FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
ajde eto prosao je i ponedeljak da cujemo ko nas sledeci napusta, Probisvjete javi se
Nadam se Sale i JahaSmajilKaric je napisao/la:ajde eto prosao je i ponedeljak da cujemo ko nas sledeci napusta, Probisvjete javi se
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
boze sacuvaj realizacije i promasaja Todorovica hehe
Fukare i Robijasi su imali jos vecu zajebanciju prethodne sezone
Robijasi su danas kada su izlazili s Tusnja, pjevali: "Mi smo iz Zenice, mi smo ludjaci, **** nam puse svi tuzlaci", tako nesto i niko im sa zapada nista nije rekao, kontaju svi na stadionu da je sprdnja u pitanju...
Fukare i Robijasi su imali jos vecu zajebanciju prethodne sezone
Robijasi su danas kada su izlazili s Tusnja, pjevali: "Mi smo iz Zenice, mi smo ludjaci, **** nam puse svi tuzlaci", tako nesto i niko im sa zapada nista nije rekao, kontaju svi na stadionu da je sprdnja u pitanju...
a gdje je precjednik Mujkanovic da uruci prigodne poklone
Đe ste miševi, pade i likČe 

When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
- RollingPaper
- Kontakt:
Metemo redom 

- tuzlak1987
- Kontakt:
Koja je ovo pobjeda u jesenjem dijelu, ne mozes vise popamtit 

pitanje je samo koliko razlike u Gabeli :kafa:tuzlak1987 je napisao/la:Koja je ovo pobjeda u jesenjem dijelu, ne mozes vise popamtit :kafa:
-
- Kontakt:
Odprilike kao i danasChinaglia je napisao/la:pitanje je samo koliko razlike u Gabelituzlak1987 je napisao/la:Koja je ovo pobjeda u jesenjem dijelu, ne mozes vise popamtit

Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
Konacno moze se reci da se lakse dise polako se "odvajamo "od opasne zone.
Ja se stvarno nadam da ce biti u klubu dovoljno pameti i da ce podrzati Petrovica u njegovim zamislima i dovesti mu igrace koje zeli. ..
Gosk nam je odlucujuci ako im uzmemo tri bobe mi smo opstanak vec obezbijedili u to sam siguran.
Ja se stvarno nadam da ce biti u klubu dovoljno pameti i da ce podrzati Petrovica u njegovim zamislima i dovesti mu igrace koje zeli. ..
Gosk nam je odlucujuci ako im uzmemo tri bobe mi smo opstanak vec obezbijedili u to sam siguran.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
- Probisvjet
- Kontakt:
Dobro je.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Radnik i Gosk sest bodova na Tusnju, Celik dva u Zenici. Borba za play-off. Vlado, sjetim ti se najmilijih
Niko, niko, samo Sloboda
Gotovo je sada sta je bilo bilo je.
Uvjek smo mi gubili puno bodova kuci. Nije to samo sada.
Uvjek smo mi gubili puno bodova kuci. Nije to samo sada.
bitno je da sam bio u pravu kada sam rekao da ova ekipa treba izborit ligu za prvaka jer ima kvalitet za to
De, Čelik smo dobili.Chinaglia je napisao/la:bitno je da sam bio u pravu kada sam rekao da ova ekipa treba izborit ligu za prvaka jer ima kvalitet za to
Nek mlatnu GOŠK na strani (koji se također bori za opstanak, ali i to je neko veće mjerilo) pa onda možemo reći da ova ekipa i liči na nešto.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Nema to veze, bitno je da smo počeli da jedemo malu djecu.wobly92 je napisao/la:De, Čelik smo dobili.Chinaglia je napisao/la:bitno je da sam bio u pravu kada sam rekao da ova ekipa treba izborit ligu za prvaka jer ima kvalitet za to
Nek mlatnu GOŠK na strani (koji se također bori za opstanak, ali i to je neko veće mjerilo) pa onda možemo reći da ova ekipa i liči na nešto.

The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
Nema Chinaglija nema.Chinaglia je napisao/la:bitno je da sam bio u pravu kada sam rekao da ova ekipa treba izborit ligu za prvaka jer ima kvalitet za to
Dobio si Viteza i Celika, izbacio Slogu u dvije domace utakmice i sta. ...
Svaka ozbiljna ekipa yebala nam je majku ove sezone.
Cuj bio upravu, saberi se.
Evo idemo Gosku, ako iscupamo barem bod slozicu se sa tobom.
i opet protiv Celika utakmica u bljuzgi. Ocigledno savez mora uticati na infrastrukturu.
Siroki pokazuje da je sve moguce kad se hoce. One koje nece ili da savez natjera ili da ucestvuje u sufinansiranju. Jer ovo nema smisla.
Za koga se igra ova liga?
Siroki pokazuje da je sve moguce kad se hoce. One koje nece ili da savez natjera ili da ucestvuje u sufinansiranju. Jer ovo nema smisla.
& $ ?
Savez debilni trazi reflektore da svi imaju a tereni oranice.klma1 je napisao/la:i opet protiv Celika utakmica u bljuzgi. Ocigledno savez mora uticati na infrastrukturu.
Pa mislim da je isplatnije kupiti najlon i pokriti teren, nego čistiti ga ovako mašinama i još ga pokvariti i napraviti da liči na oranicu.
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.