Nikad ja nisam rekao ni da je los covjek niti da ima lose namjere,,,,jednostavno nisu sposobni za sportski kolektiv i kraj price. Svaka im cast i na PRu i dosta drughi stvari, ali ono kljucno su zakazali debelohalaliMi je napisao/la:Misimovic je dobar covjek, ali nije ovo za njega. Ufati se svoje licne firme, mani ste fudbala i Želje.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- invincible1921
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
=\_1921_/=
U pola jedan se vidjelo da ce utakmica biti odgodjena, nikakva zelja,volja,ozbiljnost od strane nase organizacije se nije vidjelo da dovedu bilo kakve uslove za igru.
Nema ni smisla da raja kisne jos posla sata da nam ne daju izaci nakon sto je utakmica odgodjena.A raja na sjeveru lagano izidje valjda su oni gospoda steta je da oni ostanu da se mrznu, pa valjda je Grbavica nasa kuca i trebamo prvo pripazit nase navijace.
Kako god sutra opet na Jug, al moramo uciti na greskama.
Volim te Zeljo
Nema ni smisla da raja kisne jos posla sata da nam ne daju izaci nakon sto je utakmica odgodjena.A raja na sjeveru lagano izidje valjda su oni gospoda steta je da oni ostanu da se mrznu, pa valjda je Grbavica nasa kuca i trebamo prvo pripazit nase navijace.
Kako god sutra opet na Jug, al moramo uciti na greskama.
Volim te Zeljo
- Neandertalac
- Kontakt:
I nebo se urotilo protiv uprave. Ni milimetra!
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
- MocMahale444
Neka pise ko sta hoce najbolje je biti voce. Jarane ba je li se smirilo, puca s svih strana. Bruka vala, moram priznati da pitari vise nisu favoriti.Neymar11 je napisao/la:Stoji da ima vecina momaka koji su ok. dobri momci bas vole zelju, cast njima sigurno ima i onih koji nisu bas ok, pa dobro nemoze se svacije misljenje da poklapa, ja sam tamo nekad bio, piso al djavo je uzeo ruku pod svoje, nit ulazim nit ista, sad sam za vecinu izadajica poltron Nea itd sto me boli uvo ovde imam svoje misljenje koje se postuje itd.. sve u svemu imam sa svima konkretan odnos tamo pogotovo ovde gdje mogu rec svoje misljenje sto je donekle @Aco reko da pisem argumentovano msm , desavalo se greski kod mene sto npr cujem procujem napisem izjalovi se onda ja kriv hahaMocMahale444 je napisao/la:Ja postujem ljude s drugog foruma brate i ne mogu pisati nista lose protiv njih. Ima ih par tamo sto su sramota ali VECINA je ok.
Sad ti sto ce ga bacit na saopstenje mogu se lagano i s mosta bacit.
@Irfo svaka ti dala vode iz bokala, polomit ga **** on sve svoje glupo seljacko nakaradano. Halaliti 2 crvena ako treba ali ga satrat.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Mora se Stana osvetiti za onaj start onog debila ljetos. Iznenada mu se ukazala prilika. [emoji1]
Izvizdati debila pri svakom kontaktu s loptom. Sve mu po spisku odvratno.
Izvizdati debila pri svakom kontaktu s loptom. Sve mu po spisku odvratno.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- MocMahale444
Odlezati ga treba, bas kao sto Irfo rece **** rezultat (jaci su jbga
) bitno je polomiti gargamela pa neka vrijedja sam svoju mater **** li mu pleme.

1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Tako je Muha, polomit noge kretenu i rezultat cu im halalitMocMahale444 je napisao/la:Odlezati ga treba, bas kao sto Irfo rece **** rezultat (jaci su jbga) bitno je polomiti gargamela pa neka vrijedja sam svoju mater **** li mu pleme.
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Treba mu okončati karijeru sutra pod cijenu crvenog kartona. Valjao bi nam jedan maloumnik tipa Husić za tu rabotu.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Samo bi nesto lomili, sta vam je ljudi, igrajte lopte...
Danas samo treba ici ostrije nego inace pa da vidimo onda kur.enje po instagramu. Jedan crveni gore dole nije da nismo navikli.

Šta je ba ovo, Kerla zlatna kopačka Litvanije još broj 10 nosi

Danas se treba utakmica odigrati, zavrsiti s tim. Treba da ciste jer svake godine ista prica a nikom u interesu nije ds uradi bila sta. Klubovima prije svega. Bitno je da preko svojih satelitica pljuju savez, bh telekom, a njihov nerad nikom nista. Njima je dobar svako ko im da lovu kao telemah, izdrkase na njega ne mozes zivjeti **** ih telemah.
Dzaba cistiti kad snijeg opet pada.
-
- Kontakt:
sta je keru pitarski? smeta ti kad se prizeljkuje pobjeda Zelje a ne 0:3 kako bi ti to volio?Zeljo92 je napisao/la:Povuci se i ti jebla ti lobotomija od do.Zenzo je napisao/la:Sutra da ih uzmemo da se u rupe povuku do narednog derbija.
**** te usta zvaljava!!!
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!
braco je napisao/la:
Šta je ba ovo, Kerla zlatna kopačka Litvanije još broj 10 nosi

31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Qrcenja pp instagramu I podjebavanja rivala su sastavni dio cari derbija. Kakav bolid moras biti pa prizivati nekom lomove zbog toga? A vala opravdano nas I zajebaju. Istrpite muski, sta ste ko curice kakve.
Danas se ovo nece igrati. Ni Husref svoje nece pustiti na ovakav teren. Nama u srijedu kup. Previse je sve to. Snijeg ne prestaje padati.
Sto se tice ishoda siguran sam da bi ih uzeli kada bi se odigrali danas. Uvijek, ALI UVIJEK, kada su bahati I kada samo sibaju provokacije na kraju dobiju po pichci.

Danas se ovo nece igrati. Ni Husref svoje nece pustiti na ovakav teren. Nama u srijedu kup. Previse je sve to. Snijeg ne prestaje padati.
Sto se tice ishoda siguran sam da bi ih uzeli kada bi se odigrali danas. Uvijek, ALI UVIJEK, kada su bahati I kada samo sibaju provokacije na kraju dobiju po pichci.
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
Volio bih da odigramo jer imam neki osjecaj da cemo ih dobiti 

IZ KRVAVE ZEMLJE BOSANSKE CVATU ZLATNI LJILJANI , GRBAVICE MAJKO NASA BRANIT CETE SINOVI!
THE MANIACS 1987 SARAJEVO
THE MANIACS 1987 SARAJEVO
Evo kaze ipak se igra. Nakon njihove ovolike bahatosti siguran sam da ih uzimamo!
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.