FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Njega jedino treba na zapad ubaciti.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Cestitke kone na pobjedi protiv lištice. Ono je bio penal za vas.Zeljo92 je napisao/la:Jeste, cist penal.Neandertalac je napisao/la:U nedelju na prvo mjesto!
Jesam li jedini kojem se učinilo da nam nije čist penal svirao? Ono pred sami kraj.
Zadnja izmjena: Vratnik10, dana/u 30 nov 2017, 22:15, ukupno mijenjano 1 put.
Danas se doslo Do bodova radi discipline. Jako bitna stavar i presides bila je ta da kod izgubljene lopte smo ispostovali disciplinu i trudelutt se da sto prije se vratimo i nadjemo se između našeg gola i lopte. Tako smo im zatvorili prostore iako smo imali sreće u par navrata zasluženo smo slavili. Nadati se da možemo odigrati ovako još tri utakmice i dosta ove godine.
Znate otkud sve ovo,pa vrlo jasno.Neigra kapiten,imamo 11 igraca,davno se vidjelo da nemoze,nece,nezna,forsiro se i valjda ni trener nije vise mogo.Ovi uspjesi su dosli nakon neigranja kapitena,nadam se bivseg.
- Neandertalac
- Kontakt:
Šta znači kada se školovani ljudi pitaju oko sastava, fizičke spreme, discipline, taktike.
Bogičević. Pisali smo o njemu već i nakon onog spora sa klubom na njega je vršena hajka, ponajviše od strane onih koji pljuju na koga im god gazde prstom pokažu. Rijetki su znali da je Bogićevića Misimović lično prevario, pogazio riječ i primorao na takav korak gdje se čovjek bukvalno borio za sebe i porodicu. Vraćaju ga u tim zbog tužbe.
Dalje, zimski prelazni dolazi Kerla. Pored svega što je zahtijevao, lovu na ruke, platu, da može ići, nastupe, mutant zatraži da igra lijevog stopera i naši "pregovarači" mu to omoguće. Ako se sjećate prije kada je bio u klubu da je igrao desnog i na taj način je syebao ne samo sebe nego i partnera iz odbrane, Bogičevića a do samog kraja dežurni krivac za sve je bio Bogi dok je Kerla zasticen od net brigade mogao grijesiti koliko želi. Naravno, ne tvrdim da je ovaj drugi bio sjajan ali paziti na igru i na mutanta, pokrivati pored protivnika i njegove greške nije ni malo lako. Jedan detalj koji je u velikoj mjeri uticao na to da izgubimo titulu.
Slicna stvar se desila sa Stanicem oko ugovora a i dalje "visi" jer je bio neposlusan, mozda ga čak izgubimo na polusezoni.
P.S. Nisam nikakav fan Bogičevića niti ga mirisem kao igrača još od Maribora. Međutim trenutno ovo što imamo jedan od naših najvaznijih igrača.
Bogičević. Pisali smo o njemu već i nakon onog spora sa klubom na njega je vršena hajka, ponajviše od strane onih koji pljuju na koga im god gazde prstom pokažu. Rijetki su znali da je Bogićevića Misimović lično prevario, pogazio riječ i primorao na takav korak gdje se čovjek bukvalno borio za sebe i porodicu. Vraćaju ga u tim zbog tužbe.
Dalje, zimski prelazni dolazi Kerla. Pored svega što je zahtijevao, lovu na ruke, platu, da može ići, nastupe, mutant zatraži da igra lijevog stopera i naši "pregovarači" mu to omoguće. Ako se sjećate prije kada je bio u klubu da je igrao desnog i na taj način je syebao ne samo sebe nego i partnera iz odbrane, Bogičevića a do samog kraja dežurni krivac za sve je bio Bogi dok je Kerla zasticen od net brigade mogao grijesiti koliko želi. Naravno, ne tvrdim da je ovaj drugi bio sjajan ali paziti na igru i na mutanta, pokrivati pored protivnika i njegove greške nije ni malo lako. Jedan detalj koji je u velikoj mjeri uticao na to da izgubimo titulu.
Slicna stvar se desila sa Stanicem oko ugovora a i dalje "visi" jer je bio neposlusan, mozda ga čak izgubimo na polusezoni.
P.S. Nisam nikakav fan Bogičevića niti ga mirisem kao igrača još od Maribora. Međutim trenutno ovo što imamo jedan od naših najvaznijih igrača.
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Odlično smo trčali danas, a i u derbiju.nide je napisao/la:Danas se doslo Do bodova radi discipline. Jako bitna stavar i presides bila je ta da kod izgubljene lopte smo ispostovali disciplinu i trudelutt se da sto prije se vratimo i nadjemo se između našeg gola i lopte. Tako smo im zatvorili prostore iako smo imali sreće u par navrata zasluženo smo slavili. Nadati se da možemo odigrati ovako još tri utakmice i dosta ove godine.
Yebiga, može nas sve Blagojević nervirati kad napravi amatersku grešku al' je fakt da on i Hajdarević/Anel ubijaju na sredini terena, u smislu trke i tempa, zaista puno puno trče i to je jedan ogromni plus. Također, Zakarić i Zec konstantno pomažu bekovima u fazi odbrane i plus stignu učestvovati u napadu.
O Voji ne treba trošiti riječi, možda nije 'ubica' kao Lendrić al' je definitivno korisniji za ove naše lige jer se odlično gradi, a i konstantno vrši pritisak na protivničku zadnju liniju.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Ma ovo je prava trkačka ekipa, onakva kakva se nekada igrala sa ovom ligom.
Ubiparip je bolji igrač od Lendrića, ne mora mu se sve servirati ko Ivanu, taj sam napravi šansu.
Ubiparip je bolji igrač od Lendrića, ne mora mu se sve servirati ko Ivanu, taj sam napravi šansu.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
Ko ga je doveo u klub?Virtu4l je napisao/la:Ma ovo je prava trkačka ekipa, onakva kakva se nekada igrala sa ovom ligom.
bekovi + krilo na zimu dovest a ne igrace tipa Elsnera. Jbt kad god pogledam gol Anela najezim se, kako mi je drago sto je bas on dao gol 

Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
Uprava, po ustaljenim procedurama?samoposmatram je napisao/la:Ko ga je doveo u klub?
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ive je bio igrač manje kad se igra 'po zraku', rijetko kad je mogao dobiti duele protiv protivničkih stopera, a u ovoj ligi se često sve svodi na to neko 'bunarenje' i duge lopte, pa je zato dobar duel napadač zlata vrijedan kao što je Vojo, a pri tome dečko zna fudbala, tehnički je jači od Lendrića.Virtu4l je napisao/la:Ma ovo je prava trkačka ekipa, onakva kakva se nekada igrala sa ovom ligom.
Ne moramo ići tako duboko u poređenje, samo uzeti primjer Vojine lopte za Kajkuta kod večerašnjeg gola, čisto sumnjam da bi Lendrić odigrao onakav 'key pass" kao Ubiparip.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Zar nije Adzem trazio Ubiparipa i Elsnera?Virtu4l je napisao/la:Uprava, po ustaljenim procedurama?samoposmatram je napisao/la:Ko ga je doveo u klub?
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"
- Jaozinho22
- Kontakt:
Elsnera jeste, to su mi i neki igrači potvrdili mada mi je nelogično koji će mu qrac
Za Ubiparipa ne znam, iskreno se nadam da se neće opustiti kao većina stranaca kad dobiju dugoročniji ugovor i da će nastavit' ovim tempom pa ko god da ga je doveo.

Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !
Može on tražiti i završiti Cavanija, ali nema ništa od toga dok megamix ne aminuje.Zeljo92 je napisao/la:Zar nije Adzem trazio Ubiparipa i Elsnera?
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
Danas oni klizeci startovi na pasove bekovima...Virtu4l je napisao/la:Uprava, po ustaljenim procedurama?samoposmatram je napisao/la:Ko ga je doveo u klub?

Neide mi u glavu da isti ljudi dovode M. Stevanovica, Zakarica, Ubiparipa, Lendrica i Bevaba, Husica, Djermanovica, Elsnera...
Hajde sve i nekako, al ovo ne mogu podnijet, ne smije se pomisljat da se ne produzi sa StanicemNeandertalac je napisao/la:
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
- Neandertalac
- Kontakt:
Nema ništa uprava sa njima, pisao sam to kada smo se cerekali Elsneru. Fakat koliko sam upoznat Ado ih trazio, insistirao na njima i gle čuda, od dva jedan valja. Prije bilo deset da jednog dobijes
Nema uprave više blizu prvog tima i to se odmah osjeti na mnogo stvari. Doduše jesu vijecali nedavno zaslužuje li Adžem podršku da bi sebe oprali a on im bulje spašava svojim radom. Ne samo oko prvog tima, treba spomenuti da je Adžem odlučio kako Joldic treba biti trener juniora a ne Lolo ili ona neka šema preko koje smo transfer Lendrica uradili. Poklopilo se nekako u korist kluba dosta stvari a tu ponajviše mislim na odlazak Tice i Cenana.
Cujem neki čikica hoda oko Op i pita šta mu je sa djetetom. Spominje cifru od 10 milja km i ono pitarsko granapce a mali valjda ne igra. Tako se pravio klub

Nema uprave više blizu prvog tima i to se odmah osjeti na mnogo stvari. Doduše jesu vijecali nedavno zaslužuje li Adžem podršku da bi sebe oprali a on im bulje spašava svojim radom. Ne samo oko prvog tima, treba spomenuti da je Adžem odlučio kako Joldic treba biti trener juniora a ne Lolo ili ona neka šema preko koje smo transfer Lendrica uradili. Poklopilo se nekako u korist kluba dosta stvari a tu ponajviše mislim na odlazak Tice i Cenana.
Cujem neki čikica hoda oko Op i pita šta mu je sa djetetom. Spominje cifru od 10 milja km i ono pitarsko granapce a mali valjda ne igra. Tako se pravio klub

Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Znaci, Voja je opravdao ocekivanja..
Ja ga se sjecam iz Spartaka, njega i Torbice, ne po dobrom
Bilo je neke price, tj. povezivao se i s nama i sa Partizanom tada, pre 6-7 god..
Ja ga se sjecam iz Spartaka, njega i Torbice, ne po dobrom

Bilo je neke price, tj. povezivao se i s nama i sa Partizanom tada, pre 6-7 god..
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Neandertalac je napisao/la:i ono pitarsko granapce

Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Prije bilo kakvih pojacanja sa platnog spiska skinuti Zebu, Bekrica, i jos par pojedinaca iz prvog i B tima.
- Zeljeznicar -
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.