FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
I pored pobjede na lobotomiji su Nea i Virtu u fokusu, sramota. Onda kazu mi vaki mi naki 

Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
- Neandertalac
- Kontakt:
Hladno odriješiti kesu u prelaznom roku i dovesti tri igrača koja prave razliku. Imamo pet igrača sa potencijalom za velike transfere ako budemo sa njima pametno radili, Veca, Kemo, Anel, Hare i Žera. Teško da se može ove sezone tu ubaciti i Mujagic ili još neko ali me gurati ih u stranu. To je ona priča koju sam ponavljao kao papagaj koliki su benefiti davanja šansi mladima, od ovih pet tri idu za po minimalno milion zavezanih očiju.
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
-
- Kontakt:
Zakaric je u ove dvije utakmice mogao imati dva gola lako, ali razumijem ga. Previse je vezan i zna da mu njegovi nebi oprostili.Sandokan87 je napisao/la:Ma ne more znaciti uopste da bi zavalio. Ja to ne mogu gledati tako, jer da je bio bezvoljan i da se nije borio slozio bih se sa tvojom konstatacijom, ali ako gledamo cijeli tok utakmice, Zaka je bio igrac koji je najvise po meni trcao, nudio se, otvarao i gurao saigrace naprijed. To sto je fulio, desava se i najboljima, a ruku na srce sutao je dobro, samo je stvar dobro postavljenog golmana na drugoj strani i to je to.LjoZee je napisao/la:Imam osjecaj da bi ono Zaka zavalio da nije u pitanju Siroki, ali nije da se nije borio sve vrijeme.
Ja prognoziro 5 boba maximala,odo opet bit negativan,ispascemo u kupu a Radnik ce nam uzet bod.
- Sandokan87
- Kontakt:
Ma vjeruj ti meni da bi ga on zabio da je mogao. Da je ta ljubav toliko jaka koliko pricas Zaka nebi ocima vidio dres Zrinjskog a kamoli Zelje a u oba ta slucaja imao je priliku da se vrati na Pecaru.samoposmatram je napisao/la:Zakaric je u ove dvije utakmice mogao imati dva gola lako, ali razumijem ga. Previse je vezan i zna da mu njegovi nebi oprostili.Sandokan87 je napisao/la:Ma ne more znaciti uopste da bi zavalio. Ja to ne mogu gledati tako, jer da je bio bezvoljan i da se nije borio slozio bih se sa tvojom konstatacijom, ali ako gledamo cijeli tok utakmice, Zaka je bio igrac koji je najvise po meni trcao, nudio se, otvarao i gurao saigrace naprijed. To sto je fulio, desava se i najboljima, a ruku na srce sutao je dobro, samo je stvar dobro postavljenog golmana na drugoj strani i to je to.LjoZee je napisao/la:Imam osjecaj da bi ono Zaka zavalio da nije u pitanju Siroki, ali nije da se nije borio sve vrijeme.
Željo je religija i život! Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja!!!
Graovac,zec,ubiparip,projic,ramovic.Neandertalac je napisao/la:Samo ne spominjite riječi "pojačanja i uprava" u istoj rečenici. Molim vas.
Sve za jedan prelazni rok,svi standardni a zeljo prvi.
Mangupi iza nickova ponovo napadaju
Ugasite se ublehe

Ugasite se ublehe

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Sta reci nego applausi 
Djeca nabise SB dvaput u roku od cetiri dana.
Svi na Grbavicu u srijedu da podrzimo momke i da nadam se, proslavimo prolaz u polufinale.
Jest mi zao sto sad krece odmor. Bas sad kad je momentum na nasoj strani.
VTŽ!

Djeca nabise SB dvaput u roku od cetiri dana.

Jest mi zao sto sad krece odmor. Bas sad kad je momentum na nasoj strani.
VTŽ!
Zadnja izmjena: Shogun, dana/u 03 dec 2017, 19:09, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Nemislim da je u pitanju ljubav, vec strah.Sandokan87 je napisao/la: Ma vjeruj ti meni da bi ga on zabio da je mogao. Da je ta ljubav toliko jaka koliko pricas Zaka nebi ocima vidio dres Zrinjskog a kamoli Zelje a u oba ta slucaja imao je priliku da se vrati na Pecaru.
- Sandokan87
- Kontakt:
Ma cega ce se bojati? Nije on brate sirokobrijezanin, on ti je iz Gradiske, i doveden u Siroki kao jako mlad i talentovan fudbaler. Profilisao se u istog i dobar dio karijere proveo upravo na Pecari. Nema on dodirnih tacaka s njima, samo eto to sto su ga oni gurnuli u vatru kao mladog fudbalera. Kvesic ti je rodjeni sirokobrijezanin, Tomislav Tomic takodje... da je rijec o njima dvojci pa razumio bih al ovako ne bas.samoposmatram je napisao/la:Nemislim da je u pitanju ljubav, vec strah.Sandokan87 je napisao/la: Ma vjeruj ti meni da bi ga on zabio da je mogao. Da je ta ljubav toliko jaka koliko pricas Zaka nebi ocima vidio dres Zrinjskog a kamoli Zelje a u oba ta slucaja imao je priliku da se vrati na Pecaru.
Željo je religija i život! Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja!!!
Jedan ga je navijac pljunuo dok je izvodio korner sa one strane gdje su "najvatreniji".
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Ezdeeeaaaa, demokratijaaaaaa....

Željezničar je na Pecari odigrao 28 utakmica, a ostvario je četiri pobjede. Dvije pod trenerskom palicom Amara Osima, a dvije pod vodstvom Admira Adžema!
Trebalo bi pitat na pauzi Slavku da posudi nam kartoteku da uzmemo neko pojacanje 
nego bas vrhunski fudbal ove zadnje tri tekme, ko da nije nasa liga, puno sansi u svakoj

nego bas vrhunski fudbal ove zadnje tri tekme, ko da nije nasa liga, puno sansi u svakoj
Zadnja izmjena: irfo, dana/u 03 dec 2017, 19:26, ukupno mijenjano 1 put.
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
- Neandertalac
- Kontakt:
Tebi možda jesu pojačanja. Meni nisu. Solidni da, to je činjenica.SF6 je napisao/la:Graovac,zec,ubiparip,projic,ramovic.Neandertalac je napisao/la:Samo ne spominjite riječi "pojačanja i uprava" u istoj rečenici. Molim vas.
I ne bih o ovome, vratili bi se korak unazad. Ako nismo naučili školu, yebi nas.
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
- Sandokan87
- Kontakt:
Trebamo biti realni, iole kvalitetan igrac nece pogledati na karti Bosnu i Hercegovinu a kamoli nasu ligu, i svi gledaju prema evropi i jacim ligama, e ako im propadne i to, a takvima tesko propadne onda se okrecu slabijim ligama gdje opet ne pripada nasa liga. Ako je moguce, dovesti ove koji u nasoj ligi imaju neku cijenu tipa Ordagic, Vukotic... sasvim dovoljno da liga bude ne samo osvojena vec bukvalno PREKUCANA. Primjer kvalitetnog igraca koji nije zelio a mogao je doci je Stilic. Radije ce landarati, i nigdje ne igrati nego se vratiti u klub koji mu je dao sve to sto ima, a hvala bogu vec su ga godine nagazile. Gomilanje igraca automatski znaci zauzimanje ovim mladjim poletnim igracima mjesto u ekipi. Ja sam siguran da ova ekipa sad ovakva kakva je ima sve da na kraju uzme titulu! Neka prodju pripreme zajedno, neka ih zaobidju povrede, neka se povrijedjeni oporave prije svega misleci na Crnova i vidimo se na kraju sezone u Titovoj!Neandertalac je napisao/la:Tebi možda jesu pojačanja. Meni nisu. Solidni da, to je činjenica.SF6 je napisao/la:Graovac,zec,ubiparip,projic,ramovic.Neandertalac je napisao/la:Samo ne spominjite riječi "pojačanja i uprava" u istoj rečenici. Molim vas.
I ne bih o ovome, vratili bi se korak unazad. Ako nismo naučili školu, yebi nas.
Ja bih volio da Graovac ostane kod nas i nakon ljeta. Za ovu ligu je veoma dobar stoper.
- MocMahale444
Sablić: Ne mogu da vjerujem:
Šokantan poraz. Bili smo bolji tim kompletan meč, stvorili dosta šansi
Šokantan poraz. Bili smo bolji tim kompletan meč, stvorili dosta šansi

1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
- Sandokan87
- Kontakt:
Ma to zaboravi odmah. Ode frajer u Belgiju, nije budala da rizikuje kakvu povredu ovdje pa da mu bude uzalud sav trud. Digao je formu, vidi se, i vjeruj da broji dane da se vrati u klub s kojim ima ugovor.LjoZee je napisao/la:Ja bih volio da Graovac ostane kod nas i nakon ljeta. Za ovu ligu je veoma dobar stoper.
Vec sutra se okrenuti revansu kupa, bez ikakvog opustanja da ne bude kao nocas ovaj glupi gol sto smo primili. Obezbjediti prolaz, kasnije Radnik u ligi za ovjeru prvog mjesta pred pauzu.
Onda odmarati i pripremati se za nastavak.
Onda odmarati i pripremati se za nastavak.
- Zeljeznicar -