07.09.2010 Bosna i Hercegovina - Francuska
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: 07.09.2010 Bosna i Hercegovina - Francuska
safete ne blamiraj se vise zivota ti 

slazem se! Francuska je ipak i sa C timom za nas velesila! Mislim da je nas najlosiji igrac bio Vedad Ibisevic ,i protiv Luksemburga je on bio katastrofa,od njega se lopte odbijaju kao od panj ,ali sam mislio da ce protiv Francuza biti na nivou,realno Ibisevic je bio nas najgori igrac,a svi ostali su odmah iza njega,izuzev Hasagica koji je nas najbolji igrac! Susic je ipak suprotnost od Blazevica,ne zna on psihicki pripremiti i naloziti igrace za utakmicu..previse smo se prepali Francuza,nigdje veze,,,bolje smo igrali protiv svjetskih i evropskih prvaka Spanije nego protiv b tima Francuske na dobro popunjenom Kosevu...(Savez je cjenom ulaznica mnoge ohladio ,malo ko je mogao platiti tu cjenu ulaznice,mislim na zapad)..Mi smo jednostavno prosjecna evropska reprezentacija koja s vremena na vrijeme zna pobjediti nekoga..ipak remi protiv Katara nije bio slucajnost,kao sto su Dzeko i kompanija mislili! pa ljudi moji mi Katar ne mozemo pobjediti a nesto ocekujemo protiv Francuske,ipak smo nerealni..alan ford 26 je napisao/la:Sto prije skontamo da nismo sila, neg jedna prosjecna repka koja bljesne s vremena na vrijeme, bice nam lakse.
Dzeko sljivotres .. de bogati ne jedite **** .. nije dobio lopte kako treba i vi ga nazivate sljivotresomm .. jadnooo ..
Izvlaciti se sada na savez to mi je jos jadnije
SUSIC NAPOLJE
SUSIC NAPOLJE
- TheScouser
- Kontakt:
e moj Ćiro sad kada te nema...
This is where they stop! This is where they fall! Give them nothing but take from them everything!
Pridružite se LFC Balkan Supporters Union na Facebook-u!
Pridružite se LFC Balkan Supporters Union na Facebook-u!
Ovo sam zaboravio i izvinjavam se: "Jeebem Francuzima mamicu i Fair PLay, niti su kada znali niti ce znati, tako su i otisli na SP, jest da nema veze sa porazom al et od srca je
"

Messi zipa, eto Spahe ! ! !
Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !
Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Strašno je koliko novac udari u glavu igračima. Pa pogledajte Lulića koji ne vrijedi milion a trči momak kao navijen svo vrijeme. Šta li je naš Dijamant radio ne znam, možda se čuva za utakmice Wolfsburga kako bi pokazao da može n abiti cijenu i na 50 miliona. Nema onog žara kojeg je imao u Ćirin vakat kada je jednu Belgiju sam lomio, zabijao, asistirao i druga čuda činio. Danas je prnuo u šišu i bio najslabija karika.
- RK Gradacac
- Kontakt:
Prvi pametan post veceras!lejla je napisao/la:Od danasnjeg dana sam zagovornik teorije da su Bosanci jedna glupa i nezahvalna nacija. Tacka.
O tekmi kad me prođe bijes.
010 ISN'T JUST A CODE
- NoName
- Kontakt:
Taktika bez taktike. Ojačan srednji red
koji se nije sastavio s loptom. Ne kontam ovog Sušića nikako, pa nije problem poraz, problem je to što mi nismo nikako igrali noćas. Publika, nemam riječi, bolje bi bilo da idemo svaku na gostovanje, očaj. Zviždanje Spahiću i Ibiševiću
ne znam ko to radi.
Hajmo FIFA, suspendujte nas molimo vas. Ništa od ovih kvalifikacija jer nema igre, pa da u međuvremenu makar sredimo tu situaciju sa savezom i zdravo.

Hajmo FIFA, suspendujte nas molimo vas. Ništa od ovih kvalifikacija jer nema igre, pa da u međuvremenu makar sredimo tu situaciju sa savezom i zdravo.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Bolan, jesi li ti normalan ?parawold je napisao/la:bih 0 : 4 FRANCE .... 92' ..
Hasagic 10
Nadarevic 3
Spahic 9
Mujdza 8
Lulic 7
Rahimic 3
Pjanic (osim onog suta iz slobodnog ) 1
Misimovic 1
Ibricic 2 (haha kralj simulira protiv Francuske... a sudije samo gledaju .imal takvih )
Ibisevic 4
Dzeko -1 ( BH BALERINA )
Ak sa ovakom igrom udjemo u baraz ..
trebamo se sutnuti nogom u guzicu ..
![]()
PAPE ..Bravo ..
Sve pohvale ..
![]()
I na kraju citiram Misimovica : " NEMOZEMO OVAKO " ..zZzZZZZZ
Ibricic je trcao ko konj, trudio se i najvise je uradio zajedno za Rahimicem. Nadarevic je koliko-toliko zaustavljao napade. I ne znam samo kako Ibisevic moze biti bolji od pomenutih

Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.
nocas dzeko nije nista kriv i bez razloga optuzuijete naseg najboljeg igraca uz misketa(koji je nocas uistinu zasro save)al et......dzeko je takav napadac koji bez play-a nemoze nista..on je gladan golova al golove nemoze davat ako nema lopti a lopte nemoze dobivati ako neigra miske ili pjanic....btw.miske i pjana zajedno na sredini terena=poraz(a moze i pobjeda protiv luxa i slicnih).....Susicu postedi nas i daj taj otkaz majku ti svoju neobrazovanu nemas pojma sam s*res....
Nigdje ljepšeg kraja nema,nego što je moj...NOVI TRAVNIK,Vitez,Bila u dolini Lašvanskoj...
----------------------------------------SAVEZ NAPOLJE---------------------------------------------------
----------------------------------------SAVEZ NAPOLJE---------------------------------------------------
pa koji vam je **** svima, ibisevic se barem trudio i trcao, sta je dzeko uradio ? NISTA, stajao ko baba na centru i nije se micao, svaki put kad bi lopta dosla do njeg izgubio bi je i tako smo primili 1. gol
Zeljeznicar za zivot cijeli !
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !
Goni se Sušiću, ti bi i od Zidanea napravio amatera 

FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner
safet susic je kriv za sve,nemojte mi pricati kako je sada francuska svemirska ekipa,bjelorusi su ih pobjedili,a ekipa je potpuno nova nepoznaju se dobro,i nisu oni uopste dobro odigrali koliko smo mi slabo odigrali pa se cinilo da su franci toliko superiorni,ma daleko su oni od toga,ali nasa nepozrtvovanost,nehtijenje,setanje po terenu,diara i diaby na ledzima nosaju citavu nasu ekipu,od cega su oni da nisu od granita,ne oni su samo osrednji igraci ili samo malo vise od toga cast maludi i benzemi,susic je trolcina velika, kako ga nije stid **** ga u usta paradna,nikakve taktike nikakve borbe nikakvog cilja nikakvog savjeta

prvak Italije,prvak Evrope,prvak svih svjetova,dunjaluka,ahireta i vasione FC INTERNAZIONALE MILANO
Od kad te nema ja brojim poraze ...TheScouser je napisao/la:e moj Ćiro sad kada te nema...
Od kad te nema Dzeko ne daje golove ...
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- Bošnjanin_89
- Kontakt:
Ne znam sta ste se okomili na Susica, pa ne igra on.. da nam Ferguson dodze ne bi nam valjao, dzaba kad smo takvi, ne moze nam dragi Bog udovoljiti.. pobjedimo Luxemburg dizemo se u nebesa, a onda izgubimo od jedne Francuske i odmah Susic kriv- bas ko da smo mi Brazil pa imamo 30 superklasnih igraca i on ih ne zna posloziti.. limitirani smo sa kvalitetnim igracima i to nam je uz nas nestabilni mentalitet uvijek bio najveci problem, ne samo ove generacije...mozda i najtragicnija stvar veceras su ovi "navijaci" sto prave nerede pa oni nisu nista bolji od Saveza, gamad obicna, zbog takvih cemo vjecito nosati etiketu divljaka..
ZAPAD JE NAJBOLJA OBMANA
- Los*Blancos
- Kontakt:
Dzeko se sa loptom nije sastavio imao je 4 dodira lopte nogom koliko sam uocio
, ali kriva je nasa sredina sto nije imao vise takodjer i odbrana Francs. citava sredina Francuske za 10
.umisljen nece ni da se krece nista ceka loptu svaku
ebo te dan..Mujdza, Lulic sjajna borba, Pjanic Misimovic ne ne ne ne ne skupa nikad 

Zadnja izmjena: Los*Blancos, dana/u 07 sep 2010, 23:21, ukupno mijenjano 1 put.
El mejor club del siglo XX
wolverine: ja neznam prevociti spanski, ali engleski znam govoriti, citati, pisati a hvala bogu i prevoditi perfektno. i to na brzinu
mandrax: ako nadjes vise od 10 mojih postova na temi Real Madrid, ja idem sa foruma..
wolverine: ja neznam prevociti spanski, ali engleski znam govoriti, citati, pisati a hvala bogu i prevoditi perfektno. i to na brzinu
mandrax: ako nadjes vise od 10 mojih postova na temi Real Madrid, ja idem sa foruma..
e sve je to ok da se nas DZEKO OZNOJIOB0SANAC je napisao/la:Dzeko sljivotres .. de bogati ne jedite **** .. nije dobio lopte kako treba i vi ga nazivate sljivotresomm .. jadnooo ..
SUSIC NAPOLJE
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić
tako nam je kad igramo na **** kosevu kojeg svi dizu i Hvale, eto vam ga sad "NA" vidi se da je tu bio mezar i da ti duhovi očito ne vole nasu repku,DaBogda Ovo bio zadnji put da su velike zvijezde zaigrale na Kosevu !!! ma Bilino Sine za njih Allianz Arenacalcio je napisao/la:slazem se za navijace, totalno destruktivni. bolje bi igrali pred praznim tribinama. jadno.RiNo je napisao/la:Gdje Spaha nestao u utakmici?
Navijači za plakati... Naši navijači su bili francuski 12. igrač-

Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !
A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
jordan 23 je napisao/la:ako je dzeko -1,znas sta su dobili ibisevic i ibricic,znas koliki je to minus.pa ljudi dragi sta ste vi gledali.parawold je napisao/la:bih 0 : 4 FRANCE .... 92' ..
Hasagic 10
Nadarevic 3
Spahic 9
Mujdza 8
Lulic 7
Rahimic 3
Pjanic (osim onog suta iz slobodnog ) 1
Misimovic 1
Ibricic 2 (haha kralj simulira protiv Francuske... a sudije samo gledaju .imal takvih )
Ibisevic 4
Dzeko -1 ( BH BALERINA )
Ak sa ovakom igrom udjemo u baraz ..
trebamo se sutnuti nogom u guzicu ..
![]()
PAPE ..Bravo ..
Sve pohvale ..
![]()
I na kraju citiram Misimovica : " NEMOZEMO OVAKO " ..zZzZZZZZ
Ibisevic imao jedan prodor po desnom boku i to je sve u ostalom . .. Ibricic ... imao nekoliko lopti .. nesto proslijedio za Lulu .. nesto za***** ... Dzeko .. 8 zracnih duela , 1 osvojena lopta .. 3 puta mu igrac od 160cm .. uzeo loptu u zracnom duelu .. ni jedan sut .. ni jedan prodor .. ni malo zara ni borbe .. ibisevic se bar malo trudio ..

Hahahahahahahah, alaj se ismija na sve ove komentare, upadoh sa stolice, koji ste vi ludjaci . . Dok dodjem sebi ostavit cu komentarguber90 je napisao/la:Ovo sam zaboravio i izvinjavam se: "Jeebem Francuzima mamicu i Fair PLay, niti su kada znali niti ce znati, tako su i otisli na SP, jest da nema veze sa porazom al et od srca je"

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.