Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
"Senade, svaka cast, svaka cast, svaka cast..."wobly92 je napisao/la:Vidiš bolan da hoće premije da iskamče, radovao bih se i ja i ulizivao.
Nije nikad. Ni od igrača, ni od navijačaChinaglia je napisao/la:"Senade, svaka cast, svaka cast, svaka cast..."wobly92 je napisao/la:Vidiš bolan da hoće premije da iskamče, radovao bih se i ja i ulizivao.
kad je brnjoza dozivio ovakvu nesto od igraca
Senco precjednik zavrsio na rukama igraca
Kakvih ovdje pacenika ima, za nepovjerovati, Gracicev Olimpik sa ovim 1919 bi sad igrao na Tusnju, Sloboda bi otisla u istoriju. Dobar ovaj predcjednik pravo, igraci ga obozavaju i svrsavaju na njega, izbacili smo Real iz grupne faze i borimo se sa Zrinskim za prvaka.....ne znam samo sta ovi koriste i igraci i obozavaoci lika i djela im predcjednika....u ekipi 2 i po igraca da cemu valjaju, na tribini 17 fukara i par stotina ovisnika o Slobodi....wobly92 je napisao/la:Nije nikad. Ni od igrača, ni od navijačaChinaglia je napisao/la:"Senade, svaka cast, svaka cast, svaka cast..."wobly92 je napisao/la:Vidiš bolan da hoće premije da iskamče, radovao bih se i ja i ulizivao.
kad je brnjoza dozivio ovakvu nesto od igraca
Senco precjednik zavrsio na rukama igraca![]()
Brnjoza dijelio i šakom i kapom, nije dopustio da mu igrači prose
tuzlak1987 je napisao/la:
Seceru nas sta bi mi bez tebe talismanu, ti si drugi najveci covjek u Tuzli iz Rahica nakon Gasmina.
"Lažno euforija stanje"?! Jel to bi ono kad igrasmo u pretkolu lige Evropske unije?sviunapad1010 je napisao/la:@solinas vidiš da pitaju hoće li biti očišćena stolica. Ybg ljudi furate se na Evropu, budimo realni mi kasnimo makar 50 godina za tim drzavama i više. Jos malo ce tražit da ih neko ispiša na tekmi drzeci ih za onu stvar i jos da im na kraju pogladi muda i to ako može za 3KM. Stanje je uzrokovano prethodnim laznim euforija stanjem i treba vremena da se vrati na svoje. Pojačanja nam trebaju kako bi se na proljeće potukli za kup i ako dođe rezultat vratiti će se situacija u normalu za nas i opet nas nece biti 5000 nije bilo ni kad smo se za titulu borili na svakoj. Da nas ima 5000 to je po 5 KM za 16 domacih utakmica u ligi 400.000 KM, po 7 KM 560.000 KM. Za naše uslove puno para, ali pokrast ce Senco ili neko drugi i nedamo to je priča stalno. Za fana the Cult-a mi smo u Tuzlanskom trouglu trenutno.
Kopa sto se tice, u kopu je ostao ''podmladak'' (vecinom), ovo ostalo nije u drzavi, snalaze se ljudi. (mislim na onaj kop od prije par godina)solinas je napisao/la:Da smo kako treba svaku utakmicu bi bilo 5000 +.
Istina je da nekom odgovara onakvo stanje na tribinama.
Zapanjujuce je da vec dugo jedna od najbrojnijih grupa u drzavi nemoze 200 ljudi u kopu okupiti.
Borili smo se uvjek za opstanak ali ovako stanje ne pamtim u kontinuitetu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.