Cestitke svima nama od navijaca i igraca do strucnog staba !!
Zeljina djeca nas vode ka tituli !!!
Volim tee Zeljo

Dva puta Siroki pregazili ko plitak potok .... Sablicu jestel sad nesavladivi ??
Koee Prviiiiiiiiiiiiiiiii
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Ma može "mini analiza"braco je napisao/la:braco je napisao/la:Projić dosta loš danas što se tiče centaršuteva. Imamo dosta dobru klupu danas, to može biti naša prednost u drugom poluvremenu ako bude se ganjao rezultat.
Ovo je Marče napisao na orgu prije ove utakmice,SamoZeljo je napisao/la:Kakva nam je sad statistika u omjerima sa Sirokim?
Imaju li jos uvijek vise pobjeda?
Zajedno sa jučerašnjom, odigrali smo 54 utakmice sa Širokim Brijegom (20 pobjeda, 10 remija i 24 poraza). U Širokom Brijegu smo odigrali 27 utakmica (3-5-19).
Drago mi baš da je Žera dao go.Neandertalac je napisao/la:Ma može "mini analiza"braco je napisao/la:braco je napisao/la:Projić dosta loš danas što se tiče centaršuteva. Imamo dosta dobru klupu danas, to može biti naša prednost u drugom poluvremenu ako bude se ganjao rezultat.
braco je napisao/la:Drago mi baš da je Žera dao go.Neandertalac je napisao/la:
Ma može "mini analiza"
A jos uvijek je statisticarVirtu4l je napisao/la:Ovo je Marče napisao na orgu prije ove utakmice,SamoZeljo je napisao/la:Kakva nam je sad statistika u omjerima sa Sirokim?
Imaju li jos uvijek vise pobjeda?
Zajedno sa jučerašnjom, odigrali smo 54 utakmice sa Širokim Brijegom (20 pobjeda, 10 remija i 24 poraza). U Širokom Brijegu smo odigrali 27 utakmica (3-5-19).
Ide vlak ide vlak ide vlak....Virtu4l je napisao/la:braco je napisao/la:Drago mi baš da je Žera dao go.Neandertalac je napisao/la:
Ma može "mini analiza"![]()
![]()
ni blizu ali Slavko jeste ubleha i treba zabraniti ljudima da pominju da nam je taj tockonja bio trener. Izbi nam kup pa titulu za cas posla.Neymar11 je napisao/la:Ovaj Zeljo sve mi na lici iz onog doba Kada je Babo Sir Amar vodio klub ka titulama ....Fizcki kako smo smo jaki pa to je nevjerovatno trkacki jos bolji.. Slavko Celava ubleho ovo se zove kondicija i spremnost ekipe !!
Dupla kruna, pitarima cunaMocMahale444 je napisao/la:Spusti loptu, kakvu titulu ima jos mnogo da se igra.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], perodeformero i 15 gostiju.