A nasi pametnjakovici nisu znali da ce snijeg i da zatraze sami ako nisu dobili. Pravi strucnjaci nema sta, al za ublehe.LjoZee je napisao/la:Poslao nam je savez i lopte samo su se malo kasno sjetili, ali bolje ikad nego nikad.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Imam neki bas dobar predosjecaj za ovaj derbi znaci pripremite svi tablete za smirenje. [emoji23]
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Slazem se sa neom, nemojte skrtariti, moze i snickers pokoji i monte.Neandertalac je napisao/la:Ko je u mogućnosti danas neka ponese krisku hljeba, zdenku, cokoladicu i podijeli komsijama beskucnicima.
Ovo za makedonca ne zelim komentarisati, mada se trebate zamisliti, cuj da im se lome noge...
Pa nismo Mladost Bog vas pomogao.
Ubijedjen sam u pobjedu danas, idemo Zeljoooo.
I naprijed, i naprijed, i naprijed....
Pinky na aparatimaLjoZee je napisao/la:Imam neki bas dobar predosjecaj za ovaj derbi znaci pripremite svi tablete za smirenje. [emoji23]

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar
FK Željezničar
Idemo momci danas dati posljednji atom snage da pobijedimo. Derbi sam po sebi nosi poseban naboj i motiv, ali poslije jučerašnjih provokacija neka u vama proradi i inat. Obradujte ove navijače koji vas prate i bodre gdje god igramo. Igrajte za sve one momke koji su jučer došli po onakvom vremenu i uslovima!
Sretno!
Svaka čast i upravi Širokog koja je spremna da pomjeri termin utakmice!
Sretno!

Svaka čast i upravi Širokog koja je spremna da pomjeri termin utakmice!
Plavo je srce u meni!
FKŽ 1921 🔵⚪
FKŽ 1921 🔵⚪
Mogle su ublehe i jucer ovo ocistiti... Al boli njih sto ce neko iz Konjica il Kaknja potrositi stoju da bi gledao cirkus
Slomiti Krstu Velkoskog i ne izgubiti, ali slomiti ga da valja. Uvesti Dinu Hasanovica da mu zavrsi karijeru
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
- Neandertalac
- Kontakt:
Obavezno mu yebat mater narkomansku! Gazi **** prodana!bhsport je napisao/la:Slomiti Krstu Velkoskog i ne izgubiti, ali slomiti ga da valja. Uvesti Dinu Hasanovica da mu zavrsi karijeru
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
hocel bit kakav link
evo cijelu noc cekam tekmu
kod mene sad 5 izutra
kod mene sad 5 izutra
"Volim te Zeljo"
Tebi onda fakat treba crtati. Danas je besplatan ulaz i u revansu protiv sirokog123456 je napisao/la:hajde mi to samo saberi jer nisam bas upratio kako to?Plavi1987 je napisao/la:Dvije utakmice gledas besplatno i opet zanovijetas123456 je napisao/la:Ovo meni sa kartama nista nije jasno?Ko danas ne moze na utakmicu zbog posla,skole ce izvisiti?Sta se prave ludi sto ne vrate ljudima pare ako ne mogu na utakmicu?
http://live.livewidget.net/streamvideo1 ... 22988.htmlGKhan je napisao/la:hocel bit kakav link
kod mene sad 5 izutra
+4367761343386 okreni moj broj ti zivote moj
Idemo ih nagrditi za onu bahatost. Uvijek je njihovo "uzdizanje" bila nasa prednost!
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
naprijed Zeljo 1:0 dovoljno po ovakvom terenu i cuvajte zglobove. Treba za koji dan i siroki poraziti
Dajte stream je.bo vas Tito!!!!! Evo 1-0!!!!!!!
Moj glas je mek, al' je zato toljaga tvrda.....
1:0 vodimo. Stream ne radi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.