FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Šta ovo bi sunce ti poljubim
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Braaavo momci, tako se igra i bori za sveti grb! 

Plavo je srce u meni!
FKŽ 1921 🔵⚪
FKŽ 1921 🔵⚪
- manijakKladusa
- Kontakt:
jos trljam oci, i stipam se za obraze aaaaaaaaaa
Gesendet von meinem STF-L09 mit Tapatalk
Gesendet von meinem STF-L09 mit Tapatalk
Ja cu biti sijed, ja cu biti star, al voljet cu i tad Zeljezncar.
Allahu tresem se, sta je ovo, zar je moguce da smo 2x dobili Siroki u gostima? Adzeme majstore, naklon do poda 

Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
Samo 6 prekrsaja za 90 minuta na ovakvom terenu, kakva smo mi gospoda
Srdjan Stanic najbolji desni bek iz Bosne i Hercegovine, sramota je ako ne bude u reprezentaciji sljedece okupljanje, Philip Lahm za Vranjesa i slicne

Srdjan Stanic najbolji desni bek iz Bosne i Hercegovine, sramota je ako ne bude u reprezentaciji sljedece okupljanje, Philip Lahm za Vranjesa i slicne

NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
-
- Kontakt:
Volimo tebe volimo tebe a njih ko **** a njih ko **** gazi Željo sve pred sobom

- Bayern@heart
- Kontakt:
Bravo Žeraaa
karanje Željine djece po Lištici

Sad smo im naplatili i onu izgubljenu titulu (Hasagic primio gol sa 340 metara) i onaj ofsajd iz pretprosle sezone.....
BRAVO ZEEEELJOOOOOO!
BRAVO ZEEEELJOOOOOO!
Moj glas je mek, al' je zato toljaga tvrda.....
ADO I MOMCI, VI STE ŽELJEZNIČAR !
I dalje ne mogu da vjerujem kakva serija ...
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
I dalje ne mogu da vjerujem kakva serija ...
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
braco je napisao/la:Projić dosta loš danas što se tiče centaršuteva. Imamo dosta dobru klupu danas, to može biti naša prednost u drugom poluvremenu ako bude se ganjao rezultat.

- MocMahale444
Gdje onaj sto me proziva za taktiku, neka se javiiiiiiiiiii sadddddd.
4 od 4
4 od 4
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
U zadnje dvije hefte: prvo pade Borac u BL, potom pitari u derbiju, a onda dvije vezane pobjede na sred Pecare - rezultat svega toga prvo mjesto na tabeli
nema šta, svaka čast Adžemu i momcima.

- Sandokan87
- Kontakt:
A dzaba ulaz u srijedu. Vala ko ne dodje nek prestane Zelju i tekatualno pratit. Momci sw lavovski bore i vakat je da se ovima napijemo krvi. ZELIM TRI OD TRI ADZEMEEE!
Željo je religija i život! Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja!!!
- Sandokan87
- Kontakt:
Ja najavio jarane poslije viteza da cemo sve dobiti. Mene sirokog nije bilo strah sekunde. Strah me iskren da budem radnika samo! Glava je cudo, sta ja znam kakvi ce oni biti nakon svega ovoga.MocMahale444 je napisao/la:Gdje onaj sto me proziva za taktiku, neka se javiiiiiiiiiii sadddddd.
4 od 4
Željo je religija i život! Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja!!!
- MocMahale444
Koga zmija ujede i gustera se boji. Mene strah svih ekipa jer su nekako favoriti protiv nas u zadnje vrijeme.Sandokan87 je napisao/la:Ja najavio jarane poslije viteza da cemo sve dobiti. Mene sirokog nije bilo strah sekunde. Strah me iskren da budem radnika samo! Glava je cudo, sta ja znam kakvi ce oni biti nakon svega ovoga.MocMahale444 je napisao/la:Gdje onaj sto me proziva za taktiku, neka se javiiiiiiiiiii sadddddd.
4 od 4
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
-
- Kontakt:

LEGENDO ZELJINA, CESTITAM NA 250. NASTUPU U NAJDRAZEM DRESU
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
Nakon svih nespretnih i nesretnih reakcija, sudijskih grešaka koje su nas pogađala kada god bismo izašli na teren u Lištici, pobijediti dva puta tako nezgodnog rivala je zaista veliki čin.
Svaka sljedeća utakmica dolje će biti lakša jer smo konačno skinuli prokletstvo.
Bravo Ado, bravo momci!
Napokon je ŽELJO ŽELJO.
Svaka sljedeća utakmica dolje će biti lakša jer smo konačno skinuli prokletstvo.
Bravo Ado, bravo momci!
Napokon je ŽELJO ŽELJO.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
- Sandokan87
- Kontakt:
Protiv ove grupe igraca u Zelji ne moze biti niko favorit.vjeruj mi. Samo dok se jos malo uigraju! Ja ih cekam jos, a veceras sam iskren da budem vidio neke konture u nasoj igri koje me ohrabruju. Jako brzo je lopta isla u pojedinim periodima igre, od noge do noge. Doci ce to sve na svoje.MocMahale444 je napisao/la:Koga zmija ujede i gustera se boji. Mene strah svih ekipa jer su nekako favoriti protiv nas u zadnje vrijeme.Sandokan87 je napisao/la:Ja najavio jarane poslije viteza da cemo sve dobiti. Mene sirokog nije bilo strah sekunde. Strah me iskren da budem radnika samo! Glava je cudo, sta ja znam kakvi ce oni biti nakon svega ovoga.MocMahale444 je napisao/la:Gdje onaj sto me proziva za taktiku, neka se javiiiiiiiiiii sadddddd.
4 od 4
Trenutno korisnika/ca: Bejker, Beli98, Bordo10, ELDIABLO20, Hajdeee, Hrasno15, Ideneide, nindza, Orvel, OzmoodPinglewood, Pablo11, roccosiffredi, tiagofaria25, Venom, Zigazaga i 109 gostiju.