PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- themaniaks
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
hahahahahah jooooj udjite malo na temu FK Sarajevo
hahahah kazu nafakasi,steli nam sudija hahahahahaha joj golema je tuga pitarska
hahahah kazu nafakasi,steli nam sudija hahahahahaha joj golema je tuga pitarska
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili
Smanjite malo sa tim pogrdnim nazivima, nema potrebe, stvarno previse moderatori pustaju da se ovdje vrijedja...
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
- TobeYarabi
- Kontakt:
ocekuje se priopcenje iz vatikana
Jel' to nisu s' Kobilje Glave?irfo je napisao/la:Smanjite malo sa tim pogrdnim nazivima, nema potrebe, stvarno previse moderatori pustaju da se ovdje vrijedja...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- TobeYarabi
- Kontakt:
ko je sa tvoje glave?Virtu4l je napisao/la:Jel' to nisu s' Kobilje Glave?irfo je napisao/la:Smanjite malo sa tim pogrdnim nazivima, nema potrebe, stvarno previse moderatori pustaju da se ovdje vrijedja...
- themaniaks
- Kontakt:
Nema veze. Na nama je da pobijedimo za vikend..ostalo ce da se poklopi
Al jesu nafakasi 
Šteta, mayku im yebem i jednim i drugim, nama je najviše odgovarao kec, najveći konkurenti za titulu su svinjski i kone, ovi fašisti bi kad tad pali i hoće, yebem ja i našu sreću, fuj, kako mi pokvariše raspoloženje.
Ma brate kad pocne cirkus na proljece nas nigdje nece biti, gurbeti sudjenje imaju od pocetka sezone ko da im svaku Miske sudi a mozes misliti sta ce se desavat na proljece
Dnas su dobili na srecu,al sam ja vec na poluvremenu vidio da ce uzeti,imali su srece,al i to je sastavni dio sporta.
Svako u ovoj ligi dočeka svojih pet minuta osim nas. 'bem ti lošu sreću.

Šteta, mayku im yebem i jednim i drugim, nama je najviše odgovarao kec, najveći konkurenti za titulu su svinjski i kone, ovi fašisti bi kad tad pali i hoće, yebem ja i našu sreću, fuj, kako mi pokvariše raspoloženje.
Ma brate kad pocne cirkus na proljece nas nigdje nece biti, gurbeti sudjenje imaju od pocetka sezone ko da im svaku Miske sudi a mozes misliti sta ce se desavat na proljece
Dnas su dobili na srecu,al sam ja vec na poluvremenu vidio da ce uzeti,imali su srece,al i to je sastavni dio sporta.
Svako u ovoj ligi dočeka svojih pet minuta osim nas. 'bem ti lošu sreću.

I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili
- Neandertalac
- Kontakt:
Prodani moraju za našu duplu krunu navijati jer ostaju bez evrope. 

Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
- TobeYarabi
- Kontakt:
smijes li opet po avatar i potpis na godinu?Neandertalac je napisao/la:Prodani moraju za našu duplu krunu navijati jer ostaju bez evrope.
avatar-bicemo na kraju ispred vas
potpis-kmeljo nece uzeti kup

-
- Kontakt:
Konobar, tri flase Praljkovace za Skripare. Bice im dosta valjda za njih trojicu.
Životni saputnik! 1921
Stvarno nisam ocekivo da ce pitari vise od skripara plakat zbog poraza sirokog brijega 

- MocMahale444
Nisu svi isti, bilo ih je dosta sto su nam pozelili srecu prije tekme.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
- Neandertalac
- Kontakt:
Ma m`rš u rupu kujo!TobeYarabi je napisao/la:smijes li opet po avatar i potpis na godinu?Neandertalac je napisao/la:Prodani moraju za našu duplu krunu navijati jer ostaju bez evrope.
![]()

UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
- Sandokan87
- Kontakt:
Gdje je ono tuzlansko **** Penaltiky, nema ga na ovoj temi danima, a prije derbija je pocinjao i zavrsavao na ovoj temi, svaki Boziji dan. Hahahahahahahah
Željo je religija i život! Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja!!!
E vidi ih što kmeče, šta je ovo braćo moja mila... pa kad smo ih ponizili ponedjeljak nisu ovoliko kmečali

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Aj sto su ustase na aparatima, al i pitari

- TobeYarabi
- Kontakt:
lijepi strahNeandertalac je napisao/la:Ma m`rš u rupu kujo!TobeYarabi je napisao/la:smijes li opet po avatar i potpis na godinu?Neandertalac je napisao/la:Prodani moraju za našu duplu krunu navijati jer ostaju bez evrope.
![]()

evo povecavam ulog..imcemo najmanje 5 bodova vise od ratnoprofiterske prcije

Stovateljima Mongoloida vise vokri nego Praljkovcima, ludilo a hahahahahahahahahahahhaha
- Neandertalac
- Kontakt:
Beskućnici na aparatima. 
Samo čekam da počnu pisati kako im je drago što smo pobijedili. Dva puta

Samo čekam da počnu pisati kako im je drago što smo pobijedili. Dva puta

UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.