FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Neandertalac
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Neandertalac » 01 dec 2017, 15:54

Virtu4l je napisao/la:Da su poslušali lobotomce, danas bi se borili sa Čelikom i Vitezom.
Hvala Bogu pa ih uprava množi s` nulom a slušaju nas, provjerene "neprijatelje" kluba. :rol:

Bravo uprava :bih: :lol:
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

Zeljo92
Kontakt:

Post Postao/la Zeljo92 » 01 dec 2017, 16:55

Misimovicu izvini se Sabanadzovicu.
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"

Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.

halaliMi
Kontakt:

Post Postao/la halaliMi » 01 dec 2017, 17:08

Zenzo WroteColon

Sto se tice naseg omladinskog pogona valjda vam je jasno da trenutno nema igraca koji mogu da igraju u prvom timu.
Svaka cast za Zenzu, uvijek je imao dobar smek za igraca.Inace veliki Zeljovac od prije mozda 3 godine. :rol:

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 01 dec 2017, 17:11

halaliMi je napisao/la:Inace veliki Zeljovac od prije mozda 3 godine. :rol:
2
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 01 dec 2017, 17:40

Cuj Alispahica Siroki jucer bio bolji od nas. [emoji15]
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 01 dec 2017, 17:41

Evo opet nas podcijenili na hayatu, kazu uzima siroki u nedjelju :kafa:

prema ovoj emisiji, ahmetovic najbolji igrac lige ove sezone :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
GASI SVE!
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 01 dec 2017, 17:51

opet lobotomija proziva imenima
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 01 dec 2017, 18:03

Rece ovaj na Hayatu da bi trebali iskoristiti samopouzdanje i podizanje igre pa da mlatnemo Siroki. Meni malo nerealno izgleda ih dva puta za redom pobijedimo na njihovom terenu. Bod stvarno ne bi bio los uz prolazak dalje i pobjedu protiv Radnika.

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 01 dec 2017, 18:08

irfo je napisao/la:opet lobotomija proziva imenima
Pa vidi, da nije njih koji su pravili pritisak da se smijeni debeli i postavi Adžem, ko zna gdje bi smo bili danas. Takođe ne treba zaboraviti i da su zasluzni jer smo se riješili one Slovenske varalice zahvaljući njihovim anketama dok smo mi ovde podrzavali sve redom, od procedura, Kostica, Cenana, Slavke, Tice i op, a plakali smo kada su Slavko i Kostić odlazili.

Ahahahahahhahahahahhha, al`sve redom ljudi fulili i imaju obraza i dalje po drugima pljuvat.

:lol: :lol: :lol:

UPRAVA NAPOLJE!

zela1921
Kontakt:

Post Postao/la zela1921 » 01 dec 2017, 18:15

Jaozinho22 je napisao/la:Nema potrebe dirat štoperski par,plus imaš Kemu vraća se i Džindo a i mali Vela i Zila su tu... dovest neko ima tipa Kerle pa shebat koncepciju, to nam ne treba...
Jedan bek,jedan veznjak i eventualno krilo, ne treba više.
Ordagić je dobar igrač a to za povrede je optička varka, jednostavno kad nema plate ne igra :D
Dzindo mora na operaciju drugog koljena... Poznajem momka licno, i bas su ga srozale ove povrede, nije humano koliko je momak sjeban i depresivan jer obje operacije mora platiti sam, nema uopste momak podrsku kluba.A sto da ne dovesti jednog stopera jer nam je Graovac svakako na posubi

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 01 dec 2017, 18:16

Znaci od Dzinde nema nista. Steta, bas mi se svidio u onoj prijateljskoj protiv Sirokog.

zela1921
Kontakt:

Post Postao/la zela1921 » 01 dec 2017, 18:18

Bez bas jakog psihijatra bojim se da nema nista od njega, a bas je talentovan...

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

Post Postao/la LjoZee » 01 dec 2017, 18:20

zela1921 je napisao/la:Bez bas jakog psihijatra bojim se da nema nista od njega, a bas je talentovan...
Zasto bez psihijatra ? Nije valjda u toliko losem psihickom stanju zbog povreda...

Njemu ce dosta vremena trebati da se oporavi, a bojim se da ovi nece imati strpljenja. Mada, ja bih ga kad se oporavio prvo prebacio u B tim. Ne bih volio da ga se "rijese" jer se vidjelo da zna.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 01 dec 2017, 18:23

irfo je napisao/la:opet lobotomija proziva imenima
Mangupi iza nickova.
Voli te tvoje Sarajevo.

zela1921
Kontakt:

Post Postao/la zela1921 » 01 dec 2017, 18:27

LjoZee je napisao/la:
zela1921 je napisao/la:Bez bas jakog psihijatra bojim se da nema nista od njega, a bas je talentovan...
Zasto bez psihijatra ? Nije valjda u toliko losem psihickom stanju zbog povreda...

Njemu ce dosta vremena trebati da se oporavi, a bojim se da ovi nece imati strpljenja. Mada, ja bih ga kad se oporavio prvo prebacio u B tim. Ne bih volio da ga se "rijese" jer se vidjelo da zna.
Ma psihicki je bas pao, na kafama su uvijek suze tu, nije mu svejedno, njegovi vrsnjaci lagano postaju nosioci prvog tima a on jedva hoda, a trebao je i on biti uz njih realno jer momak zna...
Svakako da ga ne treba tek tako odbaciti jer u
njemu zaista ima potencijala i nadam se da nece zavrsiti kao Dado, Stanic, Zolotic i ostali..

Zeljo92
Kontakt:

Post Postao/la Zeljo92 » 01 dec 2017, 18:29

zela1921 je napisao/la:
LjoZee je napisao/la:

Ma psihicki je bas pao, na kafama su uvijek suze tu, nije mu svejedno, njegovi vrsnjaci lagano postaju nosioci prvog tima a on jedva hoda, a trebao je i on biti uz njih realno jer momak zna...
Svakako da ga ne treba tek tako odbaciti jer u
njemu zaista ima potencijala i nadam se da nece zavrsiti kao Dado, Stanic, Zolotic i ostali..
A sto mora i drugo koljeno operisati? Jel se povrijedio ili ima neki problem od rodjenja? Znam da se bio povrijedio i morao koljeno operisat dok sad drugo...ne znam zasto, pitam.
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"

Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 01 dec 2017, 18:33

Eeee Boze dragi...
Fakat mi je zao momka iako ga ne znam. Vidjao sam ga nekoliko puta oko stadiona tokom ovih utakmica i vidjelo se da teze hoda. Bilo bi lijepo da i Adzem malo sjedne sa njim i poprica.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 01 dec 2017, 18:35

Neandertalac je napisao/la:Ahahahahahhahahahahhha, al`sve redom ljudi fulili i imaju obraza i dalje po drugima pljuvat.
Nemoć burazeru, nemoć. Propalice koje su se prodale za cvaju, a pljuske sijevaju li sijevaju, šta god su napisali bilo je kontra, ali bukvalno sve. Podržavali Petrovića, Ćenana, slovenca, pljuvali Adžema, Željine legende, tjerali Željinu djecu, vjerovali u ublehe i slijepo ih branili... tužno je biti oni ovih dana.

Željo gazi, Željina djeca su im se posrala u usta ali bukvalno, ista ona djeca koju je njihov poslodavac ucjenjivao i tjerao iz kluba, sa istim onim trenerom kojeg su ismijavali zbog njihovog ćelavog miljenika.

Donose pare pitarima, brukaju nas na svakom koraku, sramota za klub kakav je Željezničar i navijače kakvi su Manijaci.

A ovdje... ovdje svi pišu čista obraza i bez oraha u džepovima. Zato što nismo ovo,

slika

Voli te tvoje Sarajevo.

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 01 dec 2017, 18:37

A eno priznali su i da treneri nisu imali autonomiju, odrijesene ruke i da nisu mogli bez njih dovoditi igrače. Kao Ado i Saša od danas odlučuju.

Koliko smo puta samo ovo čuli do sada :rol:

Ja kada sam ovo pisao banovali me.

:rol: :lol: :urnebes:

UPRAVA NAPOLJE!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 01 dec 2017, 18:39

Nemam pojma šta pišu, nego mi javiše da me ponovo imenom prozivaju. Kad pomisliš da ne mogu pasti niže... ipak mogu.
Voli te tvoje Sarajevo.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], kolezeljovac, Proximic, Taree, ZeljeznicarUberAlles i 35 gostiju.