Reprezentativci (fudbal)

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

hepek04
Kontakt:

Re: Reprezentativci (fudbal)

Post Postao/la hepek04 » 07 sep 2010, 17:39

Zmajevi, Ljiljani, sretno večeras. Ako sada nedobijemo Francuze pa kada cemo...

[youtube][/youtube]
Šta god život da ti nosi, uvjek trebaš znati ko si!
Bosanski obraz...

juveboy
Kontakt:

Post Postao/la juveboy » 07 sep 2010, 18:33

Ja imam neki filing kao da se nece ni odigrati ova utakmica . . . :D :D

Isnar
Kontakt:

Post Postao/la Isnar » 07 sep 2010, 18:36

juveboy je napisao/la:Ja imam neki filing kao da se nece ni odigrati ova utakmica . . . :D :D
Imas skroz los osjecaj za filing... :mrgreen:
FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner

juveboy
Kontakt:

Post Postao/la juveboy » 07 sep 2010, 18:46

Isnar je napisao/la:
juveboy je napisao/la:Ja imam neki filing kao da se nece ni odigrati ova utakmica . . . :D :D
A sta ako se moj filing obistini ? :lol: Dodjes mi . . .

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 07 sep 2010, 19:10

juveboy je napisao/la:
Isnar je napisao/la:
A sta ako se moj filing obistini ? :lol: Dodjes mi . . .
Na biciklu. :lol: :lol: :lol:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

K.R.C
Kontakt:

Post Postao/la K.R.C » 07 sep 2010, 23:27

SASA PAPAC JE KARAKTER, a ne ko ove danasnje babe prevrtanerske

Necromacer
Kontakt:

Post Postao/la Necromacer » 07 sep 2010, 23:37

RiNo je napisao/la:
Necromacer je napisao/la: Sto se tice nasih igraca...Nadarevic je teska katastrofa vec par utakmica...velika greska je sto ce on igrati protiv Francuza. Ali nisam ja selektor...Lulic takodjer prilicno los. Mada bih prije izbacio Medunjanina i Jahica stavio u vezu,a Lulica ostavio na beku...Ibricic-Pjanic-Misimovic-Medunjanin ...koga ova 4 nadtrce **** tu repku..sa ovom linijom po meni ne mozemo nista.
Jahića umjesto Medunjanina?
To bi ti samo da zamjene mjesta na klupi? Čuo sam da se Jahić žalio na propuhu kad sjedi na kraju klupe za rezervne igrače, a Medunjanin ima veću glavu pa mu vjerovatno ne bi smetalo.
I Rino strucnjak sta bi???! Sta sam rekao za nasu veznu liniju?!! Je li "strucnjak"?!
Ja fino kazem i ponavljam ,dok ova vezna linija bude nema nas na mapi...Zijan nam je od Albanaca i to 2 razlike...zivi bili pa vidjeli...Salihovic sto prije da se vrati i Jahica u vezu da dobijemo trkace...a Ibricic na klupicu zajedno sa ili MIsketom ili Pjanicem.

mujica
Kontakt:

Post Postao/la mujica » 07 sep 2010, 23:50

Tablica:

1 Albania Albania 2 1 1 0 2 1 1 4
2 Belarus Belarus 2 1 1 0 1 0 1 4
3 France France 2 1 0 1 2 1 1 3
4 Bosnia-Herzegovina Bosnia and Herzegovina 2 1 0 1 3 2 1 3
5 Romania Romania 2 0 2 0 1 1 0 2
6 Luxembourg Luxembourg 2 0 0 2 0 4 -4 0

Sad su Albanjeri nalozeni isto ko sto smo mi bili do prije sahatak... :mrgreen:

hepek04
Kontakt:

Post Postao/la hepek04 » 07 sep 2010, 23:53

Nema veze, izgubili pa sta. Realno podcjenili smo Francuze, ljudi su nas nadigrali samo tako. Prvo poluvrijeme stvarno neznam da smo sta ozbiljnije zaprijetili, možda jednom, mada je bilo nekih kontra-napada koji su presjeceni.
Benzema je mašinerija, stvarno i fizički i sve ostalo, kao jos par momaka iz francuske reprezentacije. Odbrana :|
šta reći, mora se dosta poraditi na tome, ljudi nekad tako dodju u naših 16 da bi covjek pomislio da se ušetao komotno da mu nesmiju naš ni zatražiti loptu. Ma hajde, biće bolje, što reko Rahimić, nesmijemo se sad raspasti.
Samo mi jos uvjek nije jasno kako su njih Bjelorusi dobili... ako je Francuska ovako igrala i protiv njih, a izgubila, onda prtotiv Bjelorusa sto opreznije i ozbiljnije.

HAJMO LJILJANIIIIIIIII!
Šta god život da ti nosi, uvjek trebaš znati ko si!
Bosanski obraz...

Eagles_OldSchool
Kontakt:

Post Postao/la Eagles_OldSchool » 07 sep 2010, 23:53

mujica je napisao/la:Tablica:

1 Albania Albania 2 1 1 0 2 1 1 4
2 Belarus Belarus 2 1 1 0 1 0 1 4
3 France France 2 1 0 1 2 1 1 3
4 Bosnia-Herzegovina Bosnia and Herzegovina 2 1 0 1 3 2 1 3
5 Romania Romania 2 0 2 0 1 1 0 2
6 Luxembourg Luxembourg 2 0 0 2 0 4 -4 0

Sad su Albanjeri nalozeni isto ko sto smo mi bili do prije sahatak... :mrgreen:
Sljedecu igramo protiv njih ako se nevaram ima da nas oderu tj izgubicemo i od njih pa se nam Pape reci ''Cestitam bili su bolji, ali ima jos utakmica" :mrgreen:
Anti Nakarada

RiNo
Kontakt:

Post Postao/la RiNo » 08 sep 2010, 00:37

Necromacer je napisao/la:I Rino strucnjak sta bi???! Sta sam rekao za nasu veznu liniju?!! Je li "strucnjak"?!
Ja fino kazem i ponavljam ,dok ova vezna linija bude nema nas na mapi...Zijan nam je od Albanaca i to 2 razlike...zivi bili pa vidjeli...Salihovic sto prije da se vrati i Jahica u vezu da dobijemo trkace...a Ibricic na klupicu zajedno sa ili MIsketom ili Pjanicem.
Pa stručnjak bilo je to da Medunjanin (kojeg bi ti izbacio) nije ni igrao, Lulić (kojeg bi ostavio na beku) je i bio bek, a Jahić kojeg bi stavio u vezu je i igrao jedan dio utakmice a i tad smo prili gol.
Ne znam što si pokušavao da izmisliš toplu vodu
100% sportski i krajnje opušten potpis

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 08 sep 2010, 00:40

"Veceras ginemo na terenu", "igramo za navijace" samo su neke od ustaljenih izjava nasih igraca pred utakmicu.

Haj i to cemo valjda nekad dozivjeti :mrgreen:
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 08 sep 2010, 00:56

bilino polje je zakon ovo veceras je bilo bezveze navijanje jer bio sam u zenici kada smo gubili 5 0 i momci navijaju i dalje ko da je 0 0 zasto zato sto je rep zivot i vise od toga,ovo veceras nesto bezveze izvizdali kapitena,izvizdali ibisevica ne znam cemu to sve.. izgubili izgubili pa svima nam je krivo trebamol sad svi dici ruke od rep?????? rumunija bjelorusija 0 0 ova grupa daje dosta sansi svima trebamo samo u daljem nastavku igrat najbolje sto mozemo i dati bezrezervnu podrsku zmajevima....
ovu francusku ne bi zaustavilo ni 20 igraca nasih da su igrali a ne 11 ljudi su bili gladni benzema maluda diaby i onaj valubena uzorali su kosevo a da ne spominjemo remija koji je 90 min puhao u vrat dzeki...
mexes se prepade petarde kako bi tek bilo da je ko mali gledao kako granate padaju svaki dan..

mighty_reds
Kontakt:

Post Postao/la mighty_reds » 08 sep 2010, 01:11

Ćiro je za Sušića Lippi ;)
The status of being a Liverpool player keeps our players motivated.'
- Bill Shankly

R.I.P. Haris Arapović (hary_ynwa) You'll never walk alone

Isnar
Kontakt:

Post Postao/la Isnar » 08 sep 2010, 01:19

mighty_reds je napisao/la:Ćiro je za Sušića Lippi ;)
Domenech je za Sušića SAF :!:
FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner

RiNo
Kontakt:

Post Postao/la RiNo » 08 sep 2010, 01:27

Isnar je napisao/la:
Jedan radi u Kini, drugi na birou...
A Sušić k'o gospodin vodi svoju reprezentaciju.
100% sportski i krajnje opušten potpis

Isnar
Kontakt:

Post Postao/la Isnar » 08 sep 2010, 01:29

RiNo je napisao/la:
Isnar je napisao/la:
Jedan radi u Kini, drugi na birou...
A Sušić k'o gospodin vodi svoju reprezentaciju.
Ako Bog da nece jos dugo :!:

benajon
Kontakt:

Post Postao/la benajon » 08 sep 2010, 01:30

Pa zato se i naloze pa vako gube jer im bilino nezna zvizdat poslje utakmice ono bice bolje al ako se na kosevu igra nece oni vise ovako nonsalantno ili igraj ili topovski

Saban
Kontakt:

Post Postao/la Saban » 08 sep 2010, 02:16

Ova utakmica je pokazala da su Francuzi i dalje velisila i sigurni (po meni) pobjednici ove grupe uprkos porazu na startu od Bjelorusije. Cak sam se nabjedjivao sa jednim sivonjom koji misli ako ima veliku glavu da moze sa njom probiti i najtvrdji zid. Naime, ja sam tvrdio da je pobjeda Bjelorusije protiv Francuza jako los rezultat za nas, a on da je perfektan i da smo sada glavni favoriti i maltene pobjednici grupe. Pobjedom su Bjelorusi dobili krila i sigurno je da cemo i sa njima voditi borbu za sto bolji plasman. Cetiri boda iz dvije utakmice na startu i to protiv Francuza i Rumuna...svakako su za respekt. Ocekivao sam slicnu utakmicu na Kosevu, ali ne da bas niti jednom neceomo ozbiljnije ugroziti francuskog golmana, a oni nama brat bratu su mogli peticu uvaliti i to onako laganica. Naravno da dio odgovornosti snosi i selektor mada bih ja rekao da je razvoj utakmice realan odnos snaga. Jos jednom se pokazala da nemamo zamjenu za Samira Muratovica i ono sto je ono radio u reprezentaciji, vezni red nam nikada, ali bas nikada nije losije igrao. Pjanic je zelen da odigra ono sto je trebao odigrati po zamisli selektora Susica (a sto je briljantno kod Cire odigrao Murat), Rahimic prespor u reakcijama, jedino dobar u pozicionoj igri i da pravi faule na 40-metara. Bekovi vise losi nego dobri, iako Lulic i nije bio skroz slab kako sam ocekivao. Nadarevic i Spahic na vjetrometini, Benzama ih oboicu izvozo kod gola, Ibricic se trudio, trcao ali nista specijalno nije napravio, jos losiji na desnoj strani bio je Ibisevic koji definitivno ne moze igrati krilo, jer nema ama bas niti jedne osobine za bocnog igraca. Misimovic i Dzeko su bili meta francuske taktike i izgleda da je Blanc sve razradio do u detalje pa su njih dvoica izgledali kao prvacici slucajno zalutali u osmi razred. Mene je na ovoj utakmici naj vise zacudila lakoca kojom su Francuzi stizali u gol sanse, yeboga ti ako imas dva zadnja vezna, ako imas cetiri pozadi ako se i bocni vracaju ( a vracali su se - narociti Ibro), kako onda da se Francuzi onako setaju u i oko naseg kaznenog prostora, kako da su stalno otkriveni? A s'druge strane, mi kada dobijemo loptu, kao da nam je vruc krompir u rukama pa ga se zelimo sto prije rjesiti, jos je onaj Lulic nekako djelovao najsigurnije sa loptom.
Ipak, ne bi trebalo preostro ni na selektora niti na igrace, ne mozemo traziti od njih ono sto nisu u stanju napraviti, uostalom kvalifikacije su tek pocele i ovo je ocekivano kod normalnih poznavaoca fudbalske igre i snaga reprezentacija BiH i Francuske, idemo dalje, idemo gledati da pobjedimo kod kuce sebi ravne, da na njihovom terenu ugrabimo bodove, da guramo prema sto boljoj poziciji i da napravimo iznenadjenje osvajanjem drugog mjesta, pa i pokusamo napraviti senzaciji ako bi se Francuzima desila jos koja Bjelorusija. Susic je izabran za selektora i ja bi mu dao potpuno povjerenje jer mjenjati selektora na pocetku kvalifikacija i to u trenutku dok ima ocekivane rezultate je glupost.
Bosno mojaaaa - divna, mila, lijepa, gizdavaaaa!!!!!!!
U tebi jeeeee Safet Susic, majstor fudbalaaaaaa!!!!!!!

delija
Kontakt:

Post Postao/la delija » 08 sep 2010, 02:17

Joooj kad sam vidio kako Zec trci od igraca do igraca i pokusava uzeti loptu mogao sam sjesti i plakati..Pa zar stvarno puno trazimo od igraca,da se bore i igraju hrabro

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: adrenaline323, atomac123, Brazzzoo123, denza, kakarut, klasik, Sheyi i 54 gosta.