uNbx je napisao/la:Dok dođe moderacija, jedan dečko će te lišit života na kućnom pragu.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
uNbx je napisao/la:Dok dođe moderacija, jedan dečko će te lišit života na kućnom pragu.
sta se u toj casi krijeDerdiyok je napisao/la:Refren 4xFrancescoTotti je napisao/la:u rukama nam opijatiiOsim13 je napisao/la:"..mi Rvati"
Tko ne pije
rvat nije
ej ej ej
72 hurije ga čekaju u dženetu, kao i 100 zlatnih kašika, bujrumuNbx je napisao/la:Dok dođe moderacija, jedan dečko će te lišit života na kućnom pragu.
FrancescoTotti je napisao/la:sta se u toj casi krije
dal je otrov ili nije
ak je otrov onda picu
pravi rvat tada bicu
ej ej ej
sta se u toj casi krijeFrancescoTotti je napisao/la:
MocMahale444 je napisao/la:FrancescoTotti je napisao/la:sta se u toj casi krije
dal je otrov ili nije
ak je otrov onda picu
pravi rvat tada bicu
ej ej ej![]()
![]()
kad svih 25 skripara zaskripi ovo na prosipanju djenerala po wc skoljkama sirom rvackeDerdiyok je napisao/la:Možda mu dođe u san![]()
Eto, upotpunismo pjesmu za sekundu.
sta se u toj casi krijeFrancescoTotti je napisao/la:
dal je otrov ili nije
ak je otrov onda picu
pravi rvat tada bicu
Refren 4x
Tko ne pije
rvat nije
ej ej ej
Ybo Jalu brata
FrancescoTotti je napisao/la:sta se u toj casi krijeDerdiyok je napisao/la:Refren 4xFrancescoTotti je napisao/la: u rukama nam opijatii
Tko ne pije
rvat nije
ej ej ej
dal je otrov ili nije
ak je otrov onda picu
pravi rvat tada bicu
ej ej ej
Kako se ne čuju, tuknu na 400 kilometara.TobeYarabi je napisao/la:Sta je ovo jbt, pa manjejaci se uopste ne cuju. 30 skripara ih nadglasalo
A to su oni?uNbx je napisao/la:Kako se ne čuju, tuknu na 400 kilometara.TobeYarabi je napisao/la:Sta je ovo jbt, pa manjejaci se uopste ne cuju. 30 skripara ih nadglasalo
Šupamo se Alpa, nemoj se pravit lud.Alipasino je napisao/la:Imam dosta Hordasa jarana,starih Hordasa,onda procitam izjave pojedinih ovdje i kontam,jeko ovi,odakle su,nemoguce da ima ovakvih,ma jok ba nisu to oni to ja pogresno citam,sve je moguce ali opet mi nije jasno.Ali vidim tu su,pisu,svrljaju,mrze,mozda je to sve od kad ih je Saidaga posampi,ko zna sve su opcije moguce.
nijesi ti sarajlijaAlipasino je napisao/la:Imam dosta Hordasa jarana,starih Hordasa,onda procitam izjave pojedinih ovdje i kontam,jeko ovi,odakle su,nemoguce da ima ovakvih,ma jok ba nisu to oni to ja pogresno citam,sve je moguce ali opet mi nije jasno.Ali vidim tu su,pisu,svrljaju,mrze,mozda je to sve od kad ih je Saidaga posampi,ko zna sve su opcije moguce.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.