07.09.2010 Bosna i Hercegovina - Francuska
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: 07.09.2010 Bosna i Hercegovina - Francuska
taktika promasaj, igraci obicne pickice koje nece da ginu na terenu, nek su nas francuzi spustili na zemlju, mi uopste nemamo igrace da bi glumili da smo neko i nesto... publika, 90% indijanaca, jos bacise onaj topovski... ma divno...
mozda dobijemo albance pa ce opet krenuti euforija, pa ce nas opet neko spustiti i tako u krug... bolje nismo ni zasluzili.
mozda dobijemo albance pa ce opet krenuti euforija, pa ce nas opet neko spustiti i tako u krug... bolje nismo ni zasluzili.
Ti fkt mislis da si zanimljiv nekom pored ove tuge od fudbala koju vidjosmo, sta evo banujes me napravim ja novi acc i et. Oj lika fkt mislis da pored ovog svog sra-nja taj ban nesto predstavlja :S, meni barem ne, pa makar ga ove sekunde spucao, ne bih ni sekunde zalio.MinistaR je napisao/la:Dobar dio forumaša od sutra ujutro neće imati pristup forumu, a siguran sam da će se sami pronaći. Sad nemam snage, ali ujutro će dobar dio dobiti ban zbog vrijeđanja (naravno, oni koji krše pravila). Nastave li se psvoke, tema će biti zaključana.
Messi zipa, eto Spahe ! ! !
Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !
Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !
- VolimLiverpool
- Kontakt:
sada tu dzabe krivimo igrace za mene je jedini krivac SAFET SUSIC....mozemo mi i sada neki sijaju optimizmom ali svi mi znamo da se necemo plasirat na EP i dacemo za to sacekati jos jedno 20 godina......

You'll never walk alone.
- legenda reala
- Kontakt:
Ma nikad mi nećemo na neko veliko takmičenje i pobijediti neku velesilu .Pa mi samo pobjeđujemo neke tamo lijeve ekipe tipa Lux,Est,Arm,San M,Lih itd. čim dođe neki jači protivnik mi se prepadnemo pa ne smiju centar da pređu ako ćeš već izgubiti i onako onda bar napadni pa ti onda nema niko ništa prigovoriti svak će reći borili su se a ovako ništa sve jedna velika nula.
A ja sam bio jedan od rijetkih na ovom forumu koji je upozoravao, a ono svi govore ma zgazićemo ih .Pa mi nemamo realno ni na jednoj poziciji boljeg igrača od njih ,bud smo spori .Sredina terena katastrofaln ,napad odsječen
Ja se sa ovakom bojažljivom igrom ne nadam ničemu ni u Albaniji i Bjelorusiji .
Opet ponavljam večeras smo poraženi na brzinu svaki igrač Fra u startu brži od našeg ,a rekao sam da se čuvamo strana što sam bio u pravu (Sagna-Valbuena-Clichy-Malouda)
Gdje su oni što su govorili da će Ibišević dati hetrik svaka čast na prognozama.
A ja sam bio jedan od rijetkih na ovom forumu koji je upozoravao, a ono svi govore ma zgazićemo ih .Pa mi nemamo realno ni na jednoj poziciji boljeg igrača od njih ,bud smo spori .Sredina terena katastrofaln ,napad odsječen
Ja se sa ovakom bojažljivom igrom ne nadam ničemu ni u Albaniji i Bjelorusiji .
Opet ponavljam večeras smo poraženi na brzinu svaki igrač Fra u startu brži od našeg ,a rekao sam da se čuvamo strana što sam bio u pravu (Sagna-Valbuena-Clichy-Malouda)
Gdje su oni što su govorili da će Ibišević dati hetrik svaka čast na prognozama.
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- Los*Blancos
- Kontakt:
Ono sreca sto smo zabili protiv Lux na pocetku tekme
inace bi bilo 0-0 nebi mi pronasli gol
ovako ce nas i Albanija, Rumunija dobiti..pm protiv Fran..ni metka ispalili nismo..
CIRO VRATI SE..DZEKO JE POD PALICOM CIRE ZABIO 9 KOMADA KLF..OVDJE CE **** OSTATI NA 1 GOLU U LUX..MOZDA 2 ZABIJE NA KOSEVU PROTIV ISTI LEVATA

CIRO VRATI SE..DZEKO JE POD PALICOM CIRE ZABIO 9 KOMADA KLF..OVDJE CE **** OSTATI NA 1 GOLU U LUX..MOZDA 2 ZABIJE NA KOSEVU PROTIV ISTI LEVATA

Zadnja izmjena: Los*Blancos, dana/u 07 sep 2010, 23:32, ukupno mijenjano 2 puta.
El mejor club del siglo XX
wolverine: ja neznam prevociti spanski, ali engleski znam govoriti, citati, pisati a hvala bogu i prevoditi perfektno. i to na brzinu
mandrax: ako nadjes vise od 10 mojih postova na temi Real Madrid, ja idem sa foruma..
wolverine: ja neznam prevociti spanski, ali engleski znam govoriti, citati, pisati a hvala bogu i prevoditi perfektno. i to na brzinu
mandrax: ako nadjes vise od 10 mojih postova na temi Real Madrid, ja idem sa foruma..
- NoName
- Kontakt:
ĆIRRRRRRRRRRROOOOOOOOO
VRATI SE, MOLIM TE
VRATI SE, MOLIM TE
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
Eto vama KOŠEVO KOŠEVO KOŠEVO,,,Pa Bože dragi ne znam jesam li tri puta čuo u toku utakmice da su naši podržali igrače,,, mislim da bi najbolje bilo Bilino Polje, nigdje ko ovdje,, stadion bi bio pun, nije odvojen atletskom stazom tj. navijači su bliži igračima... NAVIJANJE 0,00
Nismo 3 udarca prema golu imali :S
Nismo 3 udarca prema golu imali :S
Zadnja izmjena: Unica_Liverpool_, dana/u 07 sep 2010, 23:33, ukupno mijenjano 1 put.
I zbog njih se nervirat...ili zbog košarkaških profesionalaca....il zbog rukometaša koji nemogu proći baraž 100 godina.....yebo te sport...
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Prvo, necu namjerno da pljujem ni po selektoru ni po igracima...trenutno nemamo bolje od njih.
Ne znam kako je Bjelorusija otresla ove francuze u sred Pariza, ali ono što smo veceras svi mi mogli vidjeti jeste da su ljudi od nas mnogo mnogo fizicki jaci, zatim mnogo brži ,ne samo na nogama vec opcenito u reakciji na terenu...dok Ibričić ili Miske skontaju šta ce sa loptom (a to traje sekund ili dva jer nema pasa na prvu) tu su vec oko njih 2-3 francuza koji uzimaju loptu i piće ko metak u kontru....ovo smo citavu utakmicu gledali.
Trcanje, fizicka snaga, kondicija i sprema plus brzina svih njihovih igraca naspram naših koji djeluju kao usporen film pored njihovih - su nebo i zemlja
...mi smo za njih nejac u tom pogledu....ljudi su nas pojeli na terenu za ovih 90 minuta...ubili nas u pojam trcanjem....ne kombinuju u vezi ko španci, ali su nas fizikom i trkom uništili....a mi smo veceras imali previše trkacki neraspoloženih igraca ili koji svakako nisu neki trkaci inace (tipa Ibričić i Misimović)
Bjelorusi su ih bili dobro uzdrmali i samo su se na nama mogli izvaditi ,i mi smo im to elegantno veceras i dopustili/ dozvolili i još ih plus vratili u igru za prva 2 mjesta.
Dobro smo mi prošli na kraju jer je moglo biti 5 komada u našoj mreži (Hasagić je bio u tri navrata 1 na 1 sa njihovim igracima i odbranio njihove šuteve)...odlicno smo prošli sa samo 0-2.
Ne znam kako je Bjelorusija otresla ove francuze u sred Pariza, ali ono što smo veceras svi mi mogli vidjeti jeste da su ljudi od nas mnogo mnogo fizicki jaci, zatim mnogo brži ,ne samo na nogama vec opcenito u reakciji na terenu...dok Ibričić ili Miske skontaju šta ce sa loptom (a to traje sekund ili dva jer nema pasa na prvu) tu su vec oko njih 2-3 francuza koji uzimaju loptu i piće ko metak u kontru....ovo smo citavu utakmicu gledali.
Trcanje, fizicka snaga, kondicija i sprema plus brzina svih njihovih igraca naspram naših koji djeluju kao usporen film pored njihovih - su nebo i zemlja

Bjelorusi su ih bili dobro uzdrmali i samo su se na nama mogli izvaditi ,i mi smo im to elegantno veceras i dopustili/ dozvolili i još ih plus vratili u igru za prva 2 mjesta.
Dobro smo mi prošli na kraju jer je moglo biti 5 komada u našoj mreži (Hasagić je bio u tri navrata 1 na 1 sa njihovim igracima i odbranio njihove šuteve)...odlicno smo prošli sa samo 0-2.
Zadnja izmjena: Mandrak, dana/u 07 sep 2010, 23:32, ukupno mijenjano 1 put.
Mogu razumjeti da Francuzi bolje igraju fudbala od nas, ali da izgledamo ko sline na terenu, to nikako ne mogu...
- King Kenny
- Kontakt:
Kao sto je Osim rekao...za veceras nema opravdanjaaaa
Ljubav prema crveno-crnoj boji ~Fk Sloboda~ ~Ac Milan~
YNWA!
YNWA!
PROBLEM JE STO SMO MI I MEDIJI SVI ZAJEDNO DIGLI NASE IGRACE U ZRAK KO DA SU ZVIJEZDE,DZEKO-40 MILIONA,KURACA!!! JA TE NEBI DZABA,UGLEDAJ SE NA OLIĆA KOJI SAMO TRCI.MAKAR SE BORI A TI KO GOSPODIN LIK CEKA LOPTU,ONAJ RAMI GA STRPAO U DZEP IDI SINE BERI BAJE,EHH DA NAM JE OLICA

Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !
A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Covjek ti banuje IP adresu, i neces moci praviti nove acc.guber90 je napisao/la:Ti fkt mislis da si zanimljiv nekom pored ove tuge od fudbala koju vidjosmo, sta evo banujes me napravim ja novi acc i et. Oj lika fkt mislis da pored ovog svog sra-nja taj ban nesto predstavlja :S, meni barem ne, pa makar ga ove sekunde spucao, ne bih ni sekunde zalio.MinistaR je napisao/la:Dobar dio forumaša od sutra ujutro neće imati pristup forumu, a siguran sam da će se sami pronaći. Sad nemam snage, ali ujutro će dobar dio dobiti ban zbog vrijeđanja (naravno, oni koji krše pravila). Nastave li se psvoke, tema će biti zaključana.

"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
- roy_makaay
- Kontakt:
Dzeko ti si naš dijamant,nemoj da bi slučajno potrčo se i oznojio se,nemoj!DIJAMANTU
Auf die Frage, wovor er Angst habe, sagte Mehmet Scholl einmal: "Vor Krieg und Oliver Kahn."
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
jarane ja bi se ubio,e zamisli bruke od Francuske izgubit,tuga brateguber90 je napisao/la:Ti fkt mislis da si zanimljiv nekom pored ove tuge od fudbala koju vidjosmo, sta evo banujes me napravim ja novi acc i et. Oj lika fkt mislis da pored ovog svog sra-nja taj ban nesto predstavlja :S, meni barem ne, pa makar ga ove sekunde spucao, ne bih ni sekunde zalio.MinistaR je napisao/la:Dobar dio forumaša od sutra ujutro neće imati pristup forumu, a siguran sam da će se sami pronaći. Sad nemam snage, ali ujutro će dobar dio dobiti ban zbog vrijeđanja (naravno, oni koji krše pravila). Nastave li se psvoke, tema će biti zaključana.

Rođen s tobom da budem
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Platiti kartu 40KM i onda se derati "SAVEZ NAPOLJE" neprocjenljivo! Neke se stvari zaista ne mogu kupiti novcem!
jos da dodam
da je onim siledzijama na tribinama pametnije da poslije tekme odu pred savez pa naprave haos i tamo bacaju topovske ,nego da CIVILIZOOVANE igrace francuske,koji da su htjeli mogli su napustiti teren i da popusimo kaznu,al ljudi su sa obrazom pa nisu htjeli

Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić
- Bošnjanin_89
- Kontakt:
Wolverine je napisao/la:ma koje jedne francuske? jbt pa oni sedam utakmica (ako se ne varam) pobjedili nisu. bjelorusi ih pobjede u francuskoj. fudbal im nikad u goroj situaciji nije bio.
sjecatel se francuske koju je juzna afrika satrala? jel to ta "jedna" velesila francuska pod kojom bosna kleci?
dajte ba, ocete euro, ocete klinac.
E pa to je nas problem sto sebe precjenjujemo,a druge potcjenjujemo, onaj poraz od Bjelorusije ni izbliza nije oslikao pravo stanje Frnacuza, pa kompaktni su u ovakvom sastavu 10 puta nego na SP, vrijeme ce pokazati da je tako, a veceras su jos i pokazali koliko su psihicki jaki, pa mi da smo izgubili na pocetku od Bjleorusije kuci odmah bi halalili cijele kvalifikacije..mozda im je fudbal u krizi ali ni izbliza kao nas, pogledaj samo nas Savez i ne treba ti vise nista.. drugo je sto smo uvijek nerealni i euforcni pa ovakve poraze dozivljavamo kao neku tesku katastorfu..
ZAPAD JE NAJBOLJA OBMANA
Samo cu napisati istinu,ne mora niko da se slozi sa mnom:
Vjecito trazimo rupe u tudjoj repki,kao da mi svojih nemamo...
Gubitnicki mentalitet...Svak nam je kriv,al mi nismo !!
Vjecito trazimo rupe u tudjoj repki,kao da mi svojih nemamo...
Gubitnicki mentalitet...Svak nam je kriv,al mi nismo !!

Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
kod cire ili igraj ili .............OTNYS_YNWA je napisao/la:[youtube][/youtube]
Vrati se legendo i postroji ove igračine!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.