I da je htio nije imao s kimElegant je napisao/la:Jel igrao Dzeko ?

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
I da je htio nije imao s kimElegant je napisao/la:Jel igrao Dzeko ?
eto ti bi mi puno bolje odigrao u pm,ne valjajte glupostitax je napisao/la:DZEKO zvani vucibatina
pa ja i ne igram zato ne mogu ni probatzolaTM je napisao/la:eto ti bi mi puno bolje odigrao u pm,ne valjajte glupostitax je napisao/la:DZEKO zvani vucibatina
pa ne seri onda jbgtax je napisao/la:pa ja i ne igram zato ne mogu ni probatzolaTM je napisao/la:eto ti bi mi puno bolje odigrao u pm,ne valjajte glupostitax je napisao/la:DZEKO zvani vucibatina
Eh kad bi svaki napadač tako na tacnu čekao lopte. Valja potrčati, otkrivati se, tražiti loptu. Evo banalan primjer ti je danas Benzema koji je par puta povukao loptu sa 30tak metara i sam sebi stvarao šanse. Nije fol samo u čekanju Misketove ili Miralemove lopte sa očima. Treba se malo i pomučiti da bi se došlo do gola.Faraon iz Visokog je napisao/la:Pa tupani jedni kako ce igrat kad nije kako treba lopte dobio
Suti ti bolan sada ga pljujuFaraon iz Visokog je napisao/la:Pa tupani jedni kako ce igrat kad nije kako treba lopte dobio
E pa u tom i jes fazon,on je napadac,centralni ne treba se vracat po lopte,treba cekat loptu od veznog ili od poluspiceva i onda zabit,a veceras nije lopte dobio i odma pljuvanje po njemu,amater ovo onoOTNYS_YNWA je napisao/la:Eh kad bi svaki napadač tako na tacnu čekao lopte. Valja potrčati, otkrivati se, tražiti loptu. Evo banalan primjer ti je danas Benzema koji je par puta povukao loptu sa 30tak metara i sam sebi stvarao šanse. Nije fol samo u čekanju Misketove ili Miralemove lopte sa očima. Treba se malo i pomučiti da bi se došlo do gola.Faraon iz Visokog je napisao/la:Pa tupani jedni kako ce igrat kad nije kako treba lopte dobio
heheheheheheh to si u pravu il jos bolje da ga zakopamo do koljena u sesnestercu i neka igraci samo njega gadjaju da nemora jadan da se mrda sve mu **** koda ga crnogorac pravioOTNYS_YNWA je napisao/la:Ma najbolje da se Džeko uhvati za stativu i čeka da ga Miske pogodi u glavu loptom.
Trenutno korisnika/ca: 231983, Direktorcic, Normus90 i 23 gosta.