Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
nismo mi iskopina bez lopata da ne mozemo ocistiti snijeg i pripremiti teren za igruOsim13 je napisao/la:+ što su dopustili da se odigra tekma na Lavoru uprkos uzasnoj organizaciji i pripremi meča.
Ti ko da ne znaš ko je sve u nogometnom savezu...Osim13 je napisao/la:Sve dok se nekome od klubova ne izbije odma jedno desetak bodova, neće stati. A ako ni to ne pomogne, 1 liga FBiH, a možda čak i "Županijska"
Znam, nažalost.Ono, razmisljam napamet.wobly92 je napisao/la:Ti ko da ne znaš ko je sve u nogometnom savezu...Osim13 je napisao/la:Sve dok se nekome od klubova ne izbije odma jedno desetak bodova, neće stati. A ako ni to ne pomogne, 1 liga FBiH, a možda čak i "Županijska"
vise celije, nego mozdaneOsim13 je napisao/la:
Tobe ne citiraj me bzvz mi ostecujes mozdane celije.
robertkosar je napisao/la:Prvo da se naebem fam NF savezu sto nisu reagovali na velicanje ustastva u listici evo i danas u mostaru. Pa onda svim ustasama koji velicaju ratne zlocince a **** Sraljku zelim da pociva u paklu bozijem i da ga svaka suza djecija stigen vatrom i ognjem![]()
![]()
![]()
![]()
:bin
Gori je savez sto ne radi nista da se to suzbije i strogo kaznjava !MocMahale444 je napisao/la:Vi ste gori sto se cudite za nesto sto se stalno ponavlja.
Zenzo je napisao/la:Gori je savez sto ne radi nista da se to suzbije i strogo kaznjava !MocMahale444 je napisao/la:Vi ste gori sto se cudite za nesto sto se stalno ponavlja.
Alipasino je napisao/la:.Hajmo ja cu povest hordasa 48 mu kuka ima da skace ko kengur.
Pa dobro 50%Policeman je napisao/la:0-0joker90 je napisao/la:Sarajvo-Borac?Policeman je napisao/la:PROGNOZA
Arsenal - United 0-2
Zeljo92 je napisao/la:**** li vam general majku majoriziranu!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.