Ahahaha najjaci komentar.Virtu4l je napisao/la:fixator je napisao/la:UZELI SMO VAS LOPATOM
![]()
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- Sandokan87
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
Željo je religija i život! Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja!!!
Sandokan87 je napisao/la:Ahahaha najjaci komentar.Virtu4l je napisao/la:fixator je napisao/la:UZELI SMO VAS LOPATOM
![]()

NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
- MocMahale444
Hvala zivio, trebaju se ugledati na tebejoker90 je napisao/la:Zaslužena pobjeda! Čestitke !

Nego gori tim nije gostovao na Grbavici, sad ce ih bojac zavrsiti.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
- Sandokan87
- Kontakt:
SAMO JE BILO PITANJE S KOLIKO RAZLIKE. Ahahahahahahahahahhahaha Husref says: MOJA EKIPA.JE U FORMI MENI ODGOVARA DA IGRAMO ahahahahaahahhahahahaha aparati aparati husrefeeeee
Željo je religija i život! Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja!!!
Opet strumfovi na svojoj temi psujete majke pitarima, neznate ni dali je ziva necija majka. Kad vam neko uzvrati onda trazite ban.
najjace je kad sarajevo pobjedi nas ili mi izgubimo, zenicani i fukare odma nesto kao nas zayebavaju i uvlace se dupe komsijama... lafo njihovo "prcanje" nas tice... a sad kad razvalis komsije po knjizi, onda niti da cestitaju nego samo nijemo gledaju sa strane... prave pichkice su ti smogovci i azmirovci...
45515
E jeste nas mislili 2 razlike uzet. E evo vam sad. Mi smo naravno mogli i do pobjede al nismo htjeli, hoćemo da liga bude zanimljivija. 

Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
jesam prvi napisao da ste ih naguzili kao malo kogrbavicka je napisao/la:najjace je kad sarajevo pobjedi nas ili mi izgubimo, zenicani i fukare odma nesto kao nas zayebavaju i uvlace se dupe komsijama... lafo njihovo "prcanje" nas tice... a sad kad razvalis komsije po knjizi, onda niti da cestitaju nego samo nijemo gledaju sa strane... prave pichkice su ti smogovci i azmirovci...

kaze Husara napusta ih Tan ode ulagat u Kotrijk eno mu psuju po fb

Zadnja izmjena: avenija, dana/u 27 nov 2017, 15:23, ukupno mijenjano 1 put.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Ko je teze podnio ovaj poraz, pitari ili tuzlaci?
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
Kad je ovo bilo da jedna ekipa uzme dva derbija jedan za drugim.Saidaga agdom ga opali.
- HajdeZeljozabiGol
- Kontakt:
KAZEM JA 2:0 NEK ME NEKO CITIRA HAHAHAHAH K.A.R.A.NJ.E ALI FAKAT... ovako nismo goska i gradinu derali
boze dragi ljudi centar niau presli...jesu li korner izveli???? hahahahhaahah

Željo1921
Prije 95 godine rođen je Željo, najtrofejniji bh. klub!!!!
Tesko je biti pitar ;) ;)
Pa bilo je pretprošle sezone, šatro Brazilac i Stevanović.Alipasino je napisao/la:Kad je ovo bilo da jedna ekipa uzme dva derbija jedan za drugim.Saidaga agdom ga opali.
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Sta je bilo?Neandertalac je napisao/la:Razvalit ćemo ih! Tri razlike za nas!
Citirajte me.

Inace, cestitke na zasluzenoj pobjedi.

"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
Misle oni nas tri razlike... Niko Sarajeva ne uzima tri razlike.HordasOdMalena je napisao/la:Sta je bilo?Neandertalac je napisao/la:Razvalit ćemo ih! Tri razlike za nas!
Citirajte me.![]()

ocigledno da si izuzetak od pravila... nego ne vidim ni jednog azmirovca da nam je cestitaoavenija je napisao/la:jesam prvi napisao da ste ih naguzili kao malo kogrbavicka je napisao/la:najjace je kad sarajevo pobjedi nas ili mi izgubimo, zenicani i fukare odma nesto kao nas zayebavaju i uvlace se dupe komsijama... lafo njihovo "prcanje" nas tice... a sad kad razvalis komsije po knjizi, onda niti da cestitaju nego samo nijemo gledaju sa strane... prave pichkice su ti smogovci i azmirovci...
kaze Husara napusta ih Tan ode ulagat u Kotrijk eno mu psuju po fb

45515
- HordasOdMalena
- Kontakt:
skoroalen je napisao/la:Misle oni nas tri razlike... Niko Sarajeva ne uzima tri razlike.HordasOdMalena je napisao/la:Sta je bilo?Neandertalac je napisao/la:Razvalit ćemo ih! Tri razlike za nas!
Citirajte me.![]()

"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
- HajdeZeljozabiGol
- Kontakt:
Željo1921
Čestitam NK Željezničar na pobjedi i pozdrav svakom pravom i istinskom Hrvatu u Sarajevu. Bolji početak radnog tjedna nisu ni mogli zamisliti-
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.