Koja je kuga ovo udesila?katarakta je napisao/la:S Celikom u ponedjeljak u 13

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Koja je kuga ovo udesila?katarakta je napisao/la:S Celikom u ponedjeljak u 13
Sta ba, koje, ne vidim?Sariel1987 je napisao/la:Koja je kuga ovo udesila?katarakta je napisao/la:S Celikom u ponedjeljak u 13xccccccc
Pa nasi trazili da se pomjeri termin zbog Kupa.Sariel1987 je napisao/la:Koja je kuga ovo udesila?katarakta je napisao/la:S Celikom u ponedjeljak u 13xccccccc
Ovo je danas bruka i sramota velika. Neka je na cast grmaljima da katilski onako udaraju drugove i kolege jos Efendic na zemlji udara igraca. Sad mi zao sto im tricu nismo utrpali barem.sviunapad1010 je napisao/la:Izbacili bi i nas da se igrala jedna utakmica kod njih na hokejaskom terenu i mi sa B timom.
Beduin mozda nisi propratio to protiv Zrinjskog.
Krkanska ekipa sto su danas pokazali. Ovako nije niko krkanski odigrao na Tušnju ne pamtim.
Danas je bio najbolji u Slogi, a s obzirom da je domaci igrac, nama bi dobro dosao pa onda na nekim drugim pozicijama na kojima smo "tanki" dovesti kvalitetno pojacanje... al eto cisto sumnjam da mu mi mozemo ponuditi bolje uslove od Azmira...katarakta je napisao/la:Muris Piric vec dugo igra po federalnoj ligi. Mislim da nije neki kvalitet za PL. Doduse bolji je od npr. Zilkica za klasu, Kalezica i njima slicnih. Igrao je za Jedinstvo one sezone kad smo se s njima borili za ulazak
Pa ovaj termin.ovo jedino penzionerima godi cccccProbisvjet je napisao/la:Sta ba, koje, ne vidim?Sariel1987 je napisao/la:Koja je kuga ovo udesila?katarakta je napisao/la:S Celikom u ponedjeljak u 13xccccccc
![]()
Sulejman Krpić, strijelac prvog gola na utakmici, protiv lokalnog rivala nastupio je povrijeđen. Slobodin napadač zadobio je povredu ruke u prvoj utakmici sa Slogom, zbog čega je propustio susret sa Zrinjskim u prošlom kolu, a sada je odlučio stisnuti zube i zaigrati.
“Ako treba, igrao bih i bez ruke”, rekao je za “****” Sulejman Krpić, koji se potom osvrnuo na utakmicu.
“Zasluženo smo slavili, dali smo svi od sebe 200 posto i niko nam nije poklonio pobjedu. Njihov trener je rekao da nam je pomogao sudija, što nije istina. Pobjedu smo zaslužili, a možda oni nisu navikli na pošteno suđenje. Ipak, Slogi želim sve najbolje i da se brzo oporave od poraza”, kaže Krpić.
Ponovo su “Fukare” skandirale Krpiću, zbog čega im se zahvalio.
“Hvala im i najbolji su navijači. Zbog toga svaki gol posvećujem njima”, rekao je.
On se osvrnuo i na šanse Slobode da konačno osvoji Kup BiH.
“Sve je moguće. Zavisi od pojačanja u januarskom prijelaznom roku i od ekipe koju će Sloboda imati na proljeće”, zaključio je Krpić.
**** ga brate, barem sam rezultat uboslobodaTZ je napisao/la:Ako je tako, evo odmaGuest007 je napisao/la:Poluvrijeme 2:0, citirat cete me
Sent from Nokia 3210
Evo da se citiram. A vidim neki pitaju sto igramo u ponedjeljak, pa zato sto je stadion u katastrofalnom stanju sto je Slavko predvidio i zato sto cemo imati dva dana vise odmora! Opasan je Sampras na sve mislifukaratz je napisao/la:Vrlo moguce da protiv Celika igramo u ponedjeljak, zahtjev je podnesen sad je na savezu!
Trenutno korisnika/ca: antisisoja1919, Proximic i 5 gostiju.