FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
nema sanse da ovo okrenemo nazalost...LjoZee je napisao/la:Gubimo ... puuu
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Re: RE: Re: FK Željezničar
Pitanje je samo sa koliko golova razlike ce nas dobiti ...irfo je napisao/la:nema sanse da ovo okrenemo nazalost...LjoZee je napisao/la:Gubimo ... puuu
Umalo drugi. Je em ti odbranu.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Ako ga ovaj deb.il Kajkut ikad zabije sjecem ga sebi momentalno kakva lopata
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Ovaj post mi je promakao, to je to @plavosrcuplavousrcu je napisao/la:Saban pa Zera. Joj sta nam radite. To je Zeljo, to smo cekali i to jedini pravi put. Bravo Adzemu, bravo i Upravi za promjenu politike. Tako se to radi.

Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
- MocMahale444
Satrat ce vas Sariel, niste ga trebali naljutiti.
Zaka treba malo klupu kad igramo protiv Sirokog.
Zaka treba malo klupu kad igramo protiv Sirokog.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Milina...
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"

Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Cestitke na pobjedi,al ne bih rekao da ste bolji bili,cijelo drugo poluvrijeme smo imali vise od igre dvije stative i na kraju sreca vas je pomazila veceras.. Vidimo se u srijedu pozdrav za sportske prijatelje.
Samo jedno ime
Nismo bili bolji, ali ipak smo pobijedili tako da moramo biti malo subjektivni jbg.penke je napisao/la:Cestitke na pobjedi,al ne bih rekao da ste bolji bili,cijelo drugo poluvrijeme smo imali vise od igre dvije stative i na kraju sreca vas je pomazila veceras.. Vidimo se u srijedu pozdrav za sportske prijatelje.
Sve ovo je za nas još uvijek šok, nešto ne mislim da je nekad neko Širokog pobijedio dva puta zaredom na Pecari, i to u par dana.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- plavousrcu
- Kontakt:
To je kljuc. Da je bilo pameti i da se nisu pravili pametniji nego jesu davno bi ovo uradili. Kada su svojim glupostima i neznanjem dovedeni pred zid odlucili su zadnju kartu otvoriti. Nikad nije kasno i odlike velikih su nauciti iz losih poteza. Zato je sad prelazni rok prebitan, bez gomilanja polovnjaka koji ce zatvoriti vrata maloj raji.Zeljo92 je napisao/la:Ovaj post mi je promakao, to je to @plavosrcuplavousrcu je napisao/la:Saban pa Zera. Joj sta nam radite. To je Zeljo, to smo cekali i to jedini pravi put. Bravo Adzemu, bravo i Upravi za promjenu politike. Tako se to radi.
Samo neka nastave da čitaju ovu temu i da nas i dalje slušaju 

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Izvini molim te, a po čemu si to zaključio? Da li je ovo samo subjektivan komentar i da onako nešto komentarišeš, jer ovo što ti pišeš je blago rečeno smiješno. Od svih juniora koji su u I timu, ovaj je najlošiji. Momak ima visinu i to je to, a sve ostalo nedostaje. Prespor, slabo se postavlja, ne zatvara suigrača nikako. Činjenica da je jučer Graovac poginuo da zatvori rupe je dovoljan pokazatelj kako je odigrao Kemo.Neandertalac je napisao/la:Vukotić je za Kemu smijesan igrač.
-
- Kontakt:
Egzircir je napisao/la:Izvini molim te, a po čemu si to zaključio? Da li je ovo samo subjektivan komentar i da onako nešto komentarišeš, jer ovo što ti pišeš je blago rečeno smiješno. Od svih juniora koji su u I timu, ovaj je najlošiji. Momak ima visinu i to je to, a sve ostalo nedostaje. Prespor, slabo se postavlja, ne zatvara suigrača nikako. Činjenica da je jučer Graovac poginuo da zatvori rupe je dovoljan pokazatelj kako je odigrao Kemo.Neandertalac je napisao/la:Vukotić je za Kemu smijesan igrač.
Tacno tako

Prva stvar decko nije odigrao ni kako treba utakmica a vec se zna da ne valja. Bogicevic isti do nedavno nije valjao, srali po njemu gdje se stiglo a momak strasno igra. Zera isto ne valja, bla, bla, zabi ga juce ko da ima 200 utakmica u seniorskom timu a nije odigrao posteno utakmice.
Nedopustivo je da nogometni poluinteligenti i njegovi promatraci daju bilo kakvu predikciju vezano za igru i igrace. Neutemeljena sveznanost, bazirana na povrsnosti i subjektivnom osjecaju komparacije, zaista, ne moze biti predmet ozbiljnog nogometnog komentara i kritike. Moja gospodo, to je smijesno!
Licemjerna je Vasa "podrska" i kiselo zamotavanje prethodnih bljuvotina na sve ono sto potekne iz Zelje, od gosp. Adzema i preko velikog broja omladinaca.
Vama je sveto tudje, a "vase" je smijesno!
PS Nije junior i "poginuo" je prilikom blokade neposredno poslije prvog gola. A sta mu nedostaje, pitajte gosp. Osima, gosp. Adzema, gosp. Karacica, gosp. Marinovica te gosp. Malkocevica, onako na prvu.
Licemjerna je Vasa "podrska" i kiselo zamotavanje prethodnih bljuvotina na sve ono sto potekne iz Zelje, od gosp. Adzema i preko velikog broja omladinaca.
PS Nije junior i "poginuo" je prilikom blokade neposredno poslije prvog gola. A sta mu nedostaje, pitajte gosp. Osima, gosp. Adzema, gosp. Karacica, gosp. Marinovica te gosp. Malkocevica, onako na prvu.
Pitao,i gledam treninge redovno,Dzindo npr. je bolji igrač!Refferals je napisao/la:Nedopustivo je da nogometni poluinteligenti i njegovi promatraci daju bilo kakvu predikciju vezano za igru i igrace. Neutemeljena sveznanost, bazirana na povrsnosti i subjektivnom osjecaju komparacije, zaista, ne moze biti predmet ozbiljnog nogometnog komentara i kritike. Moja gospodo, to je smijesno!
Mi imamo jednog Boga,a na klupi sina Njegovoga
KRAJ PRIČE
KRAJ PRIČE
I ja sam mislio da ce Dzindo biti ispred Osmankovica, ali su ga te povrede zakocile.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Trenutno korisnika/ca: zastitaIdentiteta i 38 gostiju.