Bod i prolazi u kupu, za jesen kakvu odavno nismo imali.LjoZee je napisao/la:Bod protiv Sirokog bio bi odlican.
Iako me ispadanje iz kupa ne bi potreslo.
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Bod i prolazi u kupu, za jesen kakvu odavno nismo imali.LjoZee je napisao/la:Bod protiv Sirokog bio bi odlican.
A nemos to reci, al nikako...irfo je napisao/la:Ma ulazak Elsnera je samo da se jos dodatno ponizi vec utucen protivnik, haj sto su izgubili nego igro protiv njih lik koji nije fudbaler
Meni je uz ovaj irfin najjači onaj 'uzeli smo vas lopatom'ackeey je napisao/la:A nemos to reci, al nikako...irfo je napisao/la:Ma ulazak Elsnera je samo da se jos dodatno ponizi vec utucen protivnik, haj sto su izgubili nego igro protiv njih lik koji nije fudbaler
Od svih postova i ovdje i na PL i na prepucavanjima, ovaj mi je ubjedljivo najjaci.
Cestitke irfo!![]()
![]()
Neno tigar, ja ga čekam iskren da ti budemirfo je napisao/la:Dje onaj brat iz Danske, hocel snimat video za divove opet
Cekamo Alpu da jedan stih baci, nije vec dugo vremena nista za dame s lavora sarao.Raonffa je napisao/la:Neno tigar, ja ga čekam iskren da ti budemirfo je napisao/la:Dje onaj brat iz Danske, hocel snimat video za divove opet
I prosli su isto kao njihova braca prosle sezone [emoji23]LjoZee je napisao/la:Samo im pokazati ona story Makedonca i one zvanicne. Proci ce ko Zrinjski prosle sezone. [emoji38]
Dobar je i taj. Nije losa ni ona o ispomoci 11 lopata sa Koseva da se Baza ocisti...Virtu4l je napisao/la:Meni je uz ovaj irfin najjači onaj 'uzeli smo vas lopatom'ackeey je napisao/la:A nemos to reci, al nikako...irfo je napisao/la:Ma ulazak Elsnera je samo da se jos dodatno ponizi vec utucen protivnik, haj sto su izgubili nego igro protiv njih lik koji nije fudbaler
Od svih postova i ovdje i na PL i na prepucavanjima, ovaj mi je ubjedljivo najjaci.
Cestitke irfo!![]()
![]()
Kako se on preziva ne mogu ga naci na FB.MocMahale444 je napisao/la:Cekamo Alpu da jedan stih baci, nije vec dugo vremena nista za dame s lavora sarao.Raonffa je napisao/la:Neno tigar, ja ga čekam iskren da ti budemirfo je napisao/la:Dje onaj brat iz Danske, hocel snimat video za divove opet
MocMahale444 je napisao/la:daj link Rao da gledamo live
amko123 je napisao/la:MocMahale444 je napisao/la:daj link Rao da gledamo live
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 28 gostiju.