FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

shminka
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la shminka » 03 dec 2017, 19:40

Idemo dalje, samo lagano :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa:

krepo
Kontakt:

Post Postao/la krepo » 03 dec 2017, 19:43

Čestitke Staniću!!!
250. utakmica :bow:
Mi imamo jednog Boga,a na klupi sina Njegovoga
KRAJ PRIČE

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 03 dec 2017, 19:48

Sandokan87 je napisao/la:
LjoZee je napisao/la:Ja bih volio da Graovac ostane kod nas i nakon ljeta. Za ovu ligu je veoma dobar stoper.
Ma to zaboravi odmah. Ode frajer u Belgiju, nije budala da rizikuje kakvu povredu ovdje pa da mu bude uzalud sav trud. Digao je formu, vidi se, i vjeruj da broji dane da se vrati u klub s kojim ima ugovor.
ne racunaju oni na njega, koliko sam upucen, on ostaje kod nas nakon posudbe
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 03 dec 2017, 19:49

LjoZee je napisao/la:Ja bih volio da Graovac ostane kod nas i nakon ljeta. Za ovu ligu je veoma dobar stoper.
Ma to zaboravi odmah. Ode frajer u Belgiju, nije budala da rizikuje kakvu povredu ovdje pa da mu bude uzalud sav trud. Digao je formu, vidi se, i vjeruj da broji dane da se vrati u klub s kojim ima ugovor.
Ma on da je imao kvalitet za taj klub ne bi se ekspresno u našu ligu vratio, da se razumijemo odličan je stoper al' čisto sumnjam da ide glavom bez obzira kako bi se vratio u Belgiju, pogotovo u taj klub sa kojim ima ugovor.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 03 dec 2017, 19:50

poslije ovakve serije možeš samo reći jeb.emti zimsku pauzu :mrgreen:

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 03 dec 2017, 19:52

Jeste primjetili slavlje Zerica i Adzema

Kao nekada:
slika

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

Sandokan87
Kontakt:

Post Postao/la Sandokan87 » 03 dec 2017, 19:52

irfo je napisao/la:
ne racunaju oni na njega, koliko sam upucen, on ostaje kod nas nakon posudbe
Hahah tebe sam cekao, bilo koji post da postavis :D. Cestitam brate 6000 postova :D jesi zakucao ko Zera danas u 92 min :D. A vezano za Graovca, tesko da ce ostati kod nas racunali oni na njega ili ne budi uvjeren da ce gledati prema ino jacim ligama. Ja bih iskreno volio da ostane, i da bude uparen sa jos nekim slicnih kvaliteta ali i godina, ali tesko...
Željo je religija i život! Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja!!!

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 03 dec 2017, 19:53

Bas sam to upratio, ali je jos jednom slavio tako sa nekim ove sezone. Ne mogu se sjetiti s kim fakat.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 03 dec 2017, 19:54

5 igrača omladinskog pogona FK Željezničar je nastupilo danas.

:bow:
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 03 dec 2017, 19:57

Sandokan87 je napisao/la: Hahah tebe sam cekao, bilo koji post da postavis :D. Cestitam brate 6000 postova :D jesi zakucao ko Zera danas u 92 min :D. A vezano za Graovca, tesko da ce ostati kod nas racunali oni na njega ili ne budi uvjeren da ce gledati prema ino jacim ligama. Ja bih iskreno volio da ostane, i da bude uparen sa jos nekim slicnih kvaliteta ali i godina, ali tesko...
Vala ne bih ni primjetio da je 6000 da mi ne rece sad :lol:
To stoji, ako nastavi ovako tesko cemo ga zadrzat, medjutim nesto mi se cini da mu se svidja ovdje, a i proigro je u zadnje vrijeme, u prvom dijelu sezone je bio tamo-vamo ali je sad bas vrhunski zadnjih par odigrao

Sandokan87
Kontakt:

Post Postao/la Sandokan87 » 03 dec 2017, 20:01

irfo je napisao/la:
Sandokan87 je napisao/la: Hahah tebe sam cekao, bilo koji post da postavis :D. Cestitam brate 6000 postova :D jesi zakucao ko Zera danas u 92 min :D. A vezano za Graovca, tesko da ce ostati kod nas racunali oni na njega ili ne budi uvjeren da ce gledati prema ino jacim ligama. Ja bih iskreno volio da ostane, i da bude uparen sa jos nekim slicnih kvaliteta ali i godina, ali tesko...
To stoji, ako nastavi ovako tesko cemo ga zadrzat, medjutim nesto mi se cini da mu se svidja ovdje, a i proigro je u zadnje vrijeme, u prvom dijelu sezone je bio tamo-vamo ali je sad bas vrhunski zadnjih par odigrao
A jeste, pravovremen je i zna se postaviti a o fizickoj snazi i konstrukciji koju posjeduje ne treba trositi rijeci. Legao nam je ko budali samar ovih par jako bitnih utakmica, pocevsi od Banjaluke, Derbija sa kitarima i ove dvije sa sirokobrijezanima. Uvijek sam volio granitnu odbranu vidjeti u Zelji, nekako mi sada to mirise na to o cemu mastam. Valjda zato sto sam i ja igrao stopera pa mi je ta zadnja linija uvijek u prvom planu dok gledam utakmicu.
Željo je religija i život! Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja!!!

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 03 dec 2017, 20:03

irfo je napisao/la:
A jeste, pravovremen je i zna se postaviti a o fizickoj snazi i konstrukciji koju posjeduje ne treba trositi rijeci. Legao nam je ko budali samar ovih par jako bitnih utakmica, pocevsi od Banjaluke, Derbija sa kitarima i ove dvije sa sirokobrijezanima. Uvijek sam volio granitnu odbranu vidjeti u Zelji, nekako mi sada to mirise na to o cemu mastam. Valjda zato sto sam i ja igrao stopera pa mi je ta zadnja linija uvijek u prvom planu dok gledam utakmicu.
Zamisli kako bi sljedece polusezone bilo vidjeti stoperski par Vukotic-Graovac :ljepota:

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 03 dec 2017, 20:03

Neandertalac je napisao/la:5 igrača omladinskog pogona FK Željezničar je nastupilo danas.
:mrgreen:
Trener Željezničara smatra da Denis Žerić može u budućnosti biti značajan fudbaler za Željezničar, ali je kazao i da ga neće nepotrebno gurati u preveliku vatru.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Rokoko87
Kontakt:

Post Postao/la Rokoko87 » 03 dec 2017, 20:05

irfo je napisao/la: Zamisli kako bi sljedece polusezone bilo vidjeti stoperski par Vukotic-Graovac :ljepota:
slika
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2

Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.

Sandokan87
Kontakt:

Post Postao/la Sandokan87 » 03 dec 2017, 20:05

@irfo To je to. Razumijemo se u potpunosti. Jedan jak na zemlji, drugi izrazito dominantan u zraku, obojca mladi. Mislim da bi bili strasan tandem.

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 03 dec 2017, 20:05

jestamaji je napisao/la:poslije ovakve serije možeš samo reći jeb.emti zimsku pauzu :mrgreen:
Ma neka pauze, nisu ni oni mašine jbg :D
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

Post Postao/la LjoZee » 03 dec 2017, 20:06

Rokoko87 je napisao/la:
irfo je napisao/la: Zamisli kako bi sljedece polusezone bilo vidjeti stoperski par Vukotic-Graovac :ljepota:
slika
[emoji38] [emoji38]
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 03 dec 2017, 20:07

Jadranka cuvat za kup utakmice :kafa:

Btw evo prilike protiv Radnika da vidim vezni red Saban-Hajdar

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 03 dec 2017, 20:07

Vukotić je za Kemu smijesan igrač. :kafa:
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

Sandokan87
Kontakt:

Post Postao/la Sandokan87 » 03 dec 2017, 20:09

Neandertalac je napisao/la:Vukotić je za Kemu smijesan igrač. :kafa:
Ma Kemica jeste nas, i dobar je al ne kontam nikako kako svoju visinu ne koristi u situaciji kad moze i mora. Danas je bilo par "svijeca" koje je Baraban pokupio ispred njega, a Baraban koliki je moze Kemi stojeci pusiti ****.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Levin, MoSaZeLjo1921 i 13 gostiju.