07.09.2010 Bosna i Hercegovina - Francuska

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Hare_BvB
Kontakt:

Re: 07.09.2010 Bosna i Hercegovina - Francuska

Post Postao/la Hare_BvB » 08 sep 2010, 02:47

nick je napisao/la:ma da spori smo ne mozemo da se nosimo sa takvim ekipama svaka trkacka ekipa za nas je pencilin ruku na srce sem sto smo spori nije nam neki ni kvalitet u odbrani sve prosjecni igraci,nama je spas protiv ovih ekipa taktika ko protiv spanije u gostima svi u odbranu pa ako uspijemo zabit dobro je,cim se otvorimo i krenemo igrat nama je dar-mar spori smo i to je to
To je, u našem slučaju, jedini lijek protiv velikih....Sabij se na 30-40 metara i čekaj kontru...
Zadnja izmjena: Hare_BvB, dana/u 08 sep 2010, 02:49, ukupno mijenjano 3 puta.
Der Mann für die entscheidenden Tore.

huha
Kontakt:

Post Postao/la huha » 08 sep 2010, 02:47

nick je napisao/la:samo da jednu stvar shvatite sve ce bit ok,nama samo misimovic i dzeko igraju na prirodnim pozicijama ostalo je sve krpljenje...

Nadarevic---prosjecan igrac u prosjecnom klubu,spor ko jeremija iz alan forda
Rahimic dobar igrac ali samo kad treba cuvat rezultat ofanziva 0 bodova

LIJEVI BEK--- NEMAMO
DESNI BEK--- Mujdja eto ko igra nesto
Pjanic---ne igra svoju poziciju
IBISEVIC--NE IGRA SVOJU POZICIJU
IBRICIC---NE IGRA SVOJU POZICIJU.

ljudi mi na nasoj polovini sem spahica nemamo igraca da valja da kazes da je malo iznad nekog prosjeka sta vam je,
znate koju taktiku mi moramo koristit protiv jacih repki svi nazad pa ako uspijemo kontru istrcat dobro je
upravo tako ;)

damir_82
Kontakt:

Post Postao/la damir_82 » 08 sep 2010, 02:56

nick je napisao/la:ma da spori smo ne mozemo da se nosimo sa takvim ekipama svaka trkacka ekipa za nas je pencilin ruku na srce sem sto smo spori nije nam neki ni kvalitet u odbrani sve prosjecni igraci,nama je spas protiv ovih ekipa taktika ko protiv spanije u gostima svi u odbranu pa ako uspijemo zabit dobro je,cim se otvorimo i krenemo igrat nama je dar-mar spori smo i to je to
Ma samo da upratimo gdje nam igraju igraci i sve ce normalnom biti jasno..Mi imamo majstore,ali protiv ovakvih ekipa mislim da im je palo na pamet da predju u malonogometnu reprezentaciju..Tamo se ta vrsta majstorluka cijeni.. Ja ipak mislim da ima rjesenje i protiv ovakvih ekipa..u odbrani se skupi i pridji blizu igracu..ganjaj, zatvaraj..a u napadu da se sirimo,jer samo tako mozemo stvorit prostor napadacima..a za to treba snage,a to mi veceras nismo imali...

P.S. Za ove sto komentarisu navijanje...Pa sta ocekujete od navijanja?? Da neko napravi koreografiju? Da se povede pjesma?? Koja pjesma?? Ko to treba da uradi?? Kakvo je navijanje bilo u Zenici protiv Madjarske?? Protiv Grcke?? Portugala?? Ne pravite se blesavi..gdje god da igramo,kad primimo gol,navijanje nista..Kad i Fanaticosi, i ostale grupe navijaca pocnu ciniti glavnicu publike na tekmama..kad budu bili na sjevernoj i/ili juznoj tribini..kad se bude znalo sta se pjeva i navija...kad se bude pjesma cula i kad se vodi i kad se gubi..tad cemo biti navijaci..do tad smo simpatizeri svoje reprezentacije,i fenomen u svijetu,ali samo po cinjenici da u velikom broju pratimo repku koja se nikad nigdje nije kvalifikovala..

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 08 sep 2010, 03:00

Najgore od svega je to što nam je sve ovo Katar pokazao nedavno. A jedina "pouka" nakon apsolutne dominacije arapskih amatera je bila "prijateljske utakmice su jedno, a kvalifikacione drugo". Šta uopšte znači ta rečenica?! Da se nisu borili protiv Katra?! Ne, ne znači. U toj utakmici smo na krilima imali Ibiševića, baš kao i danas i baš kao i protiv Njemačke(Safete, šta treba da se desi sa shvatiš da on nije za te pozicije?!) i Muslimovića koji je prvi kontakt sa loptom imao u 44. minuti. Isto tako smo imali odsječenog Džeku u napadu i savršeno neusaglašene Misimovića i Pjanića sa nedostatkom defanzivno orjentisanih igrača u vezi. Znači, sve isto! Njemačka, Katar i Francuska.
Zato nemojte padati u zamku da zaključujete kako su Francuzi za nas drugi svijet, jer je i Katar za ovako neposložen tim drugi svijet! Ovi Francuzi u Parizu Bjelorusiji nisu napravili nijednu jedinu polupriliku za 95 minuta, a nama su pravili maltene dvije po minuti. Nisu nam dali da dišemo od prve do zadnje. Očekujem makar od novinara da upitaju malo selektora za ovu njegovu taktiku i kako je uopšte mogao da ne uvidi dosad da Ibišević nije krilo!
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

travnik
Kontakt:

Post Postao/la travnik » 08 sep 2010, 03:00

Hasagić - Jedan od zasluznih što večeras nije bilo 0-6
Mujdža - trudio se, borio se i sa obzirom da je novi igrač u repezentaciji odigrao dobro
Nadarević- slab, prespor uklopio se u sivilo ekipe
Spahić-Uvjek veliki borac ali večeras nije mogao da pozatvara promahu u našem veznom redu
Lulić - isto kao i Mujdža
Rahimić - uklopio se u sivilo ekipe
Ibišević- Bezbroj lopti poklonio francuzima, trčao u prazno
Misimović-dobro zatvoren isto kao u prvoj utakmici sa Portugalom
Ibričić- pokušavao sam neke prodore ali neprolazi to kod francuza
Pjanić- Isto kao ibešević bezbroj lopti prodo francuzima, jedino vrijedno hvale je pokušaj iz slobodnjaka
Džeko-Sazrio za Milana ali za modne piste. Nemože se ovako igrati za reprezentaciju, Svaka njemu čast za predhodne utakmice ali večeras je bio nula kao i 80% ekipe.Ovo je samo kritika za večerašnji nastup.

Sušić - Isprva sam mu davo podršku ali već poslije Švedske, Njemačke i Katara vidio sam da se njegova taktika zove "niko niskim" a njegova formacija zove "1-0-1" drugim riječima samo golman upšljava napadača. Stavit Misimovića i Pjanića zajedno u vezni red a onda ih preskakat sa loptama je isto kao igrat sa 8 igraća.

Navijaći - Odavno neidem na utakmice BiH zbog seljaka koji dolaze na iste a ima i mnogo drugih razloga: Petarde, baklje, zvizdanje protivnickoj himni, finansiranje mafijaškog saveza ,zaostale pjesme, policijska i zaštitarska represija itd.

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 08 sep 2010, 03:01

kod nas su te strijelice "skroz dole" ili "dole desno" otkako postojimo kao nezavisna država.
Ko je to mogao trcati na viskom nivou od naših veznjaka ikad osim Salihamidžića??
Mujcin,Barbarez?? sumnjam....Baljić nikad nije bio neki trkac...Grlić,Akrapović takođe dizelaši.
Ja mislim da Pjanić može fino trcati, ali ne na poziciji zadnjeg veznog koji je veceras igrao jer to zahtjeva trcanje u oba pravca i dosta defanzive (a on to ne radi nikad ni u Lyonu jer tamo imaju igracu koji su zauženi za taj dio posla).
Ne može se od Pjanića ocekivati da bude Box to Box veznjak jer nije Maskerano...to mogu one životinje poput Diabya ili Diarre.
Miske svakako nikad ,ali baš nikad , nije bio neki veliki trkac...klasican paker koji ordinira na 20 kvadratnih metara, ceka loptu iz zadnje linije da proslijedi neki lucidnim pasom prema špicu (samo što veceras to nije mogao docekati jer je zadnja linija bila pod konstantnim pristiskom,a Nadarević nema neke individualne kvalitete da zna iznijeti loptu kao igraci ne vecem nivou i onda se ide ispucavanje dugim lopti prema Džeki, preskace se vezni red i normalno da nema igre).
I treci veznjak Ibričić isto tako nije od neke velike trke jer je u Hajduku navikao da bude glavi igrac oko koga se sve vrti ,A GDJE SE DOSTA SPORIJE IGRA....i onda dođe u situaciju da mu za vratom pušu crne zvijeri Diaby i Diarra koji su mnooogo fizicki jaci a i brži igraci od njega...i naravno da ce se Ibro izgubiti ko abdest u takvoj situaciji, on dok skonta šta treba sa lotpom - on je vec izgubljena.
Ne treba napominjati da smo SVAKI duel izgubili, što po zemlji što u vazduhu (Remy i Mexes su to totalno dominirali u skok igri nad Vedom i Džekom)
I kad imaš 3 igraca veznjaka na sredini koji NE MOGU da se nose sa njihovim veznjacima ni u duel igri fizicki, ni brzinom onda pada sredina, a kad sredina pada onda nema igre...francuzi su nam uzeli u potpunosti sredinu, presjekli nam tim na dva dijela...gore su ostali Džeko i Vedo koji su bili totalno beskorisni i izolovani, sredina je lutala i nije mogla doci do daha...a odbrana je citavo vrijeme bila izložena njihovim napadima i na nemilosti Malude i Benzeme.
Što je najgore mi i nemamo bolje, jace i brže veznjake od ovih...ili možda imamo negdje samo ih selektor još nije otkrio i selektovao.

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 08 sep 2010, 03:04

damir_82 je napisao/la:
Ma samo da upratimo gdje nam igraju igraci i sve ce normalnom biti jasno..Mi imamo majstore,ali protiv ovakvih ekipa mislim da im je palo na pamet da predju u malonogometnu reprezentaciju..Tamo se ta vrsta majstorluka cijeni.. Ja ipak mislim da ima rjesenje i protiv ovakvih ekipa..u odbrani se skupi i pridji blizu igracu..ganjaj, zatvaraj..a u napadu da se sirimo,jer samo tako mozemo stvorit prostor napadacima..a za to treba snage,a to mi veceras nismo imali...

P.S. Za ove sto komentarisu navijanje...Pa sta ocekujete od navijanja?? Da neko napravi koreografiju? Da se povede pjesma?? Koja pjesma?? Ko to treba da uradi?? Kakvo je navijanje bilo u Zenici protiv Madjarske?? Protiv Grcke?? Portugala?? Ne pravite se blesavi..gdje god da igramo,kad primimo gol,navijanje nista..Kad i Fanaticosi, i ostale grupe navijaca pocnu ciniti glavnicu publike na tekmama..kad budu bili na sjevernoj i/ili juznoj tribini..kad se bude znalo sta se pjeva i navija...kad se bude pjesma cula i kad se vodi i kad se gubi..tad cemo biti navijaci..do tad smo simpatizeri svoje reprezentacije,i fenomen u svijetu,ali samo po cinjenici da u velikom broju pratimo repku koja se nikad nigdje nije kvalifikovala..
ma odbrana nam je ispod prosjeka pa luxemburg nam je istrco par kontri samo nisu znali gola dati,prenos lopte katastrofa ja kad vidim da je lopta kod nas na nasoj polovini molim boga da je nabiju jer ako je ne izbace uzmu im je,Dzeko se nije vidio jer nije lopte dobio sad mu fol zamjeraju sto ne trci nije on tip igraca da uzme i sve proseva i da go cim ga odsjeces on beskoristan i to je to,spori smo fali nam par par brzih igraca da mogu na sredini napravit presing i to je to.
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

damir_82
Kontakt:

Post Postao/la damir_82 » 08 sep 2010, 03:10

Mandrak je napisao/la:kod nas su te strijelice "skroz dole" ili "dole desno" otkako postojimo kao nezavisna država.
Ko je to mogao trcati na viskom nivou od naših veznjaka ikad osim Salihamidžića??
Mujcin,Barbarez?? sumnjam....Baljić nikad nije bio neki trkac...Grlić,Akrapović takođe dizelaši.
Ja mislim da Pjanić može fino trcati, ali ne na poziciji zadnjeg veznog koji je veceras igrao jer to zahtjeva trcanje u oba pravca i dosta defanzive (a on to ne radi nikad ni u Lyonu jer tamo imaju igracu koji su zauženi za taj dio posla).
Ne može se od Pjanića ocekivati da bude Box to Box veznjak jer nije Maskerano...to mogu one životinje poput Diabya ili Diarre.
Miske svakako nikad ,ali baš nikad , nije bio neki veliki trkac...klasican paker koji ordinira na 20 kvadratnih metara, ceka loptu iz zadnje linije da proslijedi neki lucidnim pasom prema špicu (samo što veceras to nije mogao docekati jer je zadnja linija bila pod konstantnim pristiskom,a Nadarević nema neke individualne kvalitete da zna iznijeti loptu kao igraci ne vecem nivou i onda se ide ispucavanje dugim lopti prema Džeki, preskace se vezni red i normalno da nema igre).
I treci veznjak Ibričić isto tako nije od neke velike trke jer je u Hajduku navikao da bude glavi igrac oko koga se sve vrti ,A GDJE SE DOSTA SPORIJE IGRA....i onda dođe u situaciju da mu za vratom pušu crne zvijeri Diaby i Diarra koji su mnooogo fizicki jaci a i brži igraci od njega...i naravno da ce se Ibro izgubiti ko abdest u takvoj situaciji, on dok skonta šta treba sa lotpom - on je vec izgubljena.
Ne treba napominjati da smo SVAKI duel izgubili, što po zemlji što u vazduhu (Remy i Mexes su to totalno dominirali u skok igri nad Vedom i Džekom)
I kad imaš 3 igraca veznjaka na sredini koji NE MOGU da se nose sa njihovim veznjacima ni u duel igri fizicki, ni brzinom onda pada sredina, a kad sredina pada onda nema igre...francuzi su nam uzeli u potpunosti sredinu, presjekli nam tim na dva dijela...gore su ostali Džeko i Vedo koji su bili totalno beskorisni i izolovani, sredina je lutala i nije mogla doci do daha...a odbrana je citavo vrijeme bila izložena njihovim napadima i na nemilosti Malude i Benzeme.
Što je najgore mi i nemamo bolje, jace i brže veznjake od ovih...ili možda imamo negdje samo ih selektor još nije otkrio i selektovao.
Upravo to! A ne vjerujem da po Ceskoj, Slovackoj, Hrvatskoj, Srbiji, ili BiH cuce i came cekajuci "brzi i bolji" veznjaci od ovih koji su tu.....nego to ti je nas mentalitet...uvijek je bolji onaj koji nije tu...davno sam ja to prezvakao i puno ocekivao od onih koji su "hvaljeni"....u velikoj vecini slucajeva to su bili samo corci...

damir_82
Kontakt:

Post Postao/la damir_82 » 08 sep 2010, 03:20

nick je napisao/la: ma odbrana nam je ispod prosjeka pa luxemburg nam je istrco par kontri samo nisu znali gola dati,prenos lopte katastrofa ja kad vidim da je lopta kod nas na nasoj polovini molim boga da je nabiju jer ako je ne izbace uzmu im je,Dzeko se nije vidio jer nije lopte dobio sad mu fol zamjeraju sto ne trci nije on tip igraca da uzme i sve proseva i da go cim ga odsjeces on beskoristan i to je to,spori smo fali nam par par brzih igraca da mogu na sredini napravit presing i to je to.
A to cemo tesko docekati..za ovu igru, kazu potreban je talenat i rad...S talentom se rodis ili ne,a ovo drugo je "do tebe"....e nama Bog da ovo prvo,al smo takvi da nam je praaavo mrsko ovo drugo...

P.S. Jel moguce da su nasi ocekivali far play od francuza kod drugog gola (Dzeko ostao da lezi)?? Mozda bi nekako i izjednacili,krenusmo naprijed,al nas je taj drugi dokrajcio....

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 08 sep 2010, 03:30

damir_82 je napisao/la:
nick je napisao/la: ma odbrana nam je ispod prosjeka pa luxemburg nam je istrco par kontri samo nisu znali gola dati,prenos lopte katastrofa ja kad vidim da je lopta kod nas na nasoj polovini molim boga da je nabiju jer ako je ne izbace uzmu im je,Dzeko se nije vidio jer nije lopte dobio sad mu fol zamjeraju sto ne trci nije on tip igraca da uzme i sve proseva i da go cim ga odsjeces on beskoristan i to je to,spori smo fali nam par par brzih igraca da mogu na sredini napravit presing i to je to.
A to cemo tesko docekati..za ovu igru, kazu potreban je talenat i rad...S talentom se rodis ili ne,a ovo drugo je "do tebe"....e nama Bog da ovo prvo,al smo takvi da nam je praaavo mrsko ovo drugo...

P.S. Jel moguce da su nasi ocekivali far play od francuza kod drugog gola (Dzeko ostao da lezi)?? Mozda bi nekako i izjednacili,krenusmo naprijed,al nas je taj drugi dokrajcio....
ehh nama su spas nekad bili igraci iz seoskih liga imali su talenta a boga mi i volje i previse :D nama trenutno najvise fali bekovi i zadnji vezni i naravno jedna veijedna 8 trkac da nadoknadi misimovicevu tromost u sredini...ovaj lulic me iznenadio zuji ko na bobi da smo imali jos 2-3 slicnih sve bi drugacije izgledalo momak izgubi loptu i stigne se vratit i ispravit gresku,ibricic,nadarevic rahimic slabo sta stignu,rahimic sreca pa je krakat odma faul napravi ali ostali cim zijane nama kriza pred golom
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 08 sep 2010, 03:36

Lako je biti general poslije bitke,ali u sinocnoj utakmici mnogo toga nije stimalo,usudit cu se reci da smo igrali najlosiju utakmicu u zadnjih par godina...a nije Francuska nista jaca od Spanije,Turske,naprotiv.... tribine dobro popunjene ali atmosfere jednostavno nije bilo,pod hitno se vratiti u Zenicu! Susic je mogao puno bolje postaviti taktiku,Ibisevic na onoj poziciji nakarada,fula velika....kao i Pjanic,nista nije pokazao...nista bolji nisu bili ni ostali igraci,izuzev Mujdze,Lulica i Hasagica,svi ostali su bili ispod nivoa,mada se i Rahimic dosta trudio... Sada treba malo odmora svim igracima,pa se na miru pripremiti za Albaniju,po meni kljucnu utakmicu,ako tu ostanemo neporazeni imamo velike sanse za drugo mjesto! nista jos nije izgubljeno,plus nam se uskoro vraca Salihovic,nas jako bitan igrac.. nadam se da dolaze bolji dani za nasu reprezentaciju,pogotovo sto sada imamo seriju relativno lakih protivnika,mada sa ovakvom igrom kao protiv Francuza nikog zivog ne mozemo pobjediti! i da,protiv Katara kad smo igrali bili smo ocajni,i tada smo trebali napraviti dobru analizu,jer nas je i Katar nadigrao,nije to bilo slucajno,jer selektor nema odgovarajucu taktiku za ovu reprezentaciju,a nastranu to sto ih ne zna motivisati..mada je ovdje selektor najmanji krivac,sve je glavama igraca!.. Za to glavu gore i pripremite se za Albaniju!
Zadnja izmjena: bosnas_, dana/u 08 sep 2010, 04:40, ukupno mijenjano 1 put.

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 08 sep 2010, 03:46

Lulić i Mujdža su sasvim solidno igrali, pokušavali nešto i naprijed ali realno kad pogledamo francuske igrace koji su ih docekivali na tim bocnim pozicijama (Clichy i Sagna) i pogledamo naše odmah se vidi razlika u kvaliteti.
Necu namjerno o omiljenim temama forumaša tipa "ipak Clichy i Sagna igraju u jednom Arsenalu, a ovi naši u Majnzu i Young Boysima, oni vrijedi 15-20 miliona a naši 1-2 miliona bla bla bla"... ali realno oni su mnogo brži i tehnicki jaci igraci od naših bekova.
Zadnja izmjena: Mandrak, dana/u 08 sep 2010, 03:46, ukupno mijenjano 1 put.

damir_82
Kontakt:

Post Postao/la damir_82 » 08 sep 2010, 03:46

nick je napisao/la: ehh nama su spas nekad bili igraci iz seoskih liga imali su talenta a boga mi i volje i previse :D nama trenutno najvise fali bekovi i zadnji vezni i naravno jedna veijedna 8 trkac da nadoknadi misimovicevu tromost u sredini...ovaj lulic me iznenadio zuji ko na bobi da smo imali jos 2-3 slicnih sve bi drugacije izgledalo momak izgubi loptu i stigne se vratit i ispravit gresku,ibricic,nadarevic rahimic slabo sta stignu,rahimic sreca pa je krakat odma faul napravi ali ostali cim zijane nama kriza pred golom
Nema vise toga..To je nekad bilo..nekad se igralo za raju...sad se traze zivotinje...10 igraca tipa Prosinecki ili Gerard i jedan da zabije gol...Meni se cini da nama fali trke...na skoro svakoj poziciji...ne znam jesmo li veceras imali 5 klizecih startova...izgleda kao da je falilo motiva (sto pomalo zabrinjava,ipak je Francuska valjda neki motiv)..ili mozda ove nase motivise da se igraju sa nekim Luxemburgom,pa da ih raja tapse po ramenima i da po raznim forumima pisemo "bravo zmajevi"...bokovi su nam bili solidni veceras,ako nista borbeni,a ostatak ekipe hem los,hem se ne bori..nije sramota izgubiti,nije ni biti losiji na terenu...al ne boriti se,e to je sramota!!! Ima mjesec dana do Albanije,pa se nadam da ce svi veceras malo teze zaspati..da ce im veceras tamo u hotelu doci iz guzice u glavu..

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 08 sep 2010, 03:57

Evo Osim je ovo govorio za Hrvatsku selekciju 2006 kada si izgubili od Australije na SP u Njemackoj.
Samo preslikati na ovu našu vecerašnju utakmicu i sve je time receno.

gerilac
Kontakt:

Post Postao/la gerilac » 08 sep 2010, 04:16

Vecerasnji sastav,

p icka
p icka p icka spahic p icka

rahimic

p icka p icka p icka p icka

p icka

8 j ebenih p icki na terenu,sa trenerom p ickom.

To je nas najveci problem.

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 08 sep 2010, 04:24

I još jednom da ponovimo gradivo :mrgreen: , tako jednostavno da je to sva mudrost.
Ovo treba doslovno svaki dan puštati našim igracima (a i selektoru) dok im se ne ureže u glavu za sva vremena.

[youtube][/youtube]

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 08 sep 2010, 04:40

armageddon666 je napisao/la:
Grandmaster je napisao/la:Bolan ko zna postaviti taktiku i ko zna lopte igrati svejedno mu je igrao na livadi ili na Wembleyu. Šta vam je ljudi, isto ste mala djeca.
Tacno tako...
ne trci taktika po terenu pitanje je da li u datim uslovima koji ne ogd jednoj ekipi mozes sprovest te takticke zamisli mi nismo trkacka ekipa i nama odg manji stadion uvijek bilo tako i jos dugo ce bit

Suad_
Kontakt:

Post Postao/la Suad_ » 08 sep 2010, 05:13

Ne znam, kako god razmislim, reprezentacija je najbolje igrala za vrijeme dok ju je Sliskovic vodio. Protiv velikih ekipa smo imali igru, ovo sad je raspad sistema.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 08 sep 2010, 05:20

gerilac je napisao/la:Vecerasnji sastav,

p icka
p icka p icka spahic p icka

rahimic

p icka p icka p icka p icka

p icka

8 j ebenih p icki na terenu,sa trenerom p ickom.

To je nas najveci problem.
Ako ti je Hasagic bio pic ka onda jarane ti ocito mijesas polne organe i kakrakternu osobinu.
Da njega nebi,ogadio bi nam se ovaj sport iz razloga sto bi fasovali sa takvom gol razlikom.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

princx
Kontakt:

Post Postao/la princx » 08 sep 2010, 07:15

EVO jos bolji sastav

trener: HALA i to zesca HALA

--------------------------hasanagic--------------------------

-------------putak-----putak-----spahic--------putak

-----------------putak------putak-----putak-----putak-----putak

--------------------------haputak--------------

moj licni razlog je:
1) igra HALA
2) borbenost HALA.
3) dodavanje TESKA HALA
4) formacija tima ZESCA HALA
5) trener NAJVECA HALA

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.