PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- MocMahale444
Re: PL prepucavanja
Praljak svallow hahahahahahahahahahahhahaZeljo92 je napisao/la:robertkosar je napisao/la: Citav svijet nam se smije moj Reufe![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
TobeYarabi je napisao/la:

Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
- Gradonacelnik
- Kontakt:
Natežite da izbace svih 11 klubova, onda kod vječne pred 100 000. Neprocjenjivo!Osim13 je napisao/la:Sve dok se nekome od klubova ne izbije odma jedno desetak bodova, neće stati. A ako ni to ne pomogne, 1 liga FBiH, a možda čak i "Županijska"

Čuvali te zemljo usamljeni vuci, slavio ih narod, zvali se hajduci.
Vrlo vulgarno, no dobro, kultura i elokvencija je zaobišla područja Hercegovačkog krša u kojem su većina bosanski katolici, ybg, nemaju prava.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- hskzmostar
- Kontakt:
Sto sarajlije misle o Jusufu Prazini?jel on heroj branilac Sarajeva ili ne?
Zadnja izmjena: hskzmostar, dana/u 02 dec 2017, 21:25, ukupno mijenjano 1 put.
2005,2009,2014,2016,2017,2018 Sampioni !
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic
Za koji tim u PL je igrao taj Prazina? Kakve veze on ima sa temom?hskzmostar je napisao/la:Sto sarajlije misle o Jusufu Pruzini?jel on heroj branilac Sarajeva ili ne?

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
-
- Kontakt:
Tek cete za 30 godina biti nista levat. Nema vas ovdje i sve će biti manje i to krivicom vaših vođa. Glup si ko rinaka.Wayat je napisao/la:**** ti ja majku balijsku u usta za ovowobly92 je napisao/la:
Svaka čast Ultrasima na ovoj paroli, još jednom su dokazali da su iznad onih lažnih, wannabe hrvata, i da poštuju integritet jedne nam jedine. Ovako kako dolikuje ispratiti čovjeka na ahiret, sve po zasluzi, mogu samo veliki ljudi!
Aferim!
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
Samo da znaš da je on Srbin iz Tuzle.Wayat je napisao/la:**** ti ja majku balijsku u usta za ovowobly92 je napisao/la:
Svaka čast Ultrasima na ovoj paroli, još jednom su dokazali da su iznad onih lažnih, wannabe hrvata, i da poštuju integritet jedne nam jedine. Ovako kako dolikuje ispratiti čovjeka na ahiret, sve po zasluzi, mogu samo veliki ljudi!
Aferim!
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Haj' Ž!Wayat je napisao/la: **** ti ja majku balijsku u usta za ovo

Bila bi mi čast kada bi mi posvetio svoj 50000.-ti post.Virtu4l je napisao/la: Samo da znaš da je on Srbin iz Tuzle.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Vidi što se primaklo, jbt, baš ti hvala što me napomenu.wobly92 je napisao/la:Bila bi mi čast kada bi mi posvetio svoj 50000.-ti post.Virtu4l je napisao/la: Samo da znaš da je on Srbin iz Tuzle.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- TobeYarabi
- Kontakt:
ti nisi pravi ultras..popij jednu generalovuWayat je napisao/la:**** ti ja majku balijsku u usta za ovowobly92 je napisao/la:Svaka čast Ultrasima na ovoj paroli, još jednom su dokazali da su iznad onih lažnih, wannabe hrvata, i da poštuju integritet jedne nam jedine. Ovako kako dolikuje ispratiti čovjeka na ahiret, sve po zasluzi, mogu samo veliki ljudi!TobeYarabi je napisao/la:za dom zedni!!!!!
Aferim!

-
- Kontakt:
Jel moguce da se ljudima dopustaju stvari da se nekome psuje majka, pritom naglasavanje “ balijska” , majmune jedan znaci svima nama mamu **** balijsku??, cim psujes znaci automatski diras i ostale ljude !!
Ako me pamcenje sluzi da ova tema se zove pl prepucavanja, a ne vrijedjanje, psovanje najmilijih itd !, kaze sto malo ozb., raja nece da pise nista, iz ovih razloga !
Ako me pamcenje sluzi da ova tema se zove pl prepucavanja, a ne vrijedjanje, psovanje najmilijih itd !, kaze sto malo ozb., raja nece da pise nista, iz ovih razloga !
04.10.2009 !
- MocMahale444
Ne znam sta ga pogodi u Woblyjevom postu, jos mu se trebao zahvaliti a ne psovati.
Sram i stid te bilo wayati, mislim Ante.
Sram i stid te bilo wayati, mislim Ante.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Policeman je napisao/la:PROGNOZA
Arsenal - United 0-2
Rekao sam vam da je talentovan.Policeman je napisao/la:Sarajvo-Borac
0-0
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
United dobio 2 razlike Borac nije dao golVirtu4l je napisao/la:Policeman je napisao/la:PROGNOZA
Arsenal - United 0-2Rekao sam vam da je talentovan.Policeman je napisao/la:Sarajvo-Borac
0-0
Sta hoces vise ko vam je kriv sto niste shvatili poruku
"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
Cuj kraljMocMahale444 je napisao/la:dzelllo je napisao/la:Gledaj mazle,stavio lokaciju Manchester a ujutro ga horoz budiStipu ga to je samoprozvani kralj, koji ima mrznju protiv bh klubova. Citira sam sebe i misli da je u fazonu. Neka ga moramo nekoga lesiti a ona se naguzila
ozezi.
aj bojac niko se protiv vas nece vaditi.
Da nije mali od skandala

lezVe do bagro
dzelllo je napisao/la:Da nije mali od skandala

Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- MocMahale444
dzelllo je napisao/la:Cuj kraljMocMahale444 je napisao/la:dzelllo je napisao/la:Gledaj mazle,stavio lokaciju Manchester a ujutro ga horoz budiStipu ga to je samoprozvani kralj, koji ima mrznju protiv bh klubova. Citira sam sebe i misli da je u fazonu. Neka ga moramo nekoga lesiti a ona se naguzila
ozezi.
aj bojac niko se protiv vas nece vaditi.
Da nije mali od skandala

Sad ce napisati, eno citiraju jedan drugog dok ce on sam sebe citirati i nazvati kraljicom.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.