Zar nije Goring popio za vrijeme suđenja ili presude?Kajzer10 je napisao/la:Nacisti se ubijali prije sudjenja. Ovaj genijalac dobio presudu pa popio otrov. Sad ce citav svijet vidjeti ko je i sta je radio Praljak.Sarmelino je napisao/la:Jel to kopiraju naciste bas do kraja
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ovako se pjevalo na pocetku rata u BIH. Nazalost Tudjman i ovi dole Hercegovci se dogovorise sa Srbima i pokvarise sve. Onda okrenuse HR narod i tamo gdje nije bio vecina protiv komsija. Izdase Posavinu, marginalizovase Hrvate u BIH svuda osim u Z.Hercegovini. Danas je nazalost HR rijec u BIH rijec Hercegovaca dole jer su ovom taktikom sami osictili Hrvate iz BiH.
Selim Beslagic kaze da su Hrvatima u Tuzli naredili dole iz Hercegovine da ne ratuju sa komsijama, da rasformiraju jedinice i isele se. Covjek im dosao u selo i rekao nemate se sta plasiti, ostanite ovdje i eto ih jos uvijek su ovdje, zive u miru sa komsijama i imaju sva prava.
Nazalost izdajice Tudjman i taj Hercegovacki lobi koji su pljunuli na zajednicku patnju Hrvatske i BIH. Na narod koji je prozivio slicnu patnju u Kninskoj krajini, u Vukovaru, HR selima koja su spaljena. Oni su govorili u ime naroda ali nisu bili glas naroda.
To je onda dobro doslo i ovim Bosnjackim politicarima koji su bili za etnicke podjele pa su u Sr. Bosni pocinili neke zlocine i sve to zakuhali. Jbg ne moze se ispraviti koliko mali broj ljudi moze da zasere i zakuha.

Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 29 nov 2017, 12:33, ukupno mijenjano 2 puta.
On je osudjen i onda je popio cijanid ako se ne varam na dan kad je trebao biti objesen.Sarmelino je napisao/la:Zar nije Goring popio za vrijeme suđenja ili presude?Kajzer10 je napisao/la:Nacisti se ubijali prije sudjenja. Ovaj genijalac dobio presudu pa popio otrov. Sad ce citav svijet vidjeti ko je i sta je radio Praljak.Sarmelino je napisao/la:Jel to kopiraju naciste bas do kraja
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Svatko ko je cinio zlocine treba odgovarati i vidimo da ovi odgovaraju za njih. Ali mislim da je vecina zaboravila sta je Hrvatska uradila za BiH u tadasnje vrijeme (izbjeglice i Oluja), ali sada ce se to svakako zaboravit.
Nek se krene dalje konacno.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Meni je drago sto je uradio ovo iskreno, taman da slucaj dobije malo medijske paznje u svijetu, da se ne zaborave ovi zlocini nikada
aferimrio_Ferdy88 je napisao/la:Besic na aparatima![]()
Moguće i ljevak
nekaad nacista, sad ovo, cekam jos da budem cetnik

Dantes, mogu li u Srbe? Imat ce me ko braniti.
Zadnja izmjena: Vijadukt, dana/u 29 nov 2017, 12:43, ukupno mijenjano 2 puta.
"Der Schlüssel zum Erfolg ist Kameradschaft und der Wille, alles für den anderen zu geben!"
Nego kako je provukao otrov,ako je uopste otrov.
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Svakako su saveznici bili, nisi ti džabe odabrao i jedne i druge da navijaš za njihVijadukt je napisao/la:aferimrio_Ferdy88 je napisao/la:Besic na aparatima![]()
Moguće i ljevak
nekaad nacista, sad ovo, cekam jos da budem cetnik

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
lozim se na Busuladzijario_Ferdy88 je napisao/la: Svakako su saveznici bili, nisi ti džabe odabrao i jedne i druge da navijaš za njih
"Der Schlüssel zum Erfolg ist Kameradschaft und der Wille, alles für den anderen zu geben!"
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Hrvatsko cvIćeVijadukt je napisao/la:lozim se na Busuladzijario_Ferdy88 je napisao/la: Svakako su saveznici bili, nisi ti džabe odabrao i jedne i druge da navijaš za njih

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

https://www.klix.ba/vijesti/bih/hrvatsk ... /171129069
Sa kakvim pizdama mi dijelimo državu. Bojkot države im odgovor na sve, yebem im majku nacističku
Sa kakvim pizdama mi dijelimo državu. Bojkot države im odgovor na sve, yebem im majku nacističku
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
u prirodnim i povijesnim granicamario_Ferdy88 je napisao/la: Hrvatsko cvIće

- Goalgetter
- Kontakt:
Parni Praljak - Otrov u meni
- rob do bagro
- Kontakt:
Ovo je samo dokaz da moramo uvijek biti budni.
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
Re: RE: Re: Chat
To sto si napisao je isto kao da se ti i ja druzimo, a ja ti ovamo iza ledja pleham malu.Lillard je napisao/la:Svatko ko je cinio zlocine treba odgovarati i vidimo da ovi odgovaraju za njih. Ali mislim da je vecina zaboravila sta je Hrvatska uradila za BiH u tadasnje vrijeme (izbjeglice i Oluja), ali sada ce se to svakako zaboravit.
Banalan primjer ali nadam se da ćeš razumjeti.
Poslano sa mog SM-T211 koristeći Tapatalk
® GONGASHI POWERHOUSE ®