Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Jarane mijesas nesto sto nema veze s vezom
Koja ce ovaj pi.cka ispasti ako ne bude u pitanju otrov haha
Koja ce ovaj pi.cka ispasti ako ne bude u pitanju otrov haha
Jel to kopiraju naciste bas do kraja 

plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
Nacisti se ubijali prije sudjenja. Ovaj genijalac dobio presudu pa popio otrov. Sad ce citav svijet vidjeti ko je i sta je radio Praljak.Sarmelino je napisao/la:Jel to kopiraju naciste bas do kraja
- tuzlak1987
- Kontakt:
Sto covjek svuce rakijicumajestic24 je napisao/la:

Re: AW: RE: Re: Chat
Koja sutnja brate dragi? Citaj covjece, citaj! Fino ti pisem da apsolutno treba tuziti Hrvatsku. Uz najbolju mogucu pripremu mogucnost da podbacis svesti na nulu. Gdje pise nemoj? Ili dokazi ili nemoj ni napadati u prazno.Brokula je napisao/la:O čemu pričaš druže, kakav heroj bakirovRooney88 je napisao/la: Da, najveci problem smo mi kojima je muka vise gledati magistre da rade za kasama, mjesalicama ili nikako. Dok ste vi heroji Bakirovi koji u zivotu od drzave nece dobiti nista ali u personu ko u boga gledate. Upravo taj mentalitet nam je neprijatelj i dok ga ne rijesimo imat cemo 45% nezaposlenih + 60+% medju mladima. ici cemo prati guzove Svabama za 1000e a od Turaka, Arapa i Amera ocekivati da nam daju milostinju. To je mentalitet koji nam treba izgraditi drzavu. Ko ba kaze da ne treba podizati optuznicu? Nauci citati. Kazem da nije vrijeme za nju jer nisi spreman, obrukat cemo se opet. Optuzena je Herceg Bosna i Tudjman, jel ti Bake ikad pokusao objasniti koja je muka drzavu jednu na sudu dobiti? Puna Bosna laznih patriota, krcata.
Dokazana je agresija, imas sve crno na bijelo. Nemas se uopste potrebe zalijetati trenutno. Budi pametan, mani se patriotizma i usijane glave u ovako velikoj pobjedi.. Tvoj problem je pasivnost, uvijek skidaš gaće uslovno rečeno, i stav ti je haj nek nas yebu ako će nam sutra biti bolje.
Zbog takvih poput tebe koji bi radije prešutili nego nešto konkretno uradili danas nam Dodikovi i Bakiri orgijaju po državi bez ikakvog zakona.
Pretpostavljam da je tvoj stav također ma neka grade pelješki most, bolje nego da se svađamo sa komšijama.
Ne znas ni sta je pasivnost na vecoj politckoj sceni. Cuj nek nas yebi ako ce nam biti bolje. Gdje sam to napisao ikad pa i dana? Izmisljas fraze i pripisujes ih nekom. I svi koji nisu u istom kosu s tobom su izdajnici Bosne i sl.
O mostu necu. Isti se nikada nece izgraditi i ne vidim zasto bih s tobom ulazio dublje u raspravu a siguran sam da ne znas ni gdje bi trebao biti ni sta on znaci generalno. Kome sta donosi a kome odnosi.
Ali takvi kao ti su redovno najglasniji. Puna usta Bosne i patriotizma. Ne daj boze neko da vas pita sta ste do sada u zivotu uradili stanje u drzavi da promijenite. Ili bar pokusali.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Ima i normalnih komentara
Hrvati su gori na ovim presudama od komsija,ne vjerujem kakve nebuloze pricaju 

plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
Pa ovu advokaticu sto kaze da je i jutros popio otrov, uhapsiti odmah.
Ne znam kako si zaključio toliko stvari o meni, a da pritom ne znaš ništa o meni. Svaka čast momčino, to ti je nivo rasprave.
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Sad je vrijeme da hrvatski narod bude najugrozeniji, urota protiv komsija, jednih i drugih
Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80
Eto vidis koliko si licemjeran. Znaci isto tako si o meni zakljucio sve ovo gore ali kada ja isto postupim pricas o mom nivou rasprave, nevjerovatno.Brokula je napisao/la:Ne znam kako si zaključio toliko stvari o meni, a da pritom ne znaš ništa o meni. Svaka čast momčino, to ti je nivo rasprave.
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Opet kažem bez jasne i dokazane i riješene prošlosti nema ni budućnosti. Ne možeš graditi budućnost a da nisi riješio prošlost. Sve ostalo je na stakelnim nogama i puca prvom prilikom.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Ono varala te zena i ti kao necemo gledati proslost hajmo da nam sad bude boljeUnofficialpage je napisao/la:Opet kažem bez jasne i dokazane i riješene prošlosti nema ni budućnosti. Ne možeš graditi budućnost a da nisi riješio prošlost. Sve ostalo je na stakelnim nogama i puca prvom prilikom.

Joj Slobodana hahahahahahahhaha umri keru u mukama i svi koji tvrde da si nevin.
woooooow bas dvije stvari koje se mogu porediti.Ramsey16 je napisao/la:Ono varala te zena i ti kao necemo gledati proslost hajmo da nam sad bude boljeUnofficialpage je napisao/la:Opet kažem bez jasne i dokazane i riješene prošlosti nema ni budućnosti. Ne možeš graditi budućnost a da nisi riješio prošlost. Sve ostalo je na stakelnim nogama i puca prvom prilikom.koje razmisljanje

R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
Ne nego sam čitao tvoje postove na forumu. Ti ako si nekad pročitao kako ja hvalim Bakira, i kako su mi usta puna Bosne, i kako tralabunjam o Bosni po cijele dane, evo glava odmah.Rooney88 je napisao/la:Eto vidis koliko si licemjeran. Znaci isto tako si o meni zakljucio sve ovo gore ali kada ja isto postupim pricas o mom nivou rasprave, nevjerovatno.Brokula je napisao/la:Ne znam kako si zaključio toliko stvari o meni, a da pritom ne znaš ništa o meni. Svaka čast momčino, to ti je nivo rasprave.
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
rio_Ferdy88 je napisao/la:Shodno mišljenju Žalbebnog vijeća ostaje prvostepena odluka da je Hrvatska učestvovala u agresiji na BiH i da je Tuđman bio udruženog zločinačkog poduhvata zajedno sa čelnicima Herceg-Bosne.![]()
Tužbu odmah podignuti i tražiti odštetu

- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Baš to. Ti znaš da te vara a isto i ona zna da ti znaš da te vara a ti šutiš radi suživota, da nam bude.Ramsey16 je napisao/la:Ono varala te zena i ti kao necemo gledati proslost hajmo da nam sad bude boljeUnofficialpage je napisao/la:Opet kažem bez jasne i dokazane i riješene prošlosti nema ni budućnosti. Ne možeš graditi budućnost a da nisi riješio prošlost. Sve ostalo je na stakelnim nogama i puca prvom prilikom.koje razmisljanje

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Besic na aparatima
Moguće i ljevak

Moguće i ljevak

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.