Hvala Bogu pa ih uprava množi s` nulom a slušaju nas, provjerene "neprijatelje" kluba.Virtu4l je napisao/la:Da su poslušali lobotomce, danas bi se borili sa Čelikom i Vitezom.

Bravo uprava

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Hvala Bogu pa ih uprava množi s` nulom a slušaju nas, provjerene "neprijatelje" kluba.Virtu4l je napisao/la:Da su poslušali lobotomce, danas bi se borili sa Čelikom i Vitezom.
Svaka cast za Zenzu, uvijek je imao dobar smek za igraca.Inace veliki Zeljovac od prije mozda 3 godine.Zenzo WroteColon
Sto se tice naseg omladinskog pogona valjda vam je jasno da trenutno nema igraca koji mogu da igraju u prvom timu.
2halaliMi je napisao/la:Inace veliki Zeljovac od prije mozda 3 godine.
Pa vidi, da nije njih koji su pravili pritisak da se smijeni debeli i postavi Adžem, ko zna gdje bi smo bili danas. Takođe ne treba zaboraviti i da su zasluzni jer smo se riješili one Slovenske varalice zahvaljući njihovim anketama dok smo mi ovde podrzavali sve redom, od procedura, Kostica, Cenana, Slavke, Tice i op, a plakali smo kada su Slavko i Kostić odlazili.irfo je napisao/la:opet lobotomija proziva imenima
Dzindo mora na operaciju drugog koljena... Poznajem momka licno, i bas su ga srozale ove povrede, nije humano koliko je momak sjeban i depresivan jer obje operacije mora platiti sam, nema uopste momak podrsku kluba.A sto da ne dovesti jednog stopera jer nam je Graovac svakako na posubiJaozinho22 je napisao/la:Nema potrebe dirat štoperski par,plus imaš Kemu vraća se i Džindo a i mali Vela i Zila su tu... dovest neko ima tipa Kerle pa shebat koncepciju, to nam ne treba...
Jedan bek,jedan veznjak i eventualno krilo, ne treba više.
Ordagić je dobar igrač a to za povrede je optička varka, jednostavno kad nema plate ne igra
Zasto bez psihijatra ? Nije valjda u toliko losem psihickom stanju zbog povreda...zela1921 je napisao/la:Bez bas jakog psihijatra bojim se da nema nista od njega, a bas je talentovan...
Mangupi iza nickova.irfo je napisao/la:opet lobotomija proziva imenima
Ma psihicki je bas pao, na kafama su uvijek suze tu, nije mu svejedno, njegovi vrsnjaci lagano postaju nosioci prvog tima a on jedva hoda, a trebao je i on biti uz njih realno jer momak zna...LjoZee je napisao/la:Zasto bez psihijatra ? Nije valjda u toliko losem psihickom stanju zbog povreda...zela1921 je napisao/la:Bez bas jakog psihijatra bojim se da nema nista od njega, a bas je talentovan...
Njemu ce dosta vremena trebati da se oporavi, a bojim se da ovi nece imati strpljenja. Mada, ja bih ga kad se oporavio prvo prebacio u B tim. Ne bih volio da ga se "rijese" jer se vidjelo da zna.
A sto mora i drugo koljeno operisati? Jel se povrijedio ili ima neki problem od rodjenja? Znam da se bio povrijedio i morao koljeno operisat dok sad drugo...ne znam zasto, pitam.zela1921 je napisao/la:Ma psihicki je bas pao, na kafama su uvijek suze tu, nije mu svejedno, njegovi vrsnjaci lagano postaju nosioci prvog tima a on jedva hoda, a trebao je i on biti uz njih realno jer momak zna...LjoZee je napisao/la:Zasto bez psihijatra ? Nije valjda u toliko losem psihickom stanju zbog povreda...zela1921 je napisao/la:Bez bas jakog psihijatra bojim se da nema nista od njega, a bas je talentovan...
Njemu ce dosta vremena trebati da se oporavi, a bojim se da ovi nece imati strpljenja. Mada, ja bih ga kad se oporavio prvo prebacio u B tim. Ne bih volio da ga se "rijese" jer se vidjelo da zna.
Svakako da ga ne treba tek tako odbaciti jer u
njemu zaista ima potencijala i nadam se da nece zavrsiti kao Dado, Stanic, Zolotic i ostali..
Nemoć burazeru, nemoć. Propalice koje su se prodale za cvaju, a pljuske sijevaju li sijevaju, šta god su napisali bilo je kontra, ali bukvalno sve. Podržavali Petrovića, Ćenana, slovenca, pljuvali Adžema, Željine legende, tjerali Željinu djecu, vjerovali u ublehe i slijepo ih branili... tužno je biti oni ovih dana.Neandertalac je napisao/la:Ahahahahahhahahahahhha, al`sve redom ljudi fulili i imaju obraza i dalje po drugima pljuvat.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], kolezeljovac, Proximic, Taree, ZeljeznicarUberAlles i 35 gostiju.