07.09.2010 Bosna i Hercegovina - Francuska

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

19TM87
Kontakt:

Re: 07.09.2010 Bosna i Hercegovina - Francuska

Post Postao/la 19TM87 » 08 sep 2010, 01:05

mighty_reds je napisao/la:pozdrav prisutnima na temi prije svega..znaci Blanc kao trener nije levat uocio je da Pjanic ne igra na svojoj pozicij bilo je potrebno samo nekog jaceg igraca stavit na tu stranu znajuci da se ovaj nece naigrat....Ibricica nije bilo potrebno markirat nesto posebno jer mislim i sam Blanc (uz svo postovanje prema Senijadu) nikad nije cuo za istog....dalje posto Pjanic ne daje lopte logicno jedan je pravi playmaker u igri..Misimovic nas znaci markiraj ga sa Diarrom i ovaj nece maket...ako vec zagusti tu je Diaby da polomi sve trojicu navedenih...ako je blokiran playmaker a slaba su krila kako ce doci lopta do Dzeke i Ibisevica..ne zamjeram ja njima jednostavno nije bilo lopti i tako je a oni su klasicni centarfori tako da mozes ih otpisat odma...Hasagic apsolutno jedina svijetla tacka danas da ga nije bilo bi nam bar 0-4...podhitno iducu prijateljsku koju budemo igrali sazvat neke skroz lijeve igrace neko je bio naveo nekog Svedjanina pa zasto ne treba nam osvjezenje...imamo dobre defanzivne al slabe ofanzivne bokove...cupaj po nasoj ligi zovi igrace jbg mozemo probat sad kad bude pauza ova do marta

navijanje je bilo za nulu..bas sam se ismijo kad neko rece gore glavna nam pjesma:'ko ve skace ne voli bosnu hej hej hej' :mrgreen: ne znam sta je navijacima vala necu da krivim stadion nista krive su karte i sto onaj ko izvdvoji i ko je u stanju izdvojit 20-30 km za kartu je gospodin i njemu se ne skace on bi da sjedi..isto je u Zenici bilo zadnje dvije tekme kad je poskupilo...pravi navijaci nemaju za karte pa atmosfera ga duva :mrgreen: a za zvidzdanje kapitenu nemam rijeci to ide njima na cast ;)

i jos nesto da dodam...mi jesmo napredovali u zadnje 3-4 godine...al mi nismo dobili ni jednu jacu repku...zato je nama mjesto u 3. sesiru..u stanju smo dobiti svakoga iz treceg sesira pa i neke iz drugog al iz prvog buraz ne mozemo..bar ne jos neko vrijeme...pozdrav svako dobro :D

jao to sam i zaboravio...jos jedan dokaz kaki su navijaci veceras bili drago mi je sto nisam bio dio cirkusa
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

Isnar
Kontakt:

Post Postao/la Isnar » 08 sep 2010, 01:06

isakovich je napisao/la:francuska ima toliko kvalitetnih igraca da naprave 3 ekipe koje mogu da izbore plasman na prvenstvo,,i mi se nasli vikati i pricati o ranjnim francuzima i o pokleklim pijetlovima heheh grdna rano moja zalosna li je ova bosna moja
Nije mi mrsko nacrtat veceras svima koji imaju ovakvo razmisljanje... SLOVAČKA :!:
FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 08 sep 2010, 01:09

60 % na utakmici bila dijaspora. Ko oni vole reprezentaciju, vole državu BiH a ne znaju ni šta se zapravo dešava. Prvi je moj komšija, došao juče iz Njemačke i odmah stavio 90m kvadratnih veliku zastavu na balkon.. Da nije smiješno bilo bi žalosno :|

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 08 sep 2010, 01:10

OTNYS_YNWA je napisao/la:60 % na utakmici bila dijaspora. Ko oni vole reprezentaciju, vole državu BiH a ne znaju ni šta se zapravo dešava. Prvi je moj komšija, došao juče iz Njemačke i odmah stavio 90m kvadratnih veliku zastavu na balkon.. Da nije smiješno bilo bi žalosno :|
:lol:
Hayley <3

amertiger
Kontakt:

Post Postao/la amertiger » 08 sep 2010, 01:11

Isnar je napisao/la:
isakovich je napisao/la:francuska ima toliko kvalitetnih igraca da naprave 3 ekipe koje mogu da izbore plasman na prvenstvo,,i mi se nasli vikati i pricati o ranjnim francuzima i o pokleklim pijetlovima heheh grdna rano moja zalosna li je ova bosna moja
Nije mi mrsko nacrtat veceras svima koji imaju ovakvo razmisljanje... SLOVAČKA :!:

Joj sto mi idu na neku stvar sa Slovackom, sta bi ti a da igrmo ko Slovacka onda bi rekao sto tako igramo sto ne napadamo, sto ne mogu ove raje nikako zadnjih dana.

Porediti Slovacku za koju se zna kako igra i kako ce uvijek igrati i nas od kojih svi ocekuju da napadnu i slicno, kad ljudi shvate da nismo Spanija onda mozemo igrati ko Slovacka i da raja ne sere poslje toga
Mes Que Un Club

Pasha
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Pasha » 08 sep 2010, 01:11

johnnyHZ je napisao/la:
da ti objasnim ukratko,savez je kriv sto nemamo NORMALNE SKAUTE KOJI TRAZE IGRACE NASE PO EVROPI,SAAVEZ JE KRIV STO NAM NEIGRA JEDAN OD NAJBOLJIH DEFANZIVACA NA LIJEVOJ STRANI U EVROPI SAŠA PAPAC(respekt!)
savez je kriv sto je cijena ulaznica bila ovakva pa samo guzonje odose na tekmu da zvizde spahicu
2. narod je kriv jer su podrzali kodru a par daana poslije nam Ćiro zamaza oci i svi SPASISMO SAVEZ od nestanka....jer bi se MORALI POVUCI ....nije bilo igraca,nije bilo publike...al jok mi smo takvi,daj da mi bude dobro JEDAN dan a ustra ko ga j***
ma sve ovo napisano stoji, ali to je uopšteno. i da smo večeras pobijedili, opet bi ovo tvoje napisano stojalo.
al' ovdje se govori o večerašnjoj utakmici. koju nije ni savez, ni narod koji je brzo zaboravio Kodru izgubio. na kraju, krajeva, i da tad je narod istrajao i da je savez podnio ostavku, a to bi vjerovatno, opet bio samo Suljo. drugu dvojicu možda "samo puškom" možeš otjerati. to ti je čisto šta bi bilo, kad bi bilo.
i Kodro, da je večeras bio selektor, sa drugom postavom Saveza i on ovako postavio, ja bih opet rekao, Kodro je kriv.
govorimo čisto o večerašnjoj utakmici, a tu je selektor kriv.
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!

Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!

Isnar
Kontakt:

Post Postao/la Isnar » 08 sep 2010, 01:12

amertiger je napisao/la:
Isnar je napisao/la:

Joj sto mi idu na neku stvar sa Slovackom, sta bi ti a da igrmo ko Slovacka onda bi rekao sto tako igramo sto ne napadamo, sto ne mogu ove raje nikako zadnjih dana.

Porediti Slovacku za koju se zna kako igra i kako ce uvijek igrati i nas od kojih svi ocekuju da napadnu i slicno, kad ljudi shvate da nismo Spanija onda mozemo igrati ko Slovacka i da raja ne sere poslje toga
Ja ocekujem da pobjedimo, kao i svi ovdje, niko se ne bi zalio na igru kad se dobije utakmica... pricas bezveze :!:
FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner

Vita_Novalis
Kontakt:

Post Postao/la Vita_Novalis » 08 sep 2010, 01:13

Kao prvo dok god igraci koji ne igraju na svojim prirodnim pozicijama krpe rupe onda nece biti igre.

Nama je NAJNEOPHODNIJI zadnji vezni igrac. Mi imamo Rahimica koji je destruktivac ali on nema nikakve tehnicke sposobnosti. Ne zna iznjeti loptu i dati pravi pas pa uz njega mora da igra jos jedan zadnji vezni igrac. Nama treba igrac koji je jak, tehnicki potkovan i da hrabro i ostro ulazi u duele.
KADA BUDEMO IMALI PRAVOG ZADNJEG VEZNOG NASA IGRA SE PROTIV VELIKIH REPREZENTACIJA NECE SVODITI NA NABIJANJE NA DZEKU.

Svaka velika reprezentacija napravi pritisak na Misimovica koji kada ga vizicki jaci igraci stisnu nema tog zavrsnog pasa. Time odvoje Dzeku i Ibisevica u napadu i ostalo je poznata prica.

Pored zadnjeg veznog nama fali desni vezni/krilo igrac kao i dobar lijevi bek. Lulic je vise za lijevog veznog/krilo.

Hasagic solidan
Mujdza solidan
Nadarevic na klupu
Spahic onako/ kriv za prvi go
Lulic solidan
Rahimic slab
Ibricic slab
Pjanic onako
Misimovic slab
Ibisevic klupa
Dzeko slab

Nadati se da se Papac vrati i Salihovic za par utakmica pad da igramo u taktici 4-2-3-1.

-----------------------------------------Hasagic---------------------------------------

Mujdza--------------------Mravac------------------Spahic--------------------Subasic

---------------------------Rahimic-------------------Salihovic---------------------

Zec-------------------------------Pjanic/Misimovic----------------------------Lulic

-------------------------------------Dzeko/Muslimovic/Ibisevic

Urban

Post Postao/la Urban » 08 sep 2010, 01:13

izgubili lose igrali los savez lose svee i tako too haj jbgaaa stvarnost allll ubjedljivo najvise mrzimmm ljude koji imaju razmisljanja tipa vazno je ucestvovat i nije sramota izgubit od ovog od onog . S takvim razmisljanjem i pogledima na zivot i sve sto nosi nama se ne pise dobro i zato nam je sve u q urcu i najjadnija sto nas najvise hebee je NADA kad shvatimo i rijesimo se ovakog nacina razmisljanja onda moze ocekivat velike stvari i bolje a do tad ko nas hebee
Zadnja izmjena: Urban, dana/u 08 sep 2010, 01:14, ukupno mijenjano 1 put.
IVICA OSIM :" ONAJ KO NE MOŽE DA TRČI , NE MOŽE NI DA IGRA , PADA I TAKTIKA , PADA SVE U VODU "

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 08 sep 2010, 01:14

Necu ici na tekme dok se za kupovinu ulaznica ne bude trazila diploma o zavrsenoj srednjoj strucnoj spremi.

delija
Kontakt:

Post Postao/la delija » 08 sep 2010, 01:21

Pu ja utakmice i zalaganja.Jos sam imao osjecaj da ce ovako zavrsiti al djaba glupan se ponadam pa poleti na stadion..Ma kakav Susic kakvi bakraci,nama ni Murinjo ne bi pomogao.Nikad da shvatimo da smo mi nesto jaci od Albanije.Mi se nafurali dobili Lux i mozemo dobiti i Francuze.Umjesto da smo ko Grci napravili bunker pa sta bude mi istu formaciju ko i sa Luxom izveli..
Nas je ba neko i slago da imamo jak napad.Ako Dzeko vrijedi 40 miliona onda BEnzema vrijedi 40biliona.To je nevjerovatno kako nam je covjek prolazio.Cak i pored 3 igraca..Non stop se hvalimo kako smo tehnicari i znamo igrati lopte,pa ljudi jestel vi vidjeli uspjesno odigran dupli pas u nasoj repki...
Ja mislim da je sramotno kako Dzeko igra..Dao bih sve samo da uporedim koliko su on i HAsagic pretrcali.Koliko je samo akcija upropastio svojim driblanjem...
Pjanic ce ja mislim ostati samo talenat.Nikakve ti koristi od njega nemas.Lagan ko pero,nimalo explozivnosti a prelezeran u igri.Ima perfektan pas,al ces se ti nacekati da ga on upotrebi..
Ibisevis je sasvim solidno odigrao.Koliko je samo odbrani pomagao,trcao i zalagao se.Sramota je da ga se isprati onako sa stadiona..

A ljudi navijanje je katastroficno bilo.Vi niste svjesni da nije bilo fanatikosa cula bi se i muha na utakmici.Samo su oni i pjevali..

Isnar
Kontakt:

Post Postao/la Isnar » 08 sep 2010, 01:22

delija je napisao/la:Pu ja utakmice i zalaganja.Jos sam imao osjecaj da ce ovako zavrsiti al djaba glupan se ponadam pa poleti na stadion..Ma kakav Susic kakvi bakraci,nama ni Murinjo ne bi pomogao.Nikad da shvatimo da smo mi nesto jaci od Albanije.Mi se nafurali dobili Lux i mozemo dobiti i Francuze.Umjesto da smo ko Grci napravili bunker pa sta bude mi istu formaciju ko i sa Luxom izveli..
Nas je ba neko i slago da imamo jak napad.Ako Dzeko vrijedi 40 miliona onda BEnzema vrijedi 40biliona.To je nevjerovatno kako nam je covjek prolazio.Cak i pored 3 igraca..Non stop se hvalimo kako smo tehnicari i znamo igrati lopte,pa ljudi jestel vi vidjeli uspjesno odigran dupli pas u nasoj repki...
Ja mislim da je sramotno kako Dzeko igra..Dao bih sve samo da uporedim koliko su on i HAsagic pretrcali.Koliko je samo akcija upropastio svojim driblanjem...
Pjanic ce ja mislim ostati samo talenat.Nikakve ti koristi od njega nemas.Lagan ko pero,nimalo explozivnosti a prelezeran u igri.Ima perfektan pas,al ces se ti nacekati da ga on upotrebi..
Ibisevis je sasvim solidno odigrao.Koliko je samo odbrani pomagao,trcao i zalagao se.Sramota je da ga se isprati onako sa stadiona..

A ljudi navijanje je katastroficno bilo.Vi niste svjesni da nije bilo fanatikosa cula bi se i muha na utakmici.Samo su oni i pjevali..
SLOVAČKA :!:

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 08 sep 2010, 01:23

OTNYS_YNWA je napisao/la:Necu ici na tekme dok se za kupovinu ulaznica ne bude trazila diploma o zavrsenoj srednjoj strucnoj spremi.
Jedan od najboljih komentara veceras.
Kako mi je zao Spahica, covjeku se vec smucilo. Izraz na njegovom licu kad su ga izvizdali.

Koja primitivna stoka.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Stivi_Dzi
Kontakt:

Post Postao/la Stivi_Dzi » 08 sep 2010, 01:26

A ne znam sta ste vi ocekivali poslije onako ocajnih igara prije svega u prijateljskim utakmicama a onda i protiv Luxemburga, da protiv Luxemburga nista nismo uradili, nemam pojma kako su uspijeli dati ona tri gola za 15 minuta i onda do 80 minute ne preci pola terena, BHF me stvarno razocarali veceras, prvo zbog navijanja kojeg uopste nije bilo, i nemam pojma koji je k.urac vama sto serete po kosevu, cuj seljaci u sarajevu nece da navijaju, BHF su ti koji navijaju i isti ti su veceras zakazali, a drugo sto su zvizdali Spahi, mislim stvarno nema smisla, ako iko igra srcem za repku onda je to on.
“The world is a dangerous place to live, not because of the people who are evil, but because of the people who don't do anything about it.”

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 08 sep 2010, 01:28

Vita_Novalis je napisao/la:Kao prvo dok god igraci koji ne igraju na svojim prirodnim pozicijama krpe rupe onda nece biti igre.

Nama je NAJNEOPHODNIJI zadnji vezni igrac.
Mi imamo Rahimica koji je destruktivac ali on nema nikakve tehnicke sposobnosti. Ne zna iznjeti loptu i dati pravi pas pa uz njega mora da igra jos jedan zadnji vezni igrac. Nama treba igrac koji je jak, tehnicki potkovan i da hrabro i ostro ulazi u duele.
KADA BUDEMO IMALI PRAVOG ZADNJEG VEZNOG NASA IGRA SE PROTIV VELIKIH REPREZENTACIJA NECE SVODITI NA NABIJANJE NA DZEKU.

Svaka velika reprezentacija napravi pritisak na Misimovica koji kada ga vizicki jaci igraci stisnu nema tog zavrsnog pasa. Time odvoje Dzeku i Ibisevica u napadu i ostalo je poznata prica.

Pored zadnjeg veznog nama fali desni vezni/krilo igrac kao i dobar lijevi bek. Lulic je vise za lijevog veznog/krilo.

Hasagic solidan
Mujdza solidan
Nadarevic na klupu
Spahic onako/ kriv za prvi go
Lulic solidan
Rahimic slab
Ibricic slab
Pjanic onako
Misimovic slab
Ibisevic klupa
Dzeko slab

Nadati se da se Papac vrati i Salihovic za par utakmica pad da igramo u taktici 4-2-3-1.

-----------------------------------------Hasagic---------------------------------------

Mujdza--------------------Mravac------------------Spahic--------------------Subasic

---------------------------Rahimic-------------------Salihovic---------------------

Zec-------------------------------Pjanic/Misimovic----------------------------Lulic

-------------------------------------Dzeko/Muslimovic/Ibisevic
E ove dvije recenice su vrlo bitne :!: pogotovu ova prva.
Dok god budemo izmišljali neke pozicije za igrace koji to uopšte ne igraju u svojim maticnim klubovima i dok god budu neke rokade i krpljenja po pozicijama i izmišljanja tople vode, nece biti ni igre ni rezultata...barem ne protiv ovih ozbiljnijih selekcija.
Veceras smo vidjeli lijepo da Clichy igro i kod Blanca i kod Wengera istu poziciju (njega dajem kao primjer samo).
Maluouda igra gdje igra i u Čelziju...Benzema zna se, nema pametovanja i exprerimenata tipa Malouda na zadnjem veznom i slicne nebuloze....svak igra ono što igra u klubu.
Kad nas Pjanić na zadnjem veznom, a Vedad na desnom krilu :o :shock: ...nigdje veze :!: to nikad ne igraju u svojim klubovima.
I Ćiro je isto gušio Salihovića na lijevom beku, a zna se vrlo dobro da igra u vezi u Hofenhajmu.

fast033
Kontakt:

Post Postao/la fast033 » 08 sep 2010, 01:31

veceg papanluka odavno nisam vidio...,,,,to dodje sa nakih brda(a dijasporu i ove iz tkz.gradica nabijem na jedno mjesto) i gadjau onog sminekra iz rome petardama ,gadjau sucica **** vam sve seljacko nista bolje i ne zasluzujemo ....

delija
Kontakt:

Post Postao/la delija » 08 sep 2010, 01:33

Principatus je napisao/la:
OTNYS_YNWA je napisao/la:Necu ici na tekme dok se za kupovinu ulaznica ne bude trazila diploma o zavrsenoj srednjoj strucnoj spremi.
Kako mi je zao Spahica, covjeku se vec smucilo. Izraz na njegovom licu kad su ga izvizdali.

Koja primitivna stoka.
Sta ces covjek onda rekao: Pa nastavite i bacio mikrofon..
Ja sam mislio da ce izaci sa terena,ne znam kako su opste nastavili igrati

Isnar
Kontakt:

Post Postao/la Isnar » 08 sep 2010, 01:35

delija je napisao/la:
Principatus je napisao/la:

Koja primitivna stoka.
Sta ces covjek onda rekao: Pa nastavite i bacio mikrofon..
Ja sam mislio da ce izaci sa terena,ne znam kako su opste nastavili igrati
Prekosutra ce se ti isti ponapijat' ko stoka i bice mrtvih glava, samo se kod nas tako obiljezava Bajram... zvizdat covjeka koji nas je toliko puta obradovao i koji gine na terenu... ma sve seljakluk i teferic, stoka imbecilna :!:

Urban

Post Postao/la Urban » 08 sep 2010, 01:36

fast033 je napisao/la:veceg papanluka odavno nisam vidio...,,,,to dodje sa nakih brda(a dijasporu i ove iz tkz.gradica nabijem na jedno mjesto) i gadjau onog sminekra iz rome petardama ,gadjau sucica **** vam sve seljacko nista bolje i ne zasluzujemo ....

eh da su pametni kao sto nisu dalo bi se i sredit na jedan fin nacin hoces pravu podrsku repke lijepo pozoves klubove npr. zeljo duzi 7 milja karata tako fino sarajevu 7 miljaa karata i a jedan mali procenat ostavis slobodne prodaje i ljepota imas prave vatrene fanatike i mirna bosna al posto sjede ublehe u savezu od toga nema nista zato i jest podrska jadna i bjedna jer prvenstveno nema podrske od najvatrenih pristalica iz ova dva kluba svaka cast svima nek se ne nadju uvrijedjeni ama bas niko
IVICA OSIM :" ONAJ KO NE MOŽE DA TRČI , NE MOŽE NI DA IGRA , PADA I TAKTIKA , PADA SVE U VODU "

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 08 sep 2010, 01:38

Pitam se jednostavno sta se onda u covjeku odigrava.
Gines oduvjek za reprezentaciju i za dres, igras i povrijedjen, zrtvujes se, ma zivis za reprezentaciju. I onda tako nesto moras slusati. Od poluobrazovanih, primitivnih, retardiranih majmuna, rasista, zaostale stoke.

Neznam dali sam vec rekao: Fuj stoko.

Laku noc.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.