mighty_reds je napisao/la:pozdrav prisutnima na temi prije svega..znaci Blanc kao trener nije levat uocio je da Pjanic ne igra na svojoj pozicij bilo je potrebno samo nekog jaceg igraca stavit na tu stranu znajuci da se ovaj nece naigrat....Ibricica nije bilo potrebno markirat nesto posebno jer mislim i sam Blanc (uz svo postovanje prema Senijadu) nikad nije cuo za istog....dalje posto Pjanic ne daje lopte logicno jedan je pravi playmaker u igri..Misimovic nas znaci markiraj ga sa Diarrom i ovaj nece maket...ako vec zagusti tu je Diaby da polomi sve trojicu navedenih...ako je blokiran playmaker a slaba su krila kako ce doci lopta do Dzeke i Ibisevica..ne zamjeram ja njima jednostavno nije bilo lopti i tako je a oni su klasicni centarfori tako da mozes ih otpisat odma...Hasagic apsolutno jedina svijetla tacka danas da ga nije bilo bi nam bar 0-4...podhitno iducu prijateljsku koju budemo igrali sazvat neke skroz lijeve igrace neko je bio naveo nekog Svedjanina pa zasto ne treba nam osvjezenje...imamo dobre defanzivne al slabe ofanzivne bokove...cupaj po nasoj ligi zovi igrace jbg mozemo probat sad kad bude pauza ova do marta
navijanje je bilo za nulu..bas sam se ismijo kad neko rece gore glavna nam pjesma:'ko ve skace ne voli bosnu hej hej hej'ne znam sta je navijacima vala necu da krivim stadion nista krive su karte i sto onaj ko izvdvoji i ko je u stanju izdvojit 20-30 km za kartu je gospodin i njemu se ne skace on bi da sjedi..isto je u Zenici bilo zadnje dvije tekme kad je poskupilo...pravi navijaci nemaju za karte pa atmosfera ga duva
a za zvidzdanje kapitenu nemam rijeci to ide njima na cast
![]()
i jos nesto da dodam...mi jesmo napredovali u zadnje 3-4 godine...al mi nismo dobili ni jednu jacu repku...zato je nama mjesto u 3. sesiru..u stanju smo dobiti svakoga iz treceg sesira pa i neke iz drugog al iz prvog buraz ne mozemo..bar ne jos neko vrijeme...pozdrav svako dobro
jao to sam i zaboravio...jos jedan dokaz kaki su navijaci veceras bili drago mi je sto nisam bio dio cirkusa