07.09.2010 Bosna i Hercegovina - Francuska
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: 07.09.2010 Bosna i Hercegovina - Francuska
Sve jadno i čemerno, krenuvši u startu od preveliko postavljene cijene karata, pa do neispunjenih tribina, preko navijača koji su ostavili jednu nulu za umjetnički dojam i navijanje, pa do očajne igre, te straha i NE zalaganja igrača, pa na kraju do nepovoljnog rezultata. Dozvoliti *ebenim francuzima da izvedu 6 kornera u prvih 25 minuta sve govori o stanju odnosno jadu i nemoći Sušićevih pulena. *ebeni gubitnici u korijenu i to je to! Bože dragi ako se odlučiš da je vrijeme preobrazbe Zemlje kao planete, meteor šalji ravno na BiH, ovdje hljeba nema! 2011 je na pragu a mi i dalje stojimo u *ebenoj devedestsedmoj!
- Los*Blancos
- Kontakt:
Joj navijanja Boze neznaju nista vise od SAVEZ NAPOLJE SAVEZ NAPOLJE EBLA TE SAVEZ PM
Uvijek isto..a mozda i jesu napolju negdje na kafici tokom tekme

Zadnja izmjena: Los*Blancos, dana/u 07 sep 2010, 23:37, ukupno mijenjano 1 put.
El mejor club del siglo XX
wolverine: ja neznam prevociti spanski, ali engleski znam govoriti, citati, pisati a hvala bogu i prevoditi perfektno. i to na brzinu
mandrax: ako nadjes vise od 10 mojih postova na temi Real Madrid, ja idem sa foruma..
wolverine: ja neznam prevociti spanski, ali engleski znam govoriti, citati, pisati a hvala bogu i prevoditi perfektno. i to na brzinu
mandrax: ako nadjes vise od 10 mojih postova na temi Real Madrid, ja idem sa foruma..
Ma Pape nek si ti dobro, lahko cemo mi za reprezentaciju

Zadnja izmjena: The Game, dana/u 07 sep 2010, 23:38, ukupno mijenjano 1 put.
Ja koliko znam na teren izlazi 11 igraca i ispunjavaju zadatke selektora. Ista formacija kao protiv Luksemburga i onda kad vidi da ne ide stavlja Ibisevica na desnu stranu a Ibricica na lijevu da popune rupe sto nas potpuno ubija. Misimovic i Pjanic ne mogu igrati zajedno i valjda je to Ciro ponovio 100 puta i nije ih ni stavljo zajedno al Susic je pametan pa da dokaze da mogu eto sta bi. Usraniju igru odavno nisam vidio, bez trke zalaganja i bilo cega. Zalosno
IP je dinamicki kod svih korisnika ADSL-a, a vjerovatno je i on takav...Fk_zeljo_1921 je napisao/la:Covjek ti banuje IP adresu, i neces moci praviti nove acc.guber90 je napisao/la:Ti fkt mislis da si zanimljiv nekom pored ove tuge od fudbala koju vidjosmo, sta evo banujes me napravim ja novi acc i et. Oj lika fkt mislis da pored ovog svog sra-nja taj ban nesto predstavlja :S, meni barem ne, pa makar ga ove sekunde spucao, ne bih ni sekunde zalio.MinistaR je napisao/la:Dobar dio forumaša od sutra ujutro neće imati pristup forumu, a siguran sam da će se sami pronaći. Sad nemam snage, ali ujutro će dobar dio dobiti ban zbog vrijeđanja (naravno, oni koji krše pravila). Nastave li se psvoke, tema će biti zaključana.
Nema nista gore kad od Dzeke idola preko noci postane Dzeko levat, koda je on slucajno dao tolike golove dosad i vrijedi 40 miliona, al kad ima trenera koji ga ustroji kako valja. Magath i Ćiro su bili takvi, a ovaj levat Sušić nije i to je problem i Džeke i svakog naseg igraca... ako ga otjeramo na vrijeme ima nade, od ove reprezentacije dobar selektor ce napraviti masinu, ako moze Slovacka mozemo i mi, imamo sigurno bolje igrace... Sušić napoje i to je to

FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner
Prvo da utvrdim da je nas narod jedno veliko djubre, sljecine koje dodju na utakmicu iz svih sela u BIH koji imaju obraz ko don od moje patike. Kad ce kod nas narod pcoeti razmisljati kao normalan svijet, sve ono sto sm govorio protiv lux je bila istina, mi nismo njima stvorili ni jednu priliku osim ona dva gola, a onaj gol Pjanica ne racunam u prilike. Neki su se tjesili rutina, e malo sutra rutina nema te ekipe koja nece da drugoj uvali sto vise golova jer takvih ljudi u sportu ne postoje, oni zele vise, a jedno su zelje a drugo mogucnosti. Pape nije kriv ni sekunde, ne moze od nicega napraviti nesto, raja se uzdigla mi imamo ekipu, mi imao karinu, gdje nasi igraci igraju?? u kojim ligama?? u koim klubovima??? NARODE dodjite sebi vise i pocnite normalno razmisljati ne dizite se u visine i ne pravite od nase repke nesto sto nije i molite Boga da nekim CUDOM budemo drugi i izborimo baraz. Mnogi ovdje nisu svjesni toga.
Igracima pored ne znanja koje je ocigledno zamjeram njihov borebeni duh jer samo su ga dva igraca imali (citaj: Nadarevic, Spahic) sve ostalo velika 0 sto se tice borbenosti, a ono ne znanje kad se bolje razmisli i ne mogu im zamjeriti.
Eto ovo je nesto onako na brzinu i da ponovim da je ovaj nas narod sramota, kad vidim kakvih sve ima i kakvi sve dodju na ove utkmice i kako se ponasaju ubde me sram
Igracima pored ne znanja koje je ocigledno zamjeram njihov borebeni duh jer samo su ga dva igraca imali (citaj: Nadarevic, Spahic) sve ostalo velika 0 sto se tice borbenosti, a ono ne znanje kad se bolje razmisli i ne mogu im zamjeriti.
Eto ovo je nesto onako na brzinu i da ponovim da je ovaj nas narod sramota, kad vidim kakvih sve ima i kakvi sve dodju na ove utkmice i kako se ponasaju ubde me sram
Mes Que Un Club
- alan ford 26
- Kontakt:
pape takticar, bas smo odigrali napadacki, kako znamo, jos covjek rece da se necemo zadovljiti remijem, jedino je pogodio da se nece zavrsiti 0:0.
"Bolje živjeti 100 godina u bogatstvu, nego jedan dan u siromaštvu!"
Jarane od ovakve Francuske izgubiti, jeste za suicida. Pa kad vakvu Francusku ne mozemo dobiti, sta cemo mi na EP, da nas buse svi i gol razliku popravljaju ko mi protiv Luxemburga. Ako tebi nije tuga, blago tebi, meni se place kada vidim da nas 2. tim Francuske unisti u svakom pogledu.Faraon iz Visokog je napisao/la:jarane ja bi se ubio,e zamisli bruke od Francuske izgubit,tuga brateguber90 je napisao/la:Ti fkt mislis da si zanimljiv nekom pored ove tuge od fudbala koju vidjosmo, sta evo banujes me napravim ja novi acc i et. Oj lika fkt mislis da pored ovog svog sra-nja taj ban nesto predstavlja :S, meni barem ne, pa makar ga ove sekunde spucao, ne bih ni sekunde zalio.MinistaR je napisao/la:Dobar dio forumaša od sutra ujutro neće imati pristup forumu, a siguran sam da će se sami pronaći. Sad nemam snage, ali ujutro će dobar dio dobiti ban zbog vrijeđanja (naravno, oni koji krše pravila). Nastave li se psvoke, tema će biti zaključana.
Messi zipa, eto Spahe ! ! !
Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !
Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !
nije sramota izgubiti od francuske, ali problem je kako izgubis, na koji nacin :roll
i volio bih, ali stvarno, da vise nikad reprezentacija ne igra na kosevu, ovo je veceras bilo ocajno, ne samo od igraca, nego i od navijaca pogotovo, kakvo je ono navijanje u pm... kriza
i volio bih, ali stvarno, da vise nikad reprezentacija ne igra na kosevu, ovo je veceras bilo ocajno, ne samo od igraca, nego i od navijaca pogotovo, kakvo je ono navijanje u pm... kriza
kakvih debosa ima na ovom forumu nema nigdje,ibisevic nije krilo tu igra jer boljeg nemamo (francuska ima 23 igraca na toj poziciji i svi igraju ligu 5) debosi jedni mi nemamo ni jednog odbrambenog igraca sem SPAHICA, DZEKO NIJE KONJ DA SE VRACA PO LOPTU U NAS 16-ERAC PA DA SVE PROSEVA I DA GO,MI NEMAMO ZADNJEG VEZNOG DA IZNESE LOPTU DO MISKETA,MI NEMAMO NI JEDNOG ODBRAMBENOG IGRACA U JACEM KLUBU OD FRGLAIFHDD-SPORU,
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
Kako to savez napolje a na tribinama 30 hiljada ljudi x 20,30,40 km bas jaka borba + 100-200 fanatikosa ( ako ih je toliko bilo) po 30 km bas se dobro bore protiv saveza , i kome se skandira savez napolje igracima na terenu i strucnom stabu ??? Ovim konstantim ponavljanjem samo ometaju igrace jos vise moze se 5 dana pjevati savez napolje sta ce se postici nista ??? nego samo vi dalje na tekme i po 30 km za kartu samo naprijed a pametni narod nek sjedi kuci i smije se ...... 

- samir_tm87
- Kontakt:
nick je napisao/la:kakvih debosa ima na ovom forumu nema nigdje,ibisevic nije krilo tu igra jer boljeg nemamo (francuska ima 23 igraca na toj poziciji i svi igraju ligu 5) debosi jedni mi nemamo ni jednog odbrambenog igraca sem SPAHICA, DZEKO NIJE KONJ DA SE VRACA PO LOPTU U NAS 16-ERAC PA DA SVE PROSEVA I DA GO,MI NEMAMO ZADNJEG VEZNOG DA IZNESE LOPTU DO MISKETA,MI NEMAMO NI JEDNOG ODBRAMBENOG IGRACA U JACEM KLUBU OD FRGLAIFHDD-SPORU,
vladavinjo momak
-
- Kontakt:
kako su se samo bili raspisali ovi sto podrzavaju papeta poslije utakmice sa luksemburgom, to je smjeeeesno. I jos su prozivali ove sto ga mrze da se kao sad jave. Ja bih vas sviju koji ste dali 20-30-40 KM zamolio da sutite! ali da se nejavljate nikako vise na ovu temu ili neku koja ima veze sa ovom.
E pa neka vam se sad Pape javlja iz kafica, bazena, bunara... ali mi ni do baraza necemo. Albanija ubi nogama, francuska također i rumunija ce bit ispred nas. Idite kad nam luxembourg bude dolazio da slavimo malo.
A i ako odemo kojom srecom na EP, obrukat cemo se tamo sve dok je banda u savezu. Ali kako je meni samo smjesno kako su vas NAMAGARCILI hahahhaha, svi vi koji ste otisli dali ste 20-30-40 KM za sekiraciju, brigu, i zaradili ste grijeha psovajuci.
Meni je jedino zao igraca. Mi imamo sjajan sastav, jos da ga ima ko voditi ( nemislim samo na trenerski dio ) ulazili bi redovno u knock out fazu SP i EP.
E pa neka vam se sad Pape javlja iz kafica, bazena, bunara... ali mi ni do baraza necemo. Albanija ubi nogama, francuska također i rumunija ce bit ispred nas. Idite kad nam luxembourg bude dolazio da slavimo malo.
A i ako odemo kojom srecom na EP, obrukat cemo se tamo sve dok je banda u savezu. Ali kako je meni samo smjesno kako su vas NAMAGARCILI hahahhaha, svi vi koji ste otisli dali ste 20-30-40 KM za sekiraciju, brigu, i zaradili ste grijeha psovajuci.
Meni je jedino zao igraca. Mi imamo sjajan sastav, jos da ga ima ko voditi ( nemislim samo na trenerski dio ) ulazili bi redovno u knock out fazu SP i EP.
G A Z I
Željo sve do pobjede
Željo sve do pobjede
- rob do bagro
- Kontakt:
Mozda bi bolje odigrali na neutralnom terenu ko sto je Susic izjavio prije nekoliko mjeseci

,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
Kolko cu zivaca pogubit zbog naseg sporta. Ovo veceras je sramota. I na terenu i na tribinama. Navijaci nula igra reprezentacije ispod nule. Susic katastrofa i po meni glavni krivac. Covjek moze biti mozda solidan trener u strucnom stabu, selektor nikako. Nemam rijeci
-
- Kontakt:
brat mi je otisao na tekmu....hmmm...bolje da je potrosene pare poslao braci u palestini ili siromasnim ljudima u bosni...... 
moramo prestati sa ojforijom, dizanjem u nebesa i tkd......pogledajte samo gdje nasi igraci igraju: genclerbirligi, freiburg, young boys, istanbulspor, hoffenheim i tkd.....sta vise reci i ocekivati!

moramo prestati sa ojforijom, dizanjem u nebesa i tkd......pogledajte samo gdje nasi igraci igraju: genclerbirligi, freiburg, young boys, istanbulspor, hoffenheim i tkd.....sta vise reci i ocekivati!
POTPIS ko kuca !!!amertiger je napisao/la:Prvo da utvrdim da je nas narod jedno veliko djubre, sljecine koje dodju na utakmicu iz svih sela u BIH koji imaju obraz ko don od moje patike. Kad ce kod nas narod pcoeti razmisljati kao normalan svijet, sve ono sto sm govorio protiv lux je bila istina, mi nismo njima stvorili ni jednu priliku osim ona dva gola, a onaj gol Pjanica ne racunam u prilike. Neki su se tjesili rutina, e malo sutra rutina nema te ekipe koja nece da drugoj uvali sto vise golova jer takvih ljudi u sportu ne postoje, oni zele vise, a jedno su zelje a drugo mogucnosti. Pape nije kriv ni sekunde, ne moze od nicega napraviti nesto, raja se uzdigla mi imamo ekipu, mi imao karinu, gdje nasi igraci igraju?? u kojim ligama?? u koim klubovima??? NARODE dodjite sebi vise i pocnite normalno razmisljati ne dizite se u visine i ne pravite od nase repke nesto sto nije i molite Boga da nekim CUDOM budemo drugi i izborimo baraz. Mnogi ovdje nisu svjesni toga.
"Smatram hrabrijeg onog koje prevlada svoje želje, nego onoga koji pobijedi svoje neprijatelje; jer najteža bitka je nad sobom samim." - Aristotel
Svaka ti cast, PA SAMO BUDALE MOGU DAT 40 KM SAVEZU I ONDA TO SKANDIRAT + POSLIJE LOMIT DOPREDSJEDNIKE,OTNYS_YNWA je napisao/la:Platiti kartu 40KM i onda se derati "SAVEZ NAPOLJE" neprocjenljivo! Neke se stvari zaista ne mogu kupiti novcem!

Zeljeznicar za zivot cijeli !
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !
Vladavic je zadnje 2 godine odigro 3 utakmice pa ti vidi...samir_tm87 je napisao/la:nick je napisao/la:kakvih debosa ima na ovom forumu nema nigdje,ibisevic nije krilo tu igra jer boljeg nemamo (francuska ima 23 igraca na toj poziciji i svi igraju ligu 5) debosi jedni mi nemamo ni jednog odbrambenog igraca sem SPAHICA, DZEKO NIJE KONJ DA SE VRACA PO LOPTU U NAS 16-ERAC PA DA SVE PROSEVA I DA GO,MI NEMAMO ZADNJEG VEZNOG DA IZNESE LOPTU DO MISKETA,MI NEMAMO NI JEDNOG ODBRAMBENOG IGRACA U JACEM KLUBU OD FRGLAIFHDD-SPORU,
vladavinjo momak
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
eh logika im nije jaca strana.fifa09 je napisao/la:Kako to savez napolje a na tribinama 30 hiljada ljudi x 20,30,40 km bas jaka borba + 100-200 fanatikosa ( ako ih je toliko bilo) po 30 km bas se dobro bore protiv saveza , i kome se skandira savez napolje igracima na terenu i strucnom stabu ??? Ovim konstantim ponavljanjem samo ometaju igrace jos vise moze se 5 dana pjevati savez napolje sta ce se postici nista ??? nego samo vi dalje na tekme i po 30 km za kartu samo naprijed a pametni narod nek sjedi kuci i smije se ......
treba obavezno uvesti test inteligencije pri ulasku na stadion.
BHF su posebno smjesni. oblace se u crno, furaju se na poljske huligane...ma sve je to jadno
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.