NK Široki Brijeg
Re: NK Široki Brijeg
Ti misliš na onog lijevog bočnog,ja mislim generacija 87 godište.Ivan Kvesić,mislim da ga zovu KOlca ili tako nesto.On je bio na posudbi u Gošku pa se vratio u Široki,ne znam gdje je sad ali nije više tu.Taj bi igrač uspio svugdje osim u Širokom. 

Ma nije t ni taj nešto,pa on niti u gošku nije briljirao
Znam da je dole bio standardni igrač.Čak mislim da je bio i kapetan juniora kad su osvojili naslov prvaka BIH!!!
pa ja..rekao sam ti Ivan Kvesić lijevi bočniŠB.TRN je napisao/la:Ti misliš na onog lijevog bočnog,ja mislim generacija 87 godište.Ivan Kvesić,mislim da ga zovu KOlca ili tako nesto.On je bio na posudbi u Gošku pa se vratio u Široki,ne znam gdje je sad ali nije više tu.Taj bi igrač uspio svugdje osim u Širokom.

HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
Je,ali si rekao i da je godiste Migino i Tomićevo!!!Kevin je napisao/la:pa ja..rekao sam ti Ivan Kvesić lijevi bočniŠB.TRN je napisao/la:Ti misliš na onog lijevog bočnog,ja mislim generacija 87 godište.Ivan Kvesić,mislim da ga zovu KOlca ili tako nesto.On je bio na posudbi u Gošku pa se vratio u Široki,ne znam gdje je sad ali nije više tu.Taj bi igrač uspio svugdje osim u Širokom.

- MU'MIN T.M.
- Kontakt:
MI DOLAZIMOOOOO.............
KOŠEVO..god '98,89 min...''Zubanoviiiić, eksplodiralo je Koševo'' (S.T.). DUPLA = 2012
"Dvije stvari neiskorištene su od većine ljudi:ZDRAVLJE I SLOBODNO VRIJEME"
I MIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII.......................MU'MIN T.M. je napisao/la:MI DOLAZIMOOOOO.............

HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
Neka hvala Bogu,sretan put!!!MU'MIN T.M. je napisao/la:MI DOLAZIMOOOOO.............

Mi smo vam jedni od boljih gostiju, bez problema bez ispada navijamo za svoj klub zbog toga i dodjemo a istini za volju u Zelji su prezadovoljni kako su docekani prosle godine u Sirokom i vise puta su javno spominjali da je sve na nivou nadam se da ce i ovaj put biti isto tako i da ce nasi vas ugostiti jos bolje u Sarajevu.ŠB.TRN je napisao/la:Neka hvala Bogu,sretan put!!!MU'MIN T.M. je napisao/la:MI DOLAZIMOOOOO.............![]()
![]()
![]()
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
- MU'MIN T.M.
- Kontakt:
Vi ste uvijek bili dobar,i nadasve fer domaćin.Za to kapa do poda. Želim lijepu utakmicu i sportsko navijanje,nek pobijedi bolji.ŠB.TRN je napisao/la:Neka hvala Bogu,sretan put!!!MU'MIN T.M. je napisao/la:MI DOLAZIMOOOOO.............![]()
![]()
![]()
VIDIMO SE !!!
KOŠEVO..god '98,89 min...''Zubanoviiiić, eksplodiralo je Koševo'' (S.T.). DUPLA = 2012
ma nadam se da će sve dobro proteći,lani je bilo 3-4 tisuće ljudi...u nas je loša atmosfera kako u klubu ,tako i među navijačima, dosta ,koji nikako ne mogu prihvatiti ištuka i upravu,ali ipak se nadam da će biti dosta ljudi,iako će utakmica biti na tv-u....nezz jesmo li uopće favoriti koliko igrača nam je ozlijeđeno,al ako wagner bude 100% spreman i odigra kako on zna...jadni vi
Ono je bilo prije 5-6 godina,zadnjih godina odnosi su dobri.Mislim nema tu prijateljstva ali nije bilo ni nereda.Mi njih korektno primimo oni nas,tko je bolji pobjedi i svi kuci polako.I vama hordama bi bilo lakse da se malo ugledate na manijake.Nebi vas degenecili gdje god stignete

Nisu mi jasni ljudi koji ne zele normalan dijalog
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Ocekujem dobru, kvalitetnu i fer utakmicu na PEcari i neka bolji pobijedi (nadam se Željo
) ! Vidimo se u nedjelju

"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
svaka ti dala za ovaj post.ŠB.TRN je napisao/la:Ono je bilo prije 5-6 godina,zadnjih godina odnosi su dobri.Mislim nema tu prijateljstva ali nije bilo ni nereda.Mi njih korektno primimo oni nas,tko je bolji pobjedi i svi kuci polako.I vama hordama bi bilo lakse da se malo ugledate na manijake.Nebi vas degenecili gdje god stignete![]()
![]()
![]()
![]()

- Barney Stinson
- Kontakt:
E baš me zanima odabranih 11 danas 

19 - ђ - 11
HKK Široki - Sportski ponos Hercegovine
- Barney Stinson
- Kontakt:
Heh nisam odavno gledao bolju utakmicu Širokog... Svaka čast momcima... Pokazali su da mogu kada hoće...
19 - ђ - 11
svaka cast na uvjerljivoj pobjedi!
ocigledno je postalo da siroki bolje igra u derbijima tj. protiv jacih protivnika u pl (borac u bl 2-3,sad zeljo 4-1,a i one utakmice u europi s olimpijo i austrijom), dok protiv onih gdje se unaprijed upisu bodovi (rudar,travnik..) gubimo bezeze...
na "malim" se utakmicama prvenstvo dobiva/gubi.

ocigledno je postalo da siroki bolje igra u derbijima tj. protiv jacih protivnika u pl (borac u bl 2-3,sad zeljo 4-1,a i one utakmice u europi s olimpijo i austrijom), dok protiv onih gdje se unaprijed upisu bodovi (rudar,travnik..) gubimo bezeze...
na "malim" se utakmicama prvenstvo dobiva/gubi.
Čestitke na zasluženoj pobjedi.
- mrzim_ulizice
- Kontakt:
cestitke za pobjedu zasluzili ste je i pokazali kako se igra fudbal svaka cast
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.