FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Dupla dupla dupla
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Zeljo mi te volimo !
- Neandertalac
- Kontakt:
E sada se slažemo ali bez zayebancije. Potvrditi ovu pobjedu protiv Radnika i na pauzi kao lideri. Imamo tri mjeseca da vidimo šta i kako.MocMahale444 je napisao/la:Spusti loptu, kakvu titulu ima jos mnogo da se igra.
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
- plavousrcu
- Kontakt:
U prelaznom roku biti pametan, ali o njemu nakon Sirokog i Radnika. Nismo danas zasluzili pobjedu, nagradjeni smo vjerovatno za posten rad i pristup. Nije jos ovo sampionski, moze biti bolje siguran sam.
Sad su Uprava i Sasa na potezu i dovedu pojacanja u pravom smislu te rijeci pa da se "potucemo" za titulu i Kup ako prodjemo naravno.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Samo dovest par igraca na ovu ekipu na zimu i grabit ka duploj kruni... Od nakve raspustene ekipe i zapustene Adzem je napravio od njih i Kondocioni trener Ulta mega ekipu - Zec trci ko navijen i dole i gore trudi se ima ga svugdje kao i Zakarica trka zalaganje uklizavanja po nakvom terenu e to je braco Zeljo koji se ne boji nikog i ne treba da se boji najtrofejni najaci smo klub u drzavi... Puna podrska Adzemu samo tako nastavi.. Zeljina djeca nas vode ka titulama .... Ljudi ja nevjerujem da smo u par dana satrali siroki oduzeli ih od zivota na proste i prosirene faktore .... Ulazi Zeric ja govorim komsijima koji vole zelju koji su stari bolesnici za zeljom reko mogo bi Zera sad odlucit .... Odluci je Zera sad na svu nasu srecu zasluzio je to zera znacice mu puno go za pouzdanje...Samo netreba da svi sad pravimo euforiju da se dizemo ovo je top dosad kako sve izgleda jos bolje jos jace Adzeme nastavi
Zadnja izmjena: Neymar11, dana/u 03 dec 2017, 18:45, ukupno mijenjano 1 put.
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar
- Sandokan87
- Kontakt:
Nismo bili nista losija ekipa od Sirokog, cak sta vise imalo smo mozda i bolje sanse za postizanje gola. Njihov prvi go je plod greske naseg igraca, a mi smo oba gola izradili akcijama. Da su imali sanse i oni, jesu, da su pogodili okvir gola jesu, ali pri rezultatu 1-1 sut u padu glavom cini mi se Ubiparipa njihov igrac izbija sa gol linije. Ja sam zadovoljan prikazanom igrom, prije svega fizickom spremom i htjenjem koje nas je dovelo tu gdje sada jesmo na prvom mjestu i sa pozitivnim rezultatom iz prve utakmice kupa BIH.plavousrcu je napisao/la:U prelaznom roku biti pametan, ali o njemu nakon Sirokog i Radnika. Nismo danas zasluzili pobjedu, nagradjeni smo vjerovatno za posten rad i pristup. Nije jos ovo sampionski, moze biti bolje siguran sam.
Željo je religija i život! Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja!!!
- Neandertalac
- Kontakt:
Samo ne spominjite riječi "pojačanja i uprava" u istoj rečenici. Molim vas.
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!

Samo se nakloniti igracima i Adzemu, rijeci su suvisne za ovo.
Samo pametno dalje i na pauzi

- MocMahale444
Prvo misliti o revansu protiv jake ekipe Sirokog, onda poslije toga Radnik. A'l malci igrajuNeandertalac je napisao/la:E sada se slažemo ali bez zayebancije. Potvrditi ovu pobjedu protiv Radnika i na pauzi kao lideri. Imamo tri mjeseca da vidimo šta i kako.MocMahale444 je napisao/la:Spusti loptu, kakvu titulu ima jos mnogo da se igra.

Steta sto Zaka nije zelio da im uvali 3 u zadnjem napadu 5 na 2.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Imam osjecaj da bi ono Zaka zavalio da nije u pitanju Siroki, ali nije da se nije borio sve vrijeme.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- Sandokan87
- Kontakt:
Nama izgleda leze ove vece utakmice i zgusnut raspored izrazito teskih utakmica ahahahaha. Ja sam poslije katastrofe u Vitezu dozivao i u snu i u javi taj nas inat koji imamo uvijek kad zapne i koji nam uvijek donese rezultate. Mislim da smo ovo do sada odradili sa nekih 40 % kapaciteta ove ekipe, kada se uigraju jos, i kada prodju svi pripreme ako Bog da za proljetni dio ocekujem ludnicu na proljece.
Željo je religija i život! Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja!!!
U koliko se igra u srijedu ? Ulaz je besplatan,radni dan ali može 7-8 hiljada,,,zaslužili su momci.
-
- Kontakt:
Cestitke igracima, strucnom stabu na celu sa velikim strucnjakom Admirom Adzemom i svim zaposlenicima. Ovo sto trenutno pokazujete je dimenzija vise u premijer ligi i kupu. Ja se izvinjavam Adzemu jer sam mislio da je bahat bez pokrica, ustanovilo se da je bahat sa pokricem.
Sad nema izgovora nama navijacima. Moramo se ugledati na klub i ljude u njemu.
Sad nema izgovora nama navijacima. Moramo se ugledati na klub i ljude u njemu.
- Sandokan87
- Kontakt:
Ma ne more znaciti uopste da bi zavalio. Ja to ne mogu gledati tako, jer da je bio bezvoljan i da se nije borio slozio bih se sa tvojom konstatacijom, ali ako gledamo cijeli tok utakmice, Zaka je bio igrac koji je najvise po meni trcao, nudio se, otvarao i gurao saigrace naprijed. To sto je fulio, desava se i najboljima, a ruku na srce sutao je dobro, samo je stvar dobro postavljenog golmana na drugoj strani i to je to.LjoZee je napisao/la:Imam osjecaj da bi ono Zaka zavalio da nije u pitanju Siroki, ali nije da se nije borio sve vrijeme.
- manijakKladusa
- Kontakt:
za bozije cudo, Adzem dao vise nego smislenu izjavu [emoji123][emoji123][emoji123]
Gesendet von meinem STF-L09 mit Tapatalk
Gesendet von meinem STF-L09 mit Tapatalk
Ja cu biti sijed, ja cu biti star, al voljet cu i tad Zeljezncar.
- plavousrcu
- Kontakt:
Ja nas nakon Viteza nisam vidio medju tri. Necu da vas lazem i pozitivno sam iznenadjen igrom i bodovnim saldom. Ipak mislim da ne treba letiti i da moramo jos puno bolje ako hocemo titulu.
zavisi od vremena, ako ne bude padalo, moglo bi 6-7 bitnellic07 je napisao/la:U koliko se igra u srijedu ? Ulaz je besplatan,radni dan ali može 7-8 hiljada,,,zaslužili su momci.
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Čestitke iz Bihaća Za dvonabijanje Širokog 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 34 gosta.