Imamo 2 lopate, ali zato oni imaju 11Eisenbahner1921 je napisao/la:Sta se to desilo? Ukratko..

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Imamo 2 lopate, ali zato oni imaju 11Eisenbahner1921 je napisao/la:Sta se to desilo? Ukratko..
MocMahale444 je napisao/la:
UNBX.
potpis "Mi smo isplovili kao drotovski klub 1946"uNbx je napisao/la:
Daj drugi avatar, ovaj neće, nemoj da ti moram slikat.MocMahale444 je napisao/la:Kaze kladi se s pitarimaljudi bez obraza.
Moj Muha zar si sta drugo ocekivo, ja se zato nisam ni kladio, rijetki su oni pitari koji ce ispostovat opkladuMocMahale444 je napisao/la:Kaze kladi se s pitarimaljudi bez obraza.
Jok udure je ziv bio. Ovo je samo skola drugim Manijacima da se nikad s vama ne klade.uNbx je napisao/la:Daj drugi avatar, ovaj neće, nemoj da ti moram slikat.MocMahale444 je napisao/la:Kaze kladi se s pitarimaljudi bez obraza.
Evo naguzio sam se i podmazao da manje boli. Udri!Zeljo92 je napisao/la:Ja cekam evolutiona, hocu mu ga zabiberit sa avatarom [emoji1]
Znaju i mlađi vjeruj mi, u mojoj mahali se redovno pucalo.HajdeZeljozabiGol je napisao/la:jao deranje boze dragi..pa ljudi igrali smo sa njima danas 25-5 ..ovu igru znaju ovi sto imaju 25+
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.