Svako ko je ostao kad je bilo najteze, a ne sirio istinu po svijetu.mma_hz je napisao/la:Kome je ba Tifa legenda?Znas li ti sta znaci legenda?
Da mi jos jednom ispricamo legendu o turneji.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Svako ko je ostao kad je bilo najteze, a ne sirio istinu po svijetu.mma_hz je napisao/la:Kome je ba Tifa legenda?Znas li ti sta znaci legenda?
Uozbilji se ba.Eisenbahner1921 je napisao/la:Svako ko je ostao kad je bilo najteze, a ne sirio istinu po svijetu.mma_hz je napisao/la:Kome je ba Tifa legenda?Znas li ti sta znaci legenda?
Pa i jeste papci za takve legende, tifa vam legenda, šlagirani osuđenik za namještanje legenda, zula narkoman legenda... pišam vam se u usta....Harden123 je napisao/la:Tifa je legenda, kad god bude dolazio sva su mu vrata otvorena. Covjek srbin, pa sta, ima pravo tetovirat sta hoce, uvijek ce pomoc, a pola nasih komsija sto zivimo jedni do drugih, uvijek ce pokusat poturit ti nogu, samo da nebudes iznad njih.Evander je napisao/la:Pitam se, da li ce Tifa vise ikad otpjevati uzivo Grbavicu na stadionu i ako hoce, kako li ce biti docekan?
Sent from my HUAWEI GRA-UL00 using Tapatalk
Ivica Osim sirio istinu po Beogradu?Eisenbahner1921 je napisao/la:Svako ko je ostao kad je bilo najteze, a ne sirio istinu po svijetu.mma_hz je napisao/la:Kome je ba Tifa legenda?Znas li ti sta znaci legenda?
sta ti imas o zuli pricat, zula odlezo svoje, mangup, hoda gradom nesmije ga niko ni pogledat.ledesma je napisao/la:Pa i jeste papci za takve legende, tifa vam legenda, šlagirani osuđenik za namještanje legenda, zula narkoman legenda... pišam vam se u usta....Harden123 je napisao/la:Tifa je legenda, kad god bude dolazio sva su mu vrata otvorena. Covjek srbin, pa sta, ima pravo tetovirat sta hoce, uvijek ce pomoc, a pola nasih komsija sto zivimo jedni do drugih, uvijek ce pokusat poturit ti nogu, samo da nebudes iznad njih.Evander je napisao/la:Pitam se, da li ce Tifa vise ikad otpjevati uzivo Grbavicu na stadionu i ako hoce, kako li ce biti docekan?
Sent from my HUAWEI GRA-UL00 using Tapatalk
znači priznaješ da Osim nije legenda?Eisenbahner1921 je napisao/la:Svako ko je ostao kad je bilo najteze, a ne sirio istinu po svijetu.mma_hz je napisao/la:Kome je ba Tifa legenda?Znas li ti sta znaci legenda?
Mangup sa pistoljom, svi mi znamo pucati...Harden123 je napisao/la:sta ti imas o zuli pricat, zula odlezo svoje, mangup, hoda gradom nesmije ga niko ni pogledat.ledesma je napisao/la:Pa i jeste papci za takve legende, tifa vam legenda, šlagirani osuđenik za namještanje legenda, zula narkoman legenda... pišam vam se u usta....Harden123 je napisao/la: Tifa je legenda, kad god bude dolazio sva su mu vrata otvorena. Covjek srbin, pa sta, ima pravo tetovirat sta hoce, uvijek ce pomoc, a pola nasih komsija sto zivimo jedni do drugih, uvijek ce pokusat poturit ti nogu, samo da nebudes iznad njih.
Oba su simbola ziva i zdrava.FrancescoTotti je napisao/la:IMA VELEZA I STAROG MOSTA
umiru oni, k'o sto je i herceg bosna
xexe
i njega je Pamela i sve 5Harden123 je napisao/la:sa ili bez, on je dolazio dva puta na ferhadiju, izjebo pitare i cao, de su ti mangupi da dodzu negdje gdje je leglo manijaka, ne rise bgt.
Ma ja vi ste najjači, đe će ko sa vama????? Babuka je samo jedan!!!!Harden123 je napisao/la:sa ili bez, on je dolazio dva puta na ferhadiju, izjebo pitare i cao, de su ti mangupi da dodzu negdje gdje je leglo manijaka, ne rise bgt.
de je taj babuka u guinnesuledesma je napisao/la:Ma ja vi ste najjači, đe će ko sa vama????? Babuka je sam jedan!!!!Harden123 je napisao/la:sa ili bez, on je dolazio dva puta na ferhadiju, izjebo pitare i cao, de su ti mangupi da dodzu negdje gdje je leglo manijaka, ne rise bgt.
Ukratko o mangupima, svaka cast braca..mma_hz je napisao/la:Mangup je bio moj stari kad je uspio i mene i sestru odskolovati od 390 KM plate nakon sto je izasao izresetan iz rata na Zucu.
Doduse vazda je govorio koliko sam duzan na robiju cu hahaha,al sve je to proslo i sada je elhamdullilahi.
Vidim da si papak, poštuj ime Babuke, kad je bilo najteže on je stao u odbranu grada baš kao i Đilda! A ovi sad prodaju vašoj djeci droguHarden123 je napisao/la:de je taj babuka u guinnesuledesma je napisao/la:Ma ja vi ste najjači, đe će ko sa vama????? Babuka je sam jedan!!!!Harden123 je napisao/la:sa ili bez, on je dolazio dva puta na ferhadiju, izjebo pitare i cao, de su ti mangupi da dodzu negdje gdje je leglo manijaka, ne rise bgt.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.