Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
ne racunaju oni na njega, koliko sam upucen, on ostaje kod nas nakon posudbeSandokan87 je napisao/la:Ma to zaboravi odmah. Ode frajer u Belgiju, nije budala da rizikuje kakvu povredu ovdje pa da mu bude uzalud sav trud. Digao je formu, vidi se, i vjeruj da broji dane da se vrati u klub s kojim ima ugovor.LjoZee je napisao/la:Ja bih volio da Graovac ostane kod nas i nakon ljeta. Za ovu ligu je veoma dobar stoper.
Ma on da je imao kvalitet za taj klub ne bi se ekspresno u našu ligu vratio, da se razumijemo odličan je stoper al' čisto sumnjam da ide glavom bez obzira kako bi se vratio u Belgiju, pogotovo u taj klub sa kojim ima ugovor.Sandokan87 je napisao/la:Ma to zaboravi odmah. Ode frajer u Belgiju, nije budala da rizikuje kakvu povredu ovdje pa da mu bude uzalud sav trud. Digao je formu, vidi se, i vjeruj da broji dane da se vrati u klub s kojim ima ugovor.LjoZee je napisao/la:Ja bih volio da Graovac ostane kod nas i nakon ljeta. Za ovu ligu je veoma dobar stoper.
Hahah tebe sam cekao, bilo koji post da postavisirfo je napisao/la:ne racunaju oni na njega, koliko sam upucen, on ostaje kod nas nakon posudbeSandokan87 je napisao/la:Ma to zaboravi odmah. Ode frajer u Belgiju, nije budala da rizikuje kakvu povredu ovdje pa da mu bude uzalud sav trud. Digao je formu, vidi se, i vjeruj da broji dane da se vrati u klub s kojim ima ugovor.LjoZee je napisao/la:Ja bih volio da Graovac ostane kod nas i nakon ljeta. Za ovu ligu je veoma dobar stoper.
Vala ne bih ni primjetio da je 6000 da mi ne rece sadSandokan87 je napisao/la: Hahah tebe sam cekao, bilo koji post da postavis. Cestitam brate 6000 postova
jesi zakucao ko Zera danas u 92 min
. A vezano za Graovca, tesko da ce ostati kod nas racunali oni na njega ili ne budi uvjeren da ce gledati prema ino jacim ligama. Ja bih iskreno volio da ostane, i da bude uparen sa jos nekim slicnih kvaliteta ali i godina, ali tesko...
A jeste, pravovremen je i zna se postaviti a o fizickoj snazi i konstrukciji koju posjeduje ne treba trositi rijeci. Legao nam je ko budali samar ovih par jako bitnih utakmica, pocevsi od Banjaluke, Derbija sa kitarima i ove dvije sa sirokobrijezanima. Uvijek sam volio granitnu odbranu vidjeti u Zelji, nekako mi sada to mirise na to o cemu mastam. Valjda zato sto sam i ja igrao stopera pa mi je ta zadnja linija uvijek u prvom planu dok gledam utakmicu.irfo je napisao/la:Vala ne bih ni primjetio da je 6000 da mi ne rece sadSandokan87 je napisao/la: Hahah tebe sam cekao, bilo koji post da postavis. Cestitam brate 6000 postova
. A vezano za Graovca, tesko da ce ostati kod nas racunali oni na njega ili ne budi uvjeren da ce gledati prema ino jacim ligama. Ja bih iskreno volio da ostane, i da bude uparen sa jos nekim slicnih kvaliteta ali i godina, ali tesko...
![]()
To stoji, ako nastavi ovako tesko cemo ga zadrzat, medjutim nesto mi se cini da mu se svidja ovdje, a i proigro je u zadnje vrijeme, u prvom dijelu sezone je bio tamo-vamo ali je sad bas vrhunski zadnjih par odigrao
Zamisli kako bi sljedece polusezone bilo vidjeti stoperski par Vukotic-GraovacSandokan87 je napisao/la:A jeste, pravovremen je i zna se postaviti a o fizickoj snazi i konstrukciji koju posjeduje ne treba trositi rijeci. Legao nam je ko budali samar ovih par jako bitnih utakmica, pocevsi od Banjaluke, Derbija sa kitarima i ove dvije sa sirokobrijezanima. Uvijek sam volio granitnu odbranu vidjeti u Zelji, nekako mi sada to mirise na to o cemu mastam. Valjda zato sto sam i ja igrao stopera pa mi je ta zadnja linija uvijek u prvom planu dok gledam utakmicu.irfo je napisao/la:Vala ne bih ni primjetio da je 6000 da mi ne rece sadSandokan87 je napisao/la: Hahah tebe sam cekao, bilo koji post da postavis. Cestitam brate 6000 postova
![]()
To stoji, ako nastavi ovako tesko cemo ga zadrzat, medjutim nesto mi se cini da mu se svidja ovdje, a i proigro je u zadnje vrijeme, u prvom dijelu sezone je bio tamo-vamo ali je sad bas vrhunski zadnjih par odigrao
Neandertalac je napisao/la:5 igrača omladinskog pogona FK Željezničar je nastupilo danas.
Trener Željezničara smatra da Denis Žerić može u budućnosti biti značajan fudbaler za Željezničar, ali je kazao i da ga neće nepotrebno gurati u preveliku vatru.
irfo je napisao/la: Zamisli kako bi sljedece polusezone bilo vidjeti stoperski par Vukotic-Graovac
Ma neka pauze, nisu ni oni mašine jbgjestamaji je napisao/la:poslije ovakve serije možeš samo reći jeb.emti zimsku pauzu
[emoji38] [emoji38]Rokoko87 je napisao/la:irfo je napisao/la: Zamisli kako bi sljedece polusezone bilo vidjeti stoperski par Vukotic-Graovac
Ma Kemica jeste nas, i dobar je al ne kontam nikako kako svoju visinu ne koristi u situaciji kad moze i mora. Danas je bilo par "svijeca" koje je Baraban pokupio ispred njega, a Baraban koliki je moze Kemi stojeci pusiti ****.Neandertalac je napisao/la:Vukotić je za Kemu smijesan igrač.
Trenutno korisnika/ca: Levin, MoSaZeLjo1921 i 13 gostiju.