i na lavoru i u dolini...jos2x za prvaka ako bude potrebe bjezat cemo vam 15b

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Čega 1500, tri momka istrčala iz kortea a vaši se noge 'vataju.HajdeZeljozabiGol je napisao/la:6 vs 1500 to i vi radite svaki put kod druge gimnazije...vec **** to oguljeni ste![]()
![]()
i na lavoru i u dolini...jos2x za prvaka ako bude potrebe bjezat cemo vam 15b
Neandertalac je napisao/la:Evo Krste se izvinjava.
Virtu4l je napisao/la:Neandertalac je napisao/la:Evo Krste se izvinjava.
2-1TobeYarabi je napisao/la:2 lika izasli iz kortea i povaljali njih 6 koji su pobacali baklje i pokusali bjezati, ali nisu uspjeli u tome![]()
![]()
Kakve mi veze imamo s ovim? Mi vas yafrkavamo radi one sramote od jučer, to neće otići tako lako!Zenzo je napisao/la:Gdje su pitari, tuzlaci, zenicani + ostali ?
2 - 6COYS je napisao/la:2-1TobeYarabi je napisao/la:2 lika izasli iz kortea i povaljali njih 6 koji su pobacali baklje i pokusali bjezati, ali nisu uspjeli u tome![]()
![]()
Šta je ovdje fazon? Vidio sam trans danas...elamalakia je napisao/la:Kuc kuc banditen![]()
![]()
Što bih ja bio na aparatima?elamalakia je napisao/la:Wobly na aparatima, jucer vadi zakone dan te yebo![]()
Jaozinho22 je napisao/la:KUC- KUC BANDITEN
![]()
![]()
Pozdrav za makedonskog instagram klauna i ostale članove kosooke prćije, živjeli !![]()
a ja tebe volim i da nisam ozenjen zaprosio bi te ovdje pred svimasamedoktor je napisao/la:
Ma ne mislim o ratu ali tebe iskreno mrzim zbog svega sto pises. I sve sto ima veze s tobom. Jer si kukavica i vrijedjas manijake.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.