Vedad Ibisevic

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

B0SANAC
Kontakt:

Re: Vedad Ibisevic

Post Postao/la B0SANAC » 08 sep 2010, 00:58

kimbo je napisao/la:Ibisevic poslije danasnje tekme moze da ide uzdignutog cela. Momak je danas igrao srcem u svakom stadiu igre stao na crtu Francuzima. Fascinirao me svojim defanzivnim ucinkom , to mu je prema Susicu bio zadatak danas.
Svojim trcanjem je prekidao Francuske kontre i pametnim prekrsajima sjeckao igru Francuza.
Sve vise cjenim njega i Salihovica , momci umiru za ovu repku. U fazi napada je trazio loptu i otkrivao se , mada je pocesto i prvio greske. Ali po meni bolje to nego se supacki kriti kao Dzeko i cekati sve na gotovo.
Potpis !
Klasicnog napadaca Pape stavio na desno krilo, BRAVO PAPE svaka tebi cast.
Ali je ipak dao sve od sebe.

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 08 sep 2010, 01:04

Vedo ne zaslužuje pljuvačinu i omalovažavanje, ili mi ne zaslužujemo njega. Nije bio na prirodnoj poziciji, dao je maksimum. Oni zvižduci su mene zaboljeli, mogu misliti kako je njemu bilo.
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden

RiNo
Kontakt:

Post Postao/la RiNo » 08 sep 2010, 01:08

Nije zaslužio zvižduke. Ali šta očekivati od čobana koji znaju samo par rečenica skandirati, šta će drugo čobani nego zviždati
100% sportski i krajnje opušten potpis

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 08 sep 2010, 01:17

Svaki put se nanovo iznenadim frapantnom glupošću, zlom i frustracijama koje isijava iz članova ovog foruma.

Vedad Ibišević je večeras, kao i protiv Njemačke, igrao desno krilo! On je na toj poziciji upotrebljiv otprilike koliko i Nadarević. Možda je i mogao bolje, ali je poenta da je žrtvovan od strane velikog stratega koji je odlučio da tom promjenom ukaže respekt Francuzima. Ne može biti nikome teže nego Vedadu. Hem je zavaljen, hem se borio koliko je mogao i na kraju je još izviždan. Bruka!

Vedade, legendo, ne daj se, čudo si od NAPADAČA!!!
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

stokton
Kontakt:

Post Postao/la stokton » 08 sep 2010, 01:35

Meni nisu jasni ovi što napadaju Ibiševića, ko da je on za sve kriv. prvo čovjek uopšte ne igra u napadu, tako da nema šanse da dođe do prilike akamoli da gol dadne. Jest da je dosta griješio ali jednostavno ne zna igrat na poziciji krila jer je klasični centarfor, a da su se ovi ostali borili i trudili upola ko on ne bi nas ovako nadigrali na sredini. Još nešto, što malo ne napadate Džeku, pa više je Hasagić pretrčio od njega, a i kad je imo loptu odbijala se od njega ko od panja, i gol je primljen nakon njegove izgubljene lopte. Trebao bi se malo ugledat na Benzemu, kako se bori za reprezentaciju, a ne trčkara ko kakav maneken. A tek ibričić pa svaku je loptu izgubio, a ne nama je samo Vedo kriv, još jednom kažem da su se ostali borili ko on ne bi ovako nadigrani bili, možda bi izgubili, ali ni slučajno ovako poniženi. Izvinjavam se što sam bio ovoliko opširan, ali morao sam.

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 08 sep 2010, 01:59

Istina je da je Džeko bio lošiji nego inače, ali ništa drastično. Imao je agonijalnu predstavu jer je bio sam gore, bez ikakvih lopti. Jedini koji ga je upošljavao je bio Hasagić, nažalost. Isti ovakav Džeko sa isto ovoliko trke će Bayernu zabiti hattrick uz pravu postavku igre i prave saigrače.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 08 sep 2010, 08:11

Vedad je spriječio barem 3-4 kontre. Momak se vraćao, gin'o za državni dres a ispraćen je zvižducima kao najveći neprijatelj države(doduše, zviždali su i Spahiću kada je uzeo mikrofon u ruke, tako da mi ni ovo ponašanje naših "navijača" nije strano).
Eagles_OldSchool je napisao/la:Za mene je on bezveze igrac i nikad ga nisam volio i kad je dao onih 18 golova za jednu polusezonu u Hoffenheimu.
Po meni je on davno ispucao kredit treba onog malog Seferovica zovnuti
Lične simpatije/antipatije/ ostavi za sebe. Daj Bože da su svi sinoć ginuli k'o Vedad, možda bismo i izvukli barem bod.
benajon je napisao/la:A gdje je muslimovic moze mu bit profesor pametnije im je da naturizuju nekog napadaca nego da on igra
Taj Muslimović je povrijeđen, a mogao bi nam svima objasniti to "naturizuju".
I, stvarno ne mogu da vjerujem da pojedinci(@Aris, ako se ne varam) misle kako bi Štila ili Vladavić odigrali bolje. Taj isti Štila sve manje i manje igra u Lechu(momak je toliko van forme da je to za ne povjerovati), a Vladavić je u RBS odigrao 3 utakmice u 2 godine.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

BHFAN22
Kontakt:

Post Postao/la BHFAN22 » 08 sep 2010, 08:35

Vedo jest pravio greske a **** vas dzeko koji samo stoji i dize ruke za loptom. Vedo je vecinu lopti primio u svojoj polovini i ne krivim ga nimalo za gresko i sto nedaje golove za repku kad uoposte neigra na svojoj poziciji. Al on kad pogrijesi trci nazad cak zajedno s Mujdzom do naseg gola i bori se za loptom.
Nije da ga branim al to je tako..
I Krv Svoju Za Bosnu Moju!

amho
Kontakt:

Post Postao/la amho » 08 sep 2010, 08:58

ibisevic je dao sve od sebe sinoc... to sto se od njega trazi nesto, sto on ne zna, nije do njega....

edotm87
Kontakt:

Post Postao/la edotm87 » 08 sep 2010, 12:36

cuj trudio se, treba vise od truda, evo ja sam sportista, i mogao bi izdrzati ovih 90 min. ubacite mene, trudicu se vjerujte... druga je stvar sto Pape "trener" nezna koja pozicija odgovara kojem igracu... ;)
BRAVE HEART 1979-2005

amho
Kontakt:

Post Postao/la amho » 08 sep 2010, 13:08

edotm87 je napisao/la:cuj trudio se, treba vise od truda, evo ja sam sportista, i mogao bi izdrzati ovih 90 min. ubacite mene, trudicu se vjerujte... druga je stvar sto Pape "trener" nezna koja pozicija odgovara kojem igracu... ;)
sta je to vise od truda???? da igra odlicno na poziciji na kojoj ne zna igrat??? da je dzeku susic stavio da brani, ko bi bio kriv za primljene golove? haman dzeko, zato sto ne zna branit!!!!

edotm87
Kontakt:

Post Postao/la edotm87 » 08 sep 2010, 13:15

amho je napisao/la:
edotm87 je napisao/la:cuj trudio se, treba vise od truda, evo ja sam sportista, i mogao bi izdrzati ovih 90 min. ubacite mene, trudicu se vjerujte... druga je stvar sto Pape "trener" nezna koja pozicija odgovara kojem igracu... ;)
sta je to vise od truda???? da igra odlicno na poziciji na kojoj ne zna igrat??? da je dzeku susic stavio da brani, ko bi bio kriv za primljene golove? haman dzeko, zato sto ne zna branit!!!!
znanje... nemoze se lopta odbijati od tebe ko od kamen, pa profesionalni si fudbaler, i nemoze covjek od 175 uzeti svaki skok duel protiv tebe koji si 185... za ovo boldirano si upravu...
BRAVE HEART 1979-2005

amho
Kontakt:

Post Postao/la amho » 08 sep 2010, 13:20

edotm87 je napisao/la:
amho je napisao/la:
znanje... nemoze se lopta odbijati od tebe ko od kamen, pa profesionalni si fudbaler, i nemoze covjek od 175 uzeti svaki skok duel protiv tebe koji si 185... za ovo boldirano si upravu...
onda ibisevica ne treba zvat' u reprezentaciju... covjek nema znanje... neka igra neko drugi...

Iker C
Kontakt:

Post Postao/la Iker C » 08 sep 2010, 13:24

Kao što bi sir Amar Osim rekao ima igrača koji ne znaju i nikada neće znati pa tako i Ibišević. Do duše trudio se i bio je dobar u defanzivi ali jednostavno to nije to. Ne zamjeram mu puno za sinioć jer je igrao na svojoj neprirodnoj poziciji. Sušić mora shvatiti( koliko je glup vjerujem da neće) da Džeko i IBišević ne mogu igrati zajedno. Ako se ko sjeća mi smo najbolje igrali upravo kada je Ibišević bio povrijeđen. Ne kažem da Ibišević ne treba igrati ali možda samo 15 zadnjih minuta kada se Džeko umori.
FEDERER= KLOC

edotm87
Kontakt:

Post Postao/la edotm87 » 08 sep 2010, 16:14

upravo tako Muslimovic je za njega Dzeko... :mrgreen:
BRAVE HEART 1979-2005

dzenidm
Kontakt:

Post Postao/la dzenidm » 08 sep 2010, 16:19

pa zar ste ocekivali nesto vise.... igraci koji su ok u nasoj ekipi : hasagic spahic salihovic pjanic misimovc dzeko.....

fali nam jos samo 6 igraca da bi imali kompletnu ekipu.,,,,,,,,,,, lulic igrac?? mujdza??? rahimic(puni 94)???

ma daj

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 08 sep 2010, 16:59

Ono sto je Ibisevic sinoc pokazo je nesto najgore sto sam vidio od ijednog igraca na ovom Svijetu otkad pratim nogomet. Stvarno se ne mogu sjetit da je neko onako katastrofalno odigro. One ogromne zvizduke nije zasluzio, jer ipak to treba bit njegov domaci teren, ali ovo ovako vise ne ide. Isto vazi i za balerinu u vrhu napada. Neka ga je stid, on je i zasluzio zvizduke jer se nije posteno uznojio. Vedo je probao nesto napravit u toj ulozi sto mu je dao Mourinho, ali je bio jadan. Ili sto Bot kaze, krampa. :D
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Necromacer
Kontakt:

Post Postao/la Necromacer » 08 sep 2010, 18:14

Evo jedan nas portal je fino sumirao Susica i situaciju oko Ibisevica!! Evo oglomka teksta:

"Pokušao je od Ibiševića, koji igrač kaznenog prostora, napraviti krilnog igrača, pa je ovaj «poginuo» protiv Francuza trčeći gore dole uz aut-liniju i onda nagrađen zvižducima"...

A onda o Susicevim izmjenama: Zavaljenog Ibiševića vadi i na njegovo mjesto stavlja Zeca...

Hamulani
Kontakt:

Post Postao/la Hamulani » 08 sep 2010, 19:14

Ko kaže za Ibiševića da je dobar ja mu moram reći da je retardiran. Gdje su sad oni selektori i hattrkovi?? On ne može igrati u prvih 11. To se vidjelo protiv Luksemburga.

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 08 sep 2010, 19:15

Hamulani je napisao/la:Ko kaže za Ibiševića da je dobar ja mu moram reći da je retardiran. Gdje su sad oni selektori i hattrkovi?? On ne može igrati u prvih 11. To se vidjelo protiv Luksemburga.
hvala!!!!
napusti kompoziciju!!!!!!
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], Proximic i 13 gostiju.