PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
i sudija ko rinaka,mada od njega se ne smije nista ocekivati..a tekme se prekidali radi ARBIH ,a ovdje velicanje ratnih zlocinaca i spominjanje tzv herceg bosne prolazi ko da nista nije se desilo..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Re: RE: Re: PL prepucavanja
Potpis, sve si tocno rekaosolinas je napisao/la:Koja smo mi stoka od naroda napustite teren imate li barem malo dostojanstva, je li ista ostalo casti nakon nasih oceva devedesetih yebo te liga i kup i sve napustite teren
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
FK Željezničar
FK Sarajevo
FK Mladost Doboj Kakanj
FK Sloboda
NK Čelik
Brate sjedite zajedno i stanite u kraj jednom ovim sranjima i sa jedne i druge strane

FK Sarajevo
FK Mladost Doboj Kakanj
FK Sloboda
NK Čelik
Brate sjedite zajedno i stanite u kraj jednom ovim sranjima i sa jedne i druge strane

-
- Kontakt:
Samo nek igraju i slusaju.solinas je napisao/la:Koja smo mi stoka od naroda napustite teren imate li barem malo dostojanstva, je li ista ostalo casti nakon nasih oceva devedesetih yebo te liga i kup i sve napustite teren
Kurko jurko jesul oni nas podrzali???jesu jesu ahaaa. stari shportski prijatelji.nek zajedno sad pjevaju i to borbene ..
- Osttribine
- Kontakt:
Jeste vala smijesni cuj napustite teren, kao da ne znate sta bi se desilo, utakmica bi bila registrovana u korist Širokog 3:0, nazalost sve je ovo do saveza, nakon onog orgijanja nacionalistickog u finalu kupa sa nama trebali su odraditi cjelokupnu kaznu i upozoriti ih da nakon sto ponovo nesto slicno ucine ocekuje ih kazna od npr. 10 domacih utakmica bez publike, i tad bi sigurno bilo nekog ucinka. Medjutim, ni normalne drzave ni normalnog fudbalskog saveza i zato nam je ovako kako je.
grbavicka je napisao/la:niste vi dobri za napustanje terenapa da registruju 3-0 za siroki i kazne nas novcano... ne budite naivni

Re: RE: Re: PL prepucavanja
Ma kakav Savez. Sve su to lopovi jbm im sve lopovsko. Utakmice se prekidaju zbog ljiljana i zastave ARBiH, a veličanje četničkih, ili u ovom slucaju ustaških zlocinaca je uredu.Zenzo je napisao/la:Ne mozes napustiti teren, sto ne skrenu paznju delegatu barem.
Savez je na potezu.
Podrska za kone.
Sent from my LG-P880 using Tapatalk
® GONGASHI POWERHOUSE ®
-
- Kontakt:
Ma kmece zeljkanovci da im je da se kazni protivnik kad njima godi...
Slabo to nesto skripari mislio sam da ce.bit zecsi repertoar...nista od ocekivanog bala Lampira
Slabo to nesto skripari mislio sam da ce.bit zecsi repertoar...nista od ocekivanog bala Lampira
Zadnja izmjena: Sariel1987, dana/u 30 nov 2017, 17:33, ukupno mijenjano 1 put.
U redu je velicati ratnog zlocinca i skandirati ime teroristicke tvorevine, ali ne moze zastava ARBiH.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Tu bi u ovom slucaju Željezničar prosao kao pobjednik kada bi se pod hitnom postupku Uefi zalili ali svi smo taoci saveza, niko da progovori. Kada niko nije previse reagovao na ono neviđeno zlo i fasisticko orgijanje protiv mog kluba onda nece nikad. Uefa ove stvari kaznjava rigorozno i do sad bi Široki bio izbacen iz lige, ne, nije zajebancija. Problem je sto to nije doslo do njih jer se nije niko pozalio.COYS je napisao/la:grbavicka je napisao/la:niste vi dobri za napustanje terenapa da registruju 3-0 za siroki i kazne nas novcano... ne budite naivni
Ali hajde to objasni ovim patriJotama
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:
Kme kmeeeVucevich je napisao/la:U redu je velicati ratnog zlocinca i skandirati ime teroristicke tvorevine, ali ne moze zastava ARBiH.

Ti kao neki bosnjo iz Tuzle i branis facisticko ponasanje skriparaSariel1987 je napisao/la:Kme kmeeeVucevich je napisao/la:U redu je velicati ratnog zlocinca i skandirati ime teroristicke tvorevine, ali ne moze zastava ARBiH.

-
- Kontakt:
Kme kmeeeee.ja sam bosanacVucevich je napisao/la:Ti kao neki bosnjo iz Tuzle i branis facisticko ponasanje skriparaSariel1987 je napisao/la:Kme kmeeeVucevich je napisao/la:U redu je velicati ratnog zlocinca i skandirati ime teroristicke tvorevine, ali ne moze zastava ARBiH.![]()
![]()

Kakav fasizam gdje je fasizam
Sta je fasizam?
Ja sam cojk partizan generacijama

Samo tuzla je pjesme pjevala

ne može počivat u miru, samoubice u katoličanstvu hau jes noujoker90 je napisao/la:Da je znao da će mu svih 15 Škripara pružiti podršku, ne bi se čovjek ni ubio..

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
-
- Kontakt:
Klub mu igra ono visi na prepucavanjimaackeey je napisao/la:Tata ti je starkelja kretenu. Zato sto imamo takve masterovce zemlja nam i jeste u kurcu.belosevic28 je napisao/la:Da nisi starkelja, pitao bi te k'o ti drma kavezackeey je napisao/la:Cuj ovog "masterovca", kur.ca - palca.
Ti masterovac? Iz Travnika master?
Je.bes zemlju gdje su ovakvi "masterovci".Sta ti bi odjednom, idi prati kadete, pusti se prepucavanja onima koji razumiju sta je humor...
P.S. Da zitelju plave filozofije ''masterovci iz Travnika'' dobivaju diplome u Zetri (koja je u Sarajevu btw)

''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Ja sam nazalost samo diplomirao. Znas, onda kad se diplome i masteri nisu mogli kupiti.
A hvala Bogu nisam ni u stranci nikakvoj, tako da ne mogu mijenjati stanje u zemlji i biti na drzavnim jaslama.
Zato nas masterovci vode, vidimo i kako.
A hvala Bogu nisam ni u stranci nikakvoj, tako da ne mogu mijenjati stanje u zemlji i biti na drzavnim jaslama.
Zato nas masterovci vode, vidimo i kako.
I naprijed, i naprijed, i naprijed....
-
- Kontakt:
Mirna tekma zasad bez incidenata.
Stari sportski prijatelji vidi se
Stari sportski prijatelji vidi se

- TobeYarabi
- Kontakt:
haos na temi, a sve je kriva jedna casa

Bosanac nije etnicka grupa.Sariel1987 je napisao/la: Kme kmeeeee.ja sam bosanackmeeee kmeee
Sta je fasizam?
Ja sam cojk partizan generacijama...
A i da si 'Bosanac', jos je presmijesno da govoris "kme kme" time sto se neko ne slaze sa facistickom skandiranjem iz Sirokog Brijega, a nista ne komentarises o istoj.
-
- Kontakt:
Ovo sto dol cujes je hard core nacionalizam.nesto slicno sarajevskom.Vucevich je napisao/la:Bosanac nije etnicka grupa.Sariel1987 je napisao/la: Kme kmeeeee.ja sam bosanackmeeee kmeee
Sta je fasizam?
Ja sam cojk partizan generacijama...
A i da si 'Bosanac', jos je presmijesno da govoris "kme kme" time sto se neko ne slaze sa facistickom skandiranjem iz Sirokog Brijega, a nista ne komentarises o istoj.
Cuj a i da si..eto to ste vi nema medju vama rszlike.da ne kazem kakve hehe
Zadnja izmjena: Sariel1987, dana/u 30 nov 2017, 17:53, ukupno mijenjano 2 puta.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.