Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

bistrikboy
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la bistrikboy » 07 sep 2010, 22:57

Elegant je napisao/la:Jel igrao Dzeko ? :|
I da je htio nije imao s kim :mrgreen:
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

tax
Kontakt:

Post Postao/la tax » 07 sep 2010, 22:57

DZEKO zvani vucibatina
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih

mrzim_ulizice
Kontakt:

Post Postao/la mrzim_ulizice » 07 sep 2010, 23:00

dzeku rami stavio u gace i 90 minuta ga cesko po jajima :D :D

zolaTM
Kontakt:

Post Postao/la zolaTM » 07 sep 2010, 23:00

tax je napisao/la:DZEKO zvani vucibatina
eto ti bi mi puno bolje odigrao u pm,ne valjajte gluposti

Omar500
Kontakt:

Post Postao/la Omar500 » 07 sep 2010, 23:02

Ne može Džeko sam. Aj objasnite kako će, kad je primio možda dvije lopte u čitavoj utakmici i to je opet bio okružen francuskom odbranom. Pa ni Popović ih ne bi mogao na leđima nositi, a kamoli Džeko :D

tax
Kontakt:

Post Postao/la tax » 07 sep 2010, 23:03

zolaTM je napisao/la:
pa ja i ne igram zato ne mogu ni probat ;)
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 07 sep 2010, 23:03

Dzeko zvani setac na petama po terenu ... fujjj ... Respektujem kada igras pa izgubis al kada se setas terenu dok ti se suigraci ubijaju u odbrani tu nema isprika. Ja mislim danas je bio najsvjeziji igrac naon 90 minuta , fakat se frajer nije ni umorio.... zato Ibisevic zasluzuju respekt pretrcao je momak svaka mu cast !!!!
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

deni_m1312
Kontakt:

Post Postao/la deni_m1312 » 07 sep 2010, 23:03

pricajte vi sta hocete ali je dzeko odigrao ovu ko qrac...istina je da se nije nasao ni u jednoj prilici,ali isto tako nije ni jednom prosao pored svog cuvara,ni na 30 m,ako mu lopta nije servirana ne do Bog da on potrci za njom,pado je na svaki kontakt.

Vjerovatno je bolji igrac od Ibisevica al je Vedad trcao ko konj i igrao je u vezi na kraju krajeva i nekoliko pogresnih dodavanja mu se moze halaliti al dzekin odnos je ko dno dna... :x

zolaTM
Kontakt:

Post Postao/la zolaTM » 07 sep 2010, 23:06

tax je napisao/la:
zolaTM je napisao/la:
pa ja i ne igram zato ne mogu ni probat ;)
pa ne seri onda jbg

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 07 sep 2010, 23:07

Bio je negdje oko 40. minut kada je Džeko bio u kadru i vidio sam da se nije preznoio pa sam na trenutak pomislio da se radi o snimku kada je tek ulazio na teren :roll:

Slaba partija skroz danas skroz našeg dijamanta. Treba njemu još pure, a i kao što neko spomenu očito da se zbog miliončića i pohasio. :|

Faraon iz Visokog
Kontakt:

Post Postao/la Faraon iz Visokog » 07 sep 2010, 23:07

Pa tupani jedni kako ce igrat kad nije kako treba lopte dobio :cry:
Rođen s tobom da budem

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 07 sep 2010, 23:09

Faraon iz Visokog je napisao/la:Pa tupani jedni kako ce igrat kad nije kako treba lopte dobio :cry:
Eh kad bi svaki napadač tako na tacnu čekao lopte. Valja potrčati, otkrivati se, tražiti loptu. Evo banalan primjer ti je danas Benzema koji je par puta povukao loptu sa 30tak metara i sam sebi stvarao šanse. Nije fol samo u čekanju Misketove ili Miralemove lopte sa očima. Treba se malo i pomučiti da bi se došlo do gola.

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 07 sep 2010, 23:09

Faraon iz Visokog je napisao/la:Pa tupani jedni kako ce igrat kad nije kako treba lopte dobio :cry:
Suti ti bolan sada ga pljuju :mrgreen:
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

kupus army
Kontakt:

Post Postao/la kupus army » 07 sep 2010, 23:10

Pu gadi mi se kakva smo nacija,kako vas nije stid Dzeku kritikovati do veceras smo se svi zaklinjali u njega,a danas se ismijavate na njegov racun.U Albaniji kad ga zabije bice opet Dzeko bolji od Drogbe,Ibrahimovica i ja sta ja znam koga vec.
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!

AC_Milan4ever
Kontakt:

Post Postao/la AC_Milan4ever » 07 sep 2010, 23:11

hallo idioti jedni sta se osuli po igracu jesteli vi degeni gledali tekmu pa nije lopte dobio ni od koga sta se se nafurali na toresa i ostaje vodite ih kuci dzeko vrijedi tolike pare ohladite malo sa onim takticarem mi necemo nikad odigrat tekmu za pamcenje

Faraon iz Visokog
Kontakt:

Post Postao/la Faraon iz Visokog » 07 sep 2010, 23:13

OTNYS_YNWA je napisao/la:
Eh kad bi svaki napadač tako na tacnu čekao lopte. Valja potrčati, otkrivati se, tražiti loptu. Evo banalan primjer ti je danas Benzema koji je par puta povukao loptu sa 30tak metara i sam sebi stvarao šanse. Nije fol samo u čekanju Misketove ili Miralemove lopte sa očima. Treba se malo i pomučiti da bi se došlo do gola.
E pa u tom i jes fazon,on je napadac,centralni ne treba se vracat po lopte,treba cekat loptu od veznog ili od poluspiceva i onda zabit,a veceras nije lopte dobio i odma pljuvanje po njemu,amater ovo ono
Rođen s tobom da budem

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 07 sep 2010, 23:14

Ma najbolje da se Džeko uhvati za stativu i čeka da ga Miske pogodi u glavu loptom.

Bilal
Kontakt:

Post Postao/la Bilal » 07 sep 2010, 23:15

Kao sto neko rece sljivotres alias Dzeko. Najgori igrac repke od utakmice protiv Spanije na ovamo

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 07 sep 2010, 23:15

Dzeko igra ovako ima par utakmica barem od utakmice sa Svedskom . Puno raje je to presucivalo i shvatilo olako jer su bile samo pripremne.
Danas frajer fakat nije mrdnuo nekom stvari , Benzema mu je ocitao lekciju o modernom napadacu , od davanja golova do kretanja u prostoru , otkrivanja i primanja lopte a i o defanzivnim zadatcima jednog napadaca.
Dzeko se nij htio pomaknuti pola metra da primi loptu ... sramota da je tek poslije njihovog drugog gola onako odmoran i pun snage poceo nesto pokusavati.....
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

mrzim_ulizice
Kontakt:

Post Postao/la mrzim_ulizice » 07 sep 2010, 23:16

OTNYS_YNWA je napisao/la:Ma najbolje da se Džeko uhvati za stativu i čeka da ga Miske pogodi u glavu loptom.
heheheheheheh to si u pravu il jos bolje da ga zakopamo do koljena u sesnestercu i neka igraci samo njega gadjaju da nemora jadan da se mrda sve mu **** koda ga crnogorac pravio :D :D

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: jasmin10, Muumii, Normus90, Zglavkar i 26 gostiju.