nisi jedinibranimir85 je napisao/la:odigram cova više i naravno ne može ništa pogoditi

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
nisi jedinibranimir85 je napisao/la:odigram cova više i naravno ne može ništa pogoditi
kladionicar03 je napisao/la:josipmusa je napisao/la:Online kompanija za igre na sreću, ''Betfair'', smatrala je da je Messijev nepriznati gol na Mestalli regularan te je par Valencia - Barcelona označila i kao remi i kao pobjedu gosta i tako je svojim korisnicima koji su igrali na pobjedu katalonskog kluba, a pogodili su ostale parove, odlučila isplatiti zasluženi dobitak.
PRELAZIM KOD OVIH BOGOVA![]()
![]()
Effenberg je napisao/la:Kakav je poklon sinoc bio Cavs @2.20 kod smeca od 76ersa. Cuj 76 favorit???
Al jok nek ja mislim da je to navlaka i mjesto da huknem bar 30-50 unita da se otkiseli u singlu na tu kvotu ja igram sitno i dodajem pacerse, lakerse+6.5 sto jos i prodje i padam boston.
Ljudi imaju najbolju seriju i sezonu ikad al su redovno pushagija kad su kod mene na tiketu. [emoji38]
Tako se to radi bez straha od kvote!Evolution87 je napisao/la: Ja sam ih na liveu uhvatio sinoc, dok su gubili par razlike.
Ja sam zategao pobjedu Pulgara pri setu i brejku prednosti Garagange, kvota je bila deset, uplatio sam na deset km i covjek dobi drugi set i prokocka 5:1 u trecem, kad me ovo danas nije ubilo nece nista.Effenberg je napisao/la:Tako se to radi bez straha od kvote!Evolution87 je napisao/la: Ja sam ih na liveu uhvatio sinoc, dok su gubili par razlike.![]()
Pogledaj ovo sta ti je iskustvo i znanje. I kad mi neko kaze ne rikta se pa jasta se neg rikta i dobro je da se rikta jer nikad ovakvo driftovanje kvoti se ne bi moglo iskoristiti da se igra posteno.
Vidim ovaj sto dobio na kraju njihov domaci i favorit po renkingu mada to nista ne znaci kod ovih saban igraca. Dere prvi set drugi do 3:0 dere i onda pusta gem za gemom. Ja bezze uzeo @6.10 ovog Pulgara sto je ispusio na kraju u spekulaciji da je mozda prvi povrijedjen ili da rikta bar set i da ce ta kvota pasti jer je previse zacijenjena. Tako i bude levat uzme set + brejk u drugom. Ogradim se naravno oko 4:1 kad je kvota kontra 9 bila. Eh sad kontam se yebo majku daje mi i cash out moja kladara, sto ja ne bi prodao ovog prvog jer je sad krenuo da vraca od 5:1, prvo 5:2 pa 5:3 pa kreno na 5:3 0:15 pa 15:30 itd. (bez obzira sto cu u plus uletiti jer sam povoljno ogradio i da pustim da padne jedan a drugi prodje) i docekam ovog kojem se rikta, koji je zapravo bio pusto i pravio to sve bezbeli s ovim skupa.![]()
Eh sad se skontajte braco i sestre koliko tamo neki insideri i njihove familije tako samo ulete na jaku kvotu pa prodaju tikete kad znaju da dolazi vrhunac i da krece kontra i prebace u tu opciju po jakoj kvoti i docekaju! Znaci sa njihovim parama ih sriktaju. Udjes u mec sa 100€ kladeci se prvi set pa drugi pa jednu jaku kvotu prodas 3x ili 4x i od toga ovog @9 uzmes kad znas da ovaj vraca. Od stoje 10 milja nakockas!![]()
![]()
Epilog da je ovaj levat tj. outsider uopste i dosao u ovu poziciju je 15+ DF ovog favorita i boga pitaj kakvo sve ne ofiranje, a i nema streama za ove. A favorit dobio na kraju niko A nece reci da je nariktano sve sasvim normalno fol i ocekivano, jos ce reci HEEEJ lik imo karaktera, vratio se sa 5:1!![]()
How yes no!!!![]()
Samo nadji kladaru koja nudi prodaje tiketa i nema zime! [emoji106]alex1991 je napisao/la:Ja sam zategao pobjedu Pulgara pri setu i brejku prednosti Garagange, kvota je bila deset, uplatio sam na deset km i covjek dobi drugi set i prokocka 5:1 u trecem, kad me ovo danas nije ubilo nece nista.Effenberg je napisao/la:Tako se to radi bez straha od kvote! [emoji106]Evolution87 je napisao/la: Ja sam ih na liveu uhvatio sinoc, dok su gubili par razlike.
Pogledaj ovo sta ti je iskustvo i znanje. I kad mi neko kaze ne rikta se pa jasta se neg rikta i dobro je da se rikta jer nikad ovakvo driftovanje kvoti se ne bi moglo iskoristiti da se igra posteno.
Vidim ovaj sto dobio na kraju njihov domaci i favorit po renkingu mada to nista ne znaci kod ovih saban igraca. Dere prvi set drugi do 3:0 dere i onda pusta gem za gemom. Ja bezze uzeo @6.10 ovog Pulgara sto je ispusio na kraju u spekulaciji da je mozda prvi povrijedjen ili da rikta bar set i da ce ta kvota pasti jer je previse zacijenjena. Tako i bude levat uzme set + brejk u drugom. Ogradim se naravno oko 4:1 kad je kvota kontra 9 bila. Eh sad kontam se yebo majku daje mi i cash out moja kladara, sto ja ne bi prodao ovog prvog jer je sad krenuo da vraca od 5:1, prvo 5:2 pa 5:3 pa kreno na 5:3 0:15 pa 15:30 itd. (bez obzira sto cu u plus uletiti jer sam povoljno ogradio i da pustim da padne jedan a drugi prodje) i docekam ovog kojem se rikta, koji je zapravo bio pusto i pravio to sve bezbeli s ovim skupa. [emoji38]
Eh sad se skontajte braco i sestre koliko tamo neki insideri i njihove familije tako samo ulete na jaku kvotu pa prodaju tikete kad znaju da dolazi vrhunac i da krece kontra i prebace u tu opciju po jakoj kvoti i docekaju! Znaci sa njihovim parama ih sriktaju. Udjes u mec sa 100€ kladeci se prvi set pa drugi pa jednu jaku kvotu prodas 3x ili 4x i od toga ovog @9 uzmes kad znas da ovaj vraca. Od stoje 10 milja nakockas!![]()
![]()
Epilog da je ovaj levat tj. outsider uopste i dosao u ovu poziciju je 15+ DF ovog favorita i boga pitaj kakvo sve ne ofiranje, a i nema streama za ove. A favorit dobio na kraju niko A nece reci da je nariktano sve sasvim normalno fol i ocekivano, jos ce reci HEEEJ lik imo karaktera, vratio se sa 5:1!![]()
How yes no!!!![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.