozomorna...
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
vidis da mu ne ide nesto pa se trudi da dobije josKawhi je napisao/la:Kad besko popije otrov na kraju izbora. Ko idol mu.
Honorable mentions: Hendo x 30
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Jel moguće da Sariel skoro nijednog boda (osim mojih 6) nije dobio? Frajer je bio kanta nad kantama. Kakav samo repertoar psovki i uvreda je imao...
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Navlacis na sebe bijes premijer lige a svi znamo kako to zavrsavaBoixosNois1899 je napisao/la:Jel moguće da Sariel skoro nijednog boda (osim mojih 6) nije dobio? Frajer je bio kanta nad kantama. Kakav samo repertoar psovki i uvreda je imao...

Šit bi loš, a sudžuk žilav...
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Penaltiky je napisao/la:Navlacis na sebe bijes premijer lige a svi znamo kako to zavrsavaBoixosNois1899 je napisao/la:Jel moguće da Sariel skoro nijednog boda (osim mojih 6) nije dobio? Frajer je bio kanta nad kantama. Kakav samo repertoar psovki i uvreda je imao...

"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
To ti je hipokrizija foruma zemo.Ni meni nije jasno zašto dobijam ovoliki broj bodova, hajd razumijem zbog čega bodovi od francuske sobarice sarmela ili bodovi od šnicla demonstratora,ali ostalo mi nije jasno. I taj koga pominješ kao samo dno društva dobije jedan glasBoixosNois1899 je napisao/la:Jel moguće da Sariel skoro nijednog boda (osim mojih 6) nije dobio? Frajer je bio kanta nad kantama. Kakav samo repertoar psovki i uvreda je imao...

Ovdje sve ide bod za bod, ko Sarajevo i Zrinja kad treba Zelju syebati.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Besic je napisao/la:To ti je hipokrizija foruma zemo.Ni meni nije jasno zašto dobijam ovoliki broj bodova, hajd razumijem zbog čega bodovi od francuske sobarice sarmela ili bodovi od šnicla demonstratora,ali ostalo mi nije jasno. I taj koga pominješ kao samo dno društva dobije jedan glasBoixosNois1899 je napisao/la:Jel moguće da Sariel skoro nijednog boda (osim mojih 6) nije dobio? Frajer je bio kanta nad kantama. Kakav samo repertoar psovki i uvreda je imao...

plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
Virtu4l 6b - zato jer mrzim željezničar
leorey 4b - zato jer nema lik žive veze o teniskoj materiji a uporan je pravo
Sarmelino 3b - naporan i dosadan do zla boga, trol u pokušaju
Policeman 2b - KRALJ foruma
Evander 1b - zato jer nas je ugasio više puta, previše pesimističan, zrači negativom
HM:
BigDaddy, Neandertalac, EdinTM87, Saurman, BoixosNois1899, krmpotich, Zeljo92,
leorey 4b - zato jer nema lik žive veze o teniskoj materiji a uporan je pravo
Sarmelino 3b - naporan i dosadan do zla boga, trol u pokušaju
Policeman 2b - KRALJ foruma
Evander 1b - zato jer nas je ugasio više puta, previše pesimističan, zrači negativom
HM:
BigDaddy, Neandertalac, EdinTM87, Saurman, BoixosNois1899, krmpotich, Zeljo92,
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- TobeYarabi
- Kontakt:
ko glasa za mene-dabogda mu stara na roditeljskom prnula!!
Zadnja izmjena: TobeYarabi, dana/u 05 dec 2017, 00:39, ukupno mijenjano 2 puta.
- Donnie Darko
- Kontakt:
besic 6b - razlog zbog kojeg ova nagrada postoji je upravo on, tacnije forumasi poput njega. podsjeca me na komarce, uvijek je tu, dosadan, iritantan, ubijes jednog pojave se nova dvojica a kod besica je banujes ga vrati se duplo gori. nema gdje ga nema, a nigdje nikakve koristi od njega, nula iskupljujucih kvaliteta.
policeman 4b - samo zato sto je naporan.
ramsay 3b - slabija verzija besica. jedna od rijetkih situacija gdje se ovo slabija moze iskoristiti kao nekakav kompliment.
bigdaddy 2b - duga prica, znaju oni koje zanima. nadam se da nije u pravom zivotu kao sto je na internetu. iskreno se nadam.
sarmelino 1b - samo zbog onog perioda kada su on i besic drkali jedan drugom 24/7 na 10 razlicitih tema simultano. to je bila najgora stvar koja se ikada desila na forumu, osim pauka, ali to su vec ozbiljni mentalni problemi koji prevazilaze forum tako da to ne brojim. sreca popravio se dosta, to treba napomenuti.
ramsay 3b - slabija verzija besica. jedna od rijetkih situacija gdje se ovo slabija moze iskoristiti kao nekakav kompliment.
bigdaddy 2b - duga prica, znaju oni koje zanima. nadam se da nije u pravom zivotu kao sto je na internetu. iskreno se nadam.
sarmelino 1b - samo zbog onog perioda kada su on i besic drkali jedan drugom 24/7 na 10 razlicitih tema simultano. to je bila najgora stvar koja se ikada desila na forumu, osim pauka, ali to su vec ozbiljni mentalni problemi koji prevazilaze forum tako da to ne brojim. sreca popravio se dosta, to treba napomenuti.
Trokut Besic-Sarma-Kavaj je zloDonnie Darko je napisao/la:besic 6b - razlog zbog kojeg ova nagrada postoji je upravo on, tacnije forumasi poput njega. podsjeca me na komarce, uvijek je tu, dosadan, iritantan, ubijes jednog pojave se nova dvojica a kod besica je banujes ga vrati se duplo gori. nema gdje ga nema, a nigdje nikakve koristi od njega, nula iskupljujucih kvaliteta.
sarmelino 1b - samo zbog onog perioda kada su on i besic drkali jedan drugom 24/7 na 10 razlicitih tema simultano. to je bila najgora stvar koja se ikada desila na forumu, osim pauka, ali to su vec ozbiljni mentalni problemi koji prelazilaze forum tako da to ne brojim. sreca popravio se dosta, to treba napomenuti.
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
Je li moguce da me ni medju 20-ak nisi naveo?Penaltiky je napisao/la:Onarabl menšn: Sarma, rasavoje, Neandertalac, Sandokan87, Sarma, Ramiz, HNK Branitelj/Brancester, onaj sto djecu zove ustase, KingJamesMVP, Zeljo92, Zenzo, JackTheStripper, Besic

"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
Lillard do finala :bosna: 

7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Sta vam je problem s daddyem. Ne znam puno, al se sjecam da je bio susretljiv kad sam se prijavljivo za formulu, objasnjavao neke sitnice i to
Dobro je kasnije nastavio objašnjavati.Toffie je napisao/la:Sta vam je problem s daddyem. Ne znam puno, al se sjecam da je bio susretljiv kad sam se prijavljivo za formulu, objasnjavao neke sitnice i to
Ko vam je taj mirko, nikad cuo za lika
I zar ovo nije tema za diskusije
I zar ovo nije tema za diskusije

naprijed rejal