Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Fakat,navijaci su bili KATASTROFA! ono je sramota,ali ne treeba ni cuditi je rsu na utakmicu dosle guzonje koje mogu platiti 40 KM za utakmicu,dok su pravi navijaci ostali pored malih ekrana...sjever ili jug je morao biti rezervisan za najvatrenije navijace po nekoj solidnoj cjeni od maximalno 10 KM! to je velika greska Saveza,jer sramota je da Kosevo u ovako vaznoj utakmici nije bilo puno! dobro i Ramazan je,mnogima je vjera preca od bilo cega,ali sigurno je i cjena ulaznica mnoge ohladila...RiNo je napisao/la:Gdje Spaha nestao u utakmici?
Navijači za plakati... Naši navijači su bili francuski 12. igrač-
Nije fazon letati po terenu ko muha bez glave, a pritom izgubiti 125 lopti.EdinTM87 je napisao/la:pa koji vam je **** svima, ibisevic se barem trudio i trcao, sta je dzeko uradio ? NISTA, stajao ko baba na centru i nije se micao, svaki put kad bi lopta dosla do njeg izgubio bi je i tako smo primili 1. gol
B0SANAC je napisao/la:Zauvijek cu zapamtiti ovu noc, zahvaljujuci Safetu Susicu, frajer je stavio Vedada Ibisevica, inace klasicnog spica na desno krilo, i, naravno, momak se nije snas'o.....
.lejla je napisao/la:Od danasnjeg dana sam zagovornik teorije da su Bosanci jedna glupa i nezahvalna nacija. Tacka.
O tekmi kad me prođe bijes.
brate svaka cast....potpisujem....sto bi ja trosio zivce na retardiranog papeta kad ima boljih stvari u zivotu...jest da ginem za fudbal al dok je on nas selektor mi necemo ni vrbanjusu posteno pobjediti...hordas_Bec je napisao/la:ostao sam bez rijecipa nismo imali ni jedan sut na go (osim slobodnog od pjanica)......nije meni krivo da izgubimo posteno, al nikakve igre, samo visoke lopte na dzeku (koji nema s kim da igra - ibisevic je uzas i samo steti repki)......a za misimovica kao i uvijek sto sam govorio, on je vrhunska klasa protiv ekipa kao sto su lux, belgija, estonija i tkd....a kada se igra protiv veliki ekipa on uvijek otkaze!!!!
ljudi, budimo realni, nemamo mi sta trazit na evropskom prvenstvu.....i ne razumijem ovu ojforiju, kad nikad nista nismo uspjeli.....da budemo treci u ovoj skupini bio bi veliki uspjeh!!!!! a ovi navijaci bi trebali prestat da putuje po evropi i da seljace....nemas koristi od toga..
a vama momci ovdje u forumu mogu samo reci (ne zelim nikom zlo, tako i vama ne) da se pocnete baviti drugim stvarima i nemojte svoje zivce i mladost na ovo bacati, bolje se bavite curama, autima i tkd, od toga barem imate koristi
pozz
ma koje jedne francuske? jbt pa oni sedam utakmica (ako se ne varam) pobjedili nisu. bjelorusi ih pobjede u francuskoj. fudbal im nikad u goroj situaciji nije bio.Bošnjanin_89 je napisao/la:Ne znam sta ste se okomili na Susica, pa ne igra on.. da nam Ferguson dodze ne bi nam valjao, dzaba kad smo takvi, ne moze nam dragi Bog udovoljiti.. pobjedimo Luxemburg dizemo se u nebesa, a onda izgubimo od jedne Francuske i odmah Susic kriv- bas ko da smo mi Brazil pa imamo 30 superklasnih igraca i on ih ne zna posloziti.. limitirani smo sa kvalitetnim igracima i to nam je uz nas nestabilni mentalitet uvijek bio najveci problem, ne samo ove generacije...mozda i najtragicnija stvar veceras su ovi "navijaci" sto prave nerede pa oni nisu nista bolji od Saveza, gamad obicna, zbog takvih cemo vjecito nosati etiketu divljaka..
uz to ibricica na lijevu stranu,misimovica na ...... k****B0SANAC je napisao/la:Zauvijek cu zapamtiti ovu noc, zahvaljujuci Safetu Susicu, frajer je stavio Vedada Ibisevica, inace klasicnog spica na desno krilo, i, naravno, momak se nije snas'o....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.