Da vidimo tiketWilly je napisao/la:Prošlo svih 10 fikseva.Hajdemo Freiburg, Charleroi i Cardiff.

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Da vidimo tiketWilly je napisao/la:Prošlo svih 10 fikseva.Hajdemo Freiburg, Charleroi i Cardiff.
Belmin6 je napisao/la:Da vidimo tiketWilly je napisao/la:Prošlo svih 10 fikseva.Hajdemo Freiburg, Charleroi i Cardiff.
A ja ih hendikep cekam...adnan_nanda je napisao/la:jao ako padnem na Real 1.15 kvota a samo njih čekam.![]()
i ja na drugom listiću imam hendikep ali to sam halalio davno, ubiše ih ovi nažalost.Evolution87 je napisao/la: A ja ih hendikep cekam...
Sent from my iPhone using Tapatalk
je l bio koliki dobitak, ne razumim se toliko u sisteme nažalost.Willy je napisao/la:Belmin6 je napisao/la:Da vidimo tiketWilly je napisao/la:Prošlo svih 10 fikseva.Hajdemo Freiburg, Charleroi i Cardiff.
Ja imam baš suprotno, mislim da uzima to lagano loserpooladnan_nanda je napisao/la:Je li izgledna 2 na Liverpool danas? Imam neki loš osjećaj haha
Nadam se da ga imaš pravorope777 je napisao/la: Ja imam baš suprotno, mislim da uzima to lagano loserpool
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.