FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- Neandertalac
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Nakon one blamaze juče koja nas je koštala na više načina, jedinu satisfakciju bih donekle mogao dobiti u pobjedi protiv kineskih robova. Naravno, ne treba biti nesportski nastrojen i priželjkivati lom noge onog lubenicarskog narkomana ( yebo ga drug Dzeno sa kojim se talio za bijelo ) već u jednom sportskom duhu odigrati utakmicu i osim njemu probati slomiti obje noge i onom majmunu što je izjavio da će nam vodu platiti.
Pitari su prodane piqke!
Pitari su prodane piqke!
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Adžem je juče pripremio dobar sastav za derbi. Ja bih sada pojačao zadnju liniju sa klasičnim liberom koji će sve čistiti. Stavio bih Ubiparipa kao centralnog napadače i uz njega Zec i Zakarić. Zakarić malo povučen, a Zec iz drugog plana da se ubacuje iz ledja Ubiparipa (iz drugog plana) i samo na njih duge lopte. Nema drugog načina. Samo jako. Tri boda su tu i prvo mjesto na tebeli...
"Truth begins in lies."
Momak koji uredjuje zvanicnu na onom tamo profilu je napisao da je danas besplatan ulaz. Pa eto ko je od nasih izgubio kartu nek se ne brine.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Ovo meni sa kartama nista nije jasno?Ko danas ne moze na utakmicu zbog posla,skole ce izvisiti?Sta se prave ludi sto ne vrate ljudima pare ako ne mogu na utakmicu?
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
AJmooooooooooooo
Zavrsit karijeru krmetu makedonskom

Zavrsit karijeru krmetu makedonskom

NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
- akisarajevo92
- Kontakt:
Postoji mogucnost da se Kup igra u cetvrtak. Danas ce biti donesena konacna odluka.
- Neandertalac
- Kontakt:
Nervira me kada naši navijači daju prijedloge za kavez u kojem bi bili smješteni pitari. Kavez je za njih hotel sa pet zvjezdica, ja sam za katronsku kutiju kakva i dolikuje beskucnicima. Jeste vidjeli radosti i osmijeha juče kada su skontali da imaju krov nad glavom.
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Tuga me uhvati kad vidim da su oni dobili tribinu gdje je veoma ugodno, koja je natkrivena i odakle navijanje bukvalno grmi zbog krova. Ovoga puta su dobili sve moguće privilegije i nikad ih neće biti više obzirom da će ih biti i na zapadu, istoku, našem dijelu sjevera.Neandertalac je napisao/la:Jeste vidjeli radosti i osmijeha juče kada su skontali da imaju krov nad glavom.
Ova Uprava ide iz krajnosti u krajnost, prvo bi malo ratovali sa njima, pa im onda ponude uslove koje ni u snu nismo mogli zamisliti.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- scootzzZzTM87
- Kontakt:
Raja ko je kupio bhtelecom web tv juce, moci ce i danas gledati da znate.
OVAJ ŽELJO SVE ĆE J.EBATI, VAŠE PRIČE I SVA FURANJA, SMARAJU NAS VEĆ GODINAMA
- Neandertalac
- Kontakt:
Ko je u mogućnosti danas neka ponese krisku hljeba, zdenku, cokoladicu i podijeli komsijama beskucnicima.
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Dvije utakmice gledas besplatno i opet zanovijetas123456 je napisao/la:Ovo meni sa kartama nista nije jasno?Ko danas ne moze na utakmicu zbog posla,skole ce izvisiti?Sta se prave ludi sto ne vrate ljudima pare ako ne mogu na utakmicu?
Narode samo yebite mamicu onom makedonskom orangutanu, neka mu se sva familija spomene kad god bude blizu lopte.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
A danas habanje malih kineza. Cjepaj Zakaricu odakle stignes...
hajde mi to samo saberi jer nisam bas upratio kako to?Plavi1987 je napisao/la:Dvije utakmice gledas besplatno i opet zanovijetas123456 je napisao/la:Ovo meni sa kartama nista nije jasno?Ko danas ne moze na utakmicu zbog posla,skole ce izvisiti?Sta se prave ludi sto ne vrate ljudima pare ako ne mogu na utakmicu?
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
Poslao nam je savez i lopte samo su se malo kasno sjetili, ali bolje ikad nego nikad.

Hvala Upravi Sirokog. [emoji106]
Ja se izvinjavam unaprijed ako ikoga iznervira ova post , ali iz stvarno neutralne strane gledanja . Ako imate bilo kakav utjecaj na upravu , trazite da umjesto juga daju prioritet potpunim obnavljanje terena i drenaze na Grbavici . Mislim da je to vaznije i zbog reprezentacije a i da imamo jos makar jedan terem u BiH osim Bilinog koji moze podnjet kisu. Mislim da bi imalo veci utjecaj i za Zelju da imaju Evropski travnjak nego jug trenutno , a jug ce se napraviti kad tad.
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
Ma bila je prica, ako je moj info tacan bio je I plan. Ali su iz nekog razloga prioritet dali tribini. Ni meni to nije bas najjasnije jer je teren katastrofa a Sarajevo je grad koji ima I snijega I kise u dobrim kolicinama. Trren I treba biti apsolutni prioritet. Koristiti ga samo za utakmice. Nista treninzi, imaju pomocni I cao.paulus je napisao/la:Ja se izvinjavam unaprijed ako ikoga iznervira ova post , ali iz stvarno neutralne strane gledanja . Ako imate bilo kakav utjecaj na upravu , trazite da umjesto juga daju prioritet potpunim obnavljanje terena i drenaze na Grbavici . Mislim da je to vaznije i zbog reprezentacije a i da imamo jos makar jedan terem u BiH osim Bilinog koji moze podnjet kisu. Mislim da bi imalo veci utjecaj i za Zelju da imaju Evropski travnjak nego jug trenutno , a jug ce se napraviti kad tad.
Zadnja izmjena: Rooney88, dana/u 27 nov 2017, 11:47, ukupno mijenjano 1 put.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.