hajde obraduj nas i za pića si eto odma protiv Borca bujrum.januar je napisao/la:benajon je napisao/la:Sutra potpisuje jedan novi oleoooo
Ko je u pitanju da nije Brazilac ?
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Sarajevo ljubavi moja!
Vedin Music sutra potpisuje za FK Sarajevooooo oleeeeeeeeeeeeeee 

Zar Juninho nije skoro potpisao????januar je napisao/la:benajon je napisao/la:Sutra potpisuje jedan novi oleoooo

zasto se brisu postovi?
Juninho je potpisao na 2 godine, i neki dan je dobio dozvolu i papirePašalić je napisao/la:Zar Juninho nije skoro potpisao????januar je napisao/la:benajon je napisao/la:Sutra potpisuje jedan novi oleoooo

kazu music da ce potpisati sutra,a citam njegovu izjevu da zeli da se vrati da zivi u sarajevo,a vjerovatno ce kod nas zavrsiti karijeruu
KAD JE IZVLACENJE KUPA
KAD JE IZVLACENJE KUPA
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić
:johnnyHZ je napisao/la:kazu music da ce potpisati sutra,a citam njegovu izjevu da zeli da se vrati da zivi u sarajevo,a vjerovatno ce kod nas zavrsiti karijeruu
KAD JE IZVLACENJE KUPA

Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić
kup izvucen, igramo na kosevu protiv : HNK Sloga Gornji Vakuf/Uskoplje
15.09 16:00
15.09 16:00
- Elektrika
- Kontakt:
Vedin Musić??? Fudbaler od 37 godina??? Loš potez ako se ja pitam.
Opet po autograme moram dolazitijohnnyHZ je napisao/la:kazu music da ce potpisati sutra,a citam njegovu izjevu da zeli da se vrati da zivi u sarajevo,a vjerovatno ce kod nas zavrsiti karijeruu

Kobilja glavaspica je napisao/la:http://img834.imageshack.us/f/snc100907165200.jpg/
lijepo lijepo nema sta, MI SMO DIVOVI!!

FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
-
- Kontakt:
Zar i sada igra?Brz je Cile bio ko raketa, neznam sad radi godina.Sjećaju se malo stariji iz repke.Elektrika je napisao/la:Vedin Musić??? Fudbaler od 37 godina??? Loš potez ako se ja pitam.
.....ravno u srce, puca ko Semir Tuce ! ! !
mislim da je ovo radi njegovog iskustva jer imamo premlad tim ...a i deficitarni smo na lijevom beku,jer ako se todor ozljedi nemamo prevenciju...kako god svojim iskustvom moze pomoci!mujoisuljo je napisao/la:Zar i sada igra?Brz je Cile bio ko raketa, neznam sad radi godina.Sjećaju se malo stariji iz repke.Elektrika je napisao/la:Vedin Musić??? Fudbaler od 37 godina??? Loš potez ako se ja pitam.
ja nisam rekao da ce potpisati nego da je bio kontaktpile87 je napisao/la:Opet po autograme moram dolazitijohnnyHZ je napisao/la:kazu music da ce potpisati sutra,a citam njegovu izjevu da zeli da se vrati da zivi u sarajevo,a vjerovatno ce kod nas zavrsiti karijeruu![]()
![]()
Kobilja glavaspica je napisao/la:http://img834.imageshack.us/f/snc100907165200.jpg/
lijepo lijepo nema sta, MI SMO DIVOVI!!

Predsjednik Sarajeva, Zijad Blekić nije baš upoznat sa činjenicom da Vedin Musić pregovara sa njegovim klubom. Sada ga zanima samo nedjelja i derbi sa Borcem.
“Stvarno mi niko nije rekao za Musića. Prvi put čujem. Najvažniji nam je sad Borac, koji će pasti na Koševu”, rekao je Blekić.
“Stvarno mi niko nije rekao za Musića. Prvi put čujem. Najvažniji nam je sad Borac, koji će pasti na Koševu”, rekao je Blekić.
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
- Elektrika
- Kontakt:
Nije samo kobilja glava, ima i dalje malo

Slijedece kolo akobogda cemo se totalno odvojiti na tabeli,jer se nadam porazima Zelje i Olimpika sto nimalo nije nerealno,a onda lagano i pametno bez euforije odrzavati lagano prednost do titule!! 

ucite li ovu novu argentinsku pjesmu ?? 

ma meni Ja voli, samo tebe boljaSnickers5 je napisao/la:ucite li ovu novu argentinsku pjesmu ??

GDJE GOD DA SMO UVJEK SMO KORAK ISPRED VAS
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi

meni ova novaHairlija je napisao/la:ma meni Ja voli, samo tebe boljaSnickers5 je napisao/la:ucite li ovu novu argentinsku pjesmu ??