FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Zeljo92
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Zeljo92 » 03 dec 2017, 18:56

I pored pobjede na lobotomiji su Nea i Virtu u fokusu, sramota. Onda kazu mi vaki mi naki :lol:
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"

Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 03 dec 2017, 18:56

Hladno odriješiti kesu u prelaznom roku i dovesti tri igrača koja prave razliku. Imamo pet igrača sa potencijalom za velike transfere ako budemo sa njima pametno radili, Veca, Kemo, Anel, Hare i Žera. Teško da se može ove sezone tu ubaciti i Mujagic ili još neko ali me gurati ih u stranu. To je ona priča koju sam ponavljao kao papagaj koliki su benefiti davanja šansi mladima, od ovih pet tri idu za po minimalno milion zavezanih očiju.
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

samoposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samoposmatram » 03 dec 2017, 18:57

Sandokan87 je napisao/la:
LjoZee je napisao/la:Imam osjecaj da bi ono Zaka zavalio da nije u pitanju Siroki, ali nije da se nije borio sve vrijeme.
Ma ne more znaciti uopste da bi zavalio. Ja to ne mogu gledati tako, jer da je bio bezvoljan i da se nije borio slozio bih se sa tvojom konstatacijom, ali ako gledamo cijeli tok utakmice, Zaka je bio igrac koji je najvise po meni trcao, nudio se, otvarao i gurao saigrace naprijed. To sto je fulio, desava se i najboljima, a ruku na srce sutao je dobro, samo je stvar dobro postavljenog golmana na drugoj strani i to je to.
Zakaric je u ove dvije utakmice mogao imati dva gola lako, ali razumijem ga. Previse je vezan i zna da mu njegovi nebi oprostili.

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 03 dec 2017, 18:59

Ja prognoziro 5 boba maximala,odo opet bit negativan,ispascemo u kupu a Radnik ce nam uzet bod.

Sandokan87
Kontakt:

Post Postao/la Sandokan87 » 03 dec 2017, 19:01

samoposmatram je napisao/la:
Sandokan87 je napisao/la:
LjoZee je napisao/la:Imam osjecaj da bi ono Zaka zavalio da nije u pitanju Siroki, ali nije da se nije borio sve vrijeme.
Ma ne more znaciti uopste da bi zavalio. Ja to ne mogu gledati tako, jer da je bio bezvoljan i da se nije borio slozio bih se sa tvojom konstatacijom, ali ako gledamo cijeli tok utakmice, Zaka je bio igrac koji je najvise po meni trcao, nudio se, otvarao i gurao saigrace naprijed. To sto je fulio, desava se i najboljima, a ruku na srce sutao je dobro, samo je stvar dobro postavljenog golmana na drugoj strani i to je to.
Zakaric je u ove dvije utakmice mogao imati dva gola lako, ali razumijem ga. Previse je vezan i zna da mu njegovi nebi oprostili.
Ma vjeruj ti meni da bi ga on zabio da je mogao. Da je ta ljubav toliko jaka koliko pricas Zaka nebi ocima vidio dres Zrinjskog a kamoli Zelje a u oba ta slucaja imao je priliku da se vrati na Pecaru.
Željo je religija i život! Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja!!!

SF6
Kontakt:

Post Postao/la SF6 » 03 dec 2017, 19:04

Neandertalac je napisao/la:Samo ne spominjite riječi "pojačanja i uprava" u istoj rečenici. Molim vas.
Graovac,zec,ubiparip,projic,ramovic.
Sve za jedan prelazni rok,svi standardni a zeljo prvi.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 03 dec 2017, 19:04

Mangupi iza nickova ponovo napadaju :rol:

Ugasite se ublehe :bih:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Shogun
Kontakt:

Post Postao/la Shogun » 03 dec 2017, 19:08

Sta reci nego applausi :clap:

Djeca nabise SB dvaput u roku od cetiri dana. :tokralju: Svi na Grbavicu u srijedu da podrzimo momke i da nadam se, proslavimo prolaz u polufinale.

Jest mi zao sto sad krece odmor. Bas sad kad je momentum na nasoj strani.

VTŽ!
Zadnja izmjena: Shogun, dana/u 03 dec 2017, 19:09, ukupno mijenjano 1 put.

samoposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samoposmatram » 03 dec 2017, 19:09

Sandokan87 je napisao/la: Ma vjeruj ti meni da bi ga on zabio da je mogao. Da je ta ljubav toliko jaka koliko pricas Zaka nebi ocima vidio dres Zrinjskog a kamoli Zelje a u oba ta slucaja imao je priliku da se vrati na Pecaru.
Nemislim da je u pitanju ljubav, vec strah.

Sandokan87
Kontakt:

Post Postao/la Sandokan87 » 03 dec 2017, 19:12

samoposmatram je napisao/la:
Sandokan87 je napisao/la: Ma vjeruj ti meni da bi ga on zabio da je mogao. Da je ta ljubav toliko jaka koliko pricas Zaka nebi ocima vidio dres Zrinjskog a kamoli Zelje a u oba ta slucaja imao je priliku da se vrati na Pecaru.
Nemislim da je u pitanju ljubav, vec strah.
Ma cega ce se bojati? Nije on brate sirokobrijezanin, on ti je iz Gradiske, i doveden u Siroki kao jako mlad i talentovan fudbaler. Profilisao se u istog i dobar dio karijere proveo upravo na Pecari. Nema on dodirnih tacaka s njima, samo eto to sto su ga oni gurnuli u vatru kao mladog fudbalera. Kvesic ti je rodjeni sirokobrijezanin, Tomislav Tomic takodje... da je rijec o njima dvojci pa razumio bih al ovako ne bas.
Željo je religija i život! Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja!!!

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 03 dec 2017, 19:17

Jedan ga je navijac pljunuo dok je izvodio korner sa one strane gdje su "najvatreniji".
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 03 dec 2017, 19:20

Ezdeeeaaaa, demokratijaaaaaa.... :opaopa: :tokralju:

slika

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 03 dec 2017, 19:22

Željezničar je na Pecari odigrao 28 utakmica, a ostvario je četiri pobjede. Dvije pod trenerskom palicom Amara Osima, a dvije pod vodstvom Admira Adžema!

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 03 dec 2017, 19:25

Trebalo bi pitat na pauzi Slavku da posudi nam kartoteku da uzmemo neko pojacanje :rol:

nego bas vrhunski fudbal ove zadnje tri tekme, ko da nije nasa liga, puno sansi u svakoj
Zadnja izmjena: irfo, dana/u 03 dec 2017, 19:26, ukupno mijenjano 1 put.
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 03 dec 2017, 19:26

SF6 je napisao/la:
Neandertalac je napisao/la:Samo ne spominjite riječi "pojačanja i uprava" u istoj rečenici. Molim vas.
Tebi možda jesu pojačanja. Meni nisu. Solidni da, to je činjenica.

I ne bih o ovome, vratili bi se korak unazad. Ako nismo naučili školu, yebi nas.
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

Sandokan87
Kontakt:

Post Postao/la Sandokan87 » 03 dec 2017, 19:31

Neandertalac je napisao/la:
SF6 je napisao/la:
Tebi možda jesu pojačanja. Meni nisu. Solidni da, to je činjenica.

I ne bih o ovome, vratili bi se korak unazad. Ako nismo naučili školu, yebi nas.
Trebamo biti realni, iole kvalitetan igrac nece pogledati na karti Bosnu i Hercegovinu a kamoli nasu ligu, i svi gledaju prema evropi i jacim ligama, e ako im propadne i to, a takvima tesko propadne onda se okrecu slabijim ligama gdje opet ne pripada nasa liga. Ako je moguce, dovesti ove koji u nasoj ligi imaju neku cijenu tipa Ordagic, Vukotic... sasvim dovoljno da liga bude ne samo osvojena vec bukvalno PREKUCANA. Primjer kvalitetnog igraca koji nije zelio a mogao je doci je Stilic. Radije ce landarati, i nigdje ne igrati nego se vratiti u klub koji mu je dao sve to sto ima, a hvala bogu vec su ga godine nagazile. Gomilanje igraca automatski znaci zauzimanje ovim mladjim poletnim igracima mjesto u ekipi. Ja sam siguran da ova ekipa sad ovakva kakva je ima sve da na kraju uzme titulu! Neka prodju pripreme zajedno, neka ih zaobidju povrede, neka se povrijedjeni oporave prije svega misleci na Crnova i vidimo se na kraju sezone u Titovoj!

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 03 dec 2017, 19:34

Ja bih volio da Graovac ostane kod nas i nakon ljeta. Za ovu ligu je veoma dobar stoper.

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 03 dec 2017, 19:35

Sablić: Ne mogu da vjerujem:
Šokantan poraz. Bili smo bolji tim kompletan meč, stvorili dosta šansi :kafa:
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

Sandokan87
Kontakt:

Post Postao/la Sandokan87 » 03 dec 2017, 19:35

LjoZee je napisao/la:Ja bih volio da Graovac ostane kod nas i nakon ljeta. Za ovu ligu je veoma dobar stoper.
Ma to zaboravi odmah. Ode frajer u Belgiju, nije budala da rizikuje kakvu povredu ovdje pa da mu bude uzalud sav trud. Digao je formu, vidi se, i vjeruj da broji dane da se vrati u klub s kojim ima ugovor.

Zenzo
Kontakt:

Post Postao/la Zenzo » 03 dec 2017, 19:38

Vec sutra se okrenuti revansu kupa, bez ikakvog opustanja da ne bude kao nocas ovaj glupi gol sto smo primili. Obezbjediti prolaz, kasnije Radnik u ligi za ovjeru prvog mjesta pred pauzu.

Onda odmarati i pripremati se za nastavak.
- Zeljeznicar -

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”