Pa u kom bi to filmu Mozgov dominirao protiv Nurkića?LloriS je napisao/la:Shved 24 a Mozgov 14, al falilo je i nama igraca ajdeFederer17 je napisao/la:Od toga Shved sam 30.LloriS je napisao/la: Shved, Voroncevic, Kurbanov, Mozgov.... cetiri glavna igraca, koja su u prosjeku zabijala zajedno 51 poen na EP
Kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo 2019.
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo 2019.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Hrvarska izgubila od Italije kod kuće, u njihovoj grupi Rumuni dobili Holanđane,.
Oćito će se boriti za drugo - treče mijesto, u prvom krugu, jedino ih vadi što se križaju sa grupom iz koje će doći Litva, Poljska i Mađarska, pa ostaju im šanse da se bore za treće mjesto (iza Italija i Litve) za plasman na svjetsko.
Oćito će se boriti za drugo - treče mijesto, u prvom krugu, jedino ih vadi što se križaju sa grupom iz koje će doći Litva, Poljska i Mađarska, pa ostaju im šanse da se bore za treće mjesto (iza Italija i Litve) za plasman na svjetsko.
Ono sto je lose da bi jedna ekipa ekipa iz grupe F mogla doci sa bar 6 bodova u narednu fazu. S toga bi valjalo pobijediti sutra Francuze, jer cemo sljedecu s njima igrati na ljeto kad ce vjerovatno za njih igrati svi najbolji igraci.
Sljedeca nasa grupa ce vjerovatno biti: Francuska, Rusija, BiH, Finska, Ceska i Bugarska. Ako uzmemo u obzir da su tu favoriti Francuzi i Rusi, boricemo se s Finskom za prolaz na SP, a znamo da nam FInci ne leze. Sa Koponenom, Salinom i Markanenom su izuzetno opasni.
Sljedeca nasa grupa ce vjerovatno biti: Francuska, Rusija, BiH, Finska, Ceska i Bugarska. Ako uzmemo u obzir da su tu favoriti Francuzi i Rusi, boricemo se s Finskom za prolaz na SP, a znamo da nam FInci ne leze. Sa Koponenom, Salinom i Markanenom su izuzetno opasni.
Tacno da bi finci mogli doci sa 6 pa cak i 8 bodova, ali trebaju onda uzeti i ruse i francuze sto je puno teze nego aBd nama cehe i bugare, tako da bi nasi medzusobni susreti odlucivali, a njihovi glavni igraci stare dok Markkanen nebi toliko igrao dok mi imamo duletamercurial je napisao/la:Ono sto je lose da bi jedna ekipa ekipa iz grupe F mogla doci sa bar 6 bodova u narednu fazu. S toga bi valjalo pobijediti sutra Francuze, jer cemo sljedecu s njima igrati na ljeto kad ce vjerovatno za njih igrati svi najbolji igraci.
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
A da li mi u narednoj fazi igramo samo sa FInskom, Ceskom i Bugarskom ?
Da, zato se i prenose bodovimercurial je napisao/la:A da li mi u narednoj fazi igramo samo sa FInskom, Ceskom i Bugarskom ?
Da opet igra svako sa svakim igralo bi se 16 utakmica, sto je previse
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
Veliki su bodovi, koje nosimu u drugu fazu, jer Finci tesko mogu pobijediti Ruse ili Francuze, sem ako ovi dođu nezainteresovani, ali kada oni imaju donesenih poraza, moraju sve dobiti da izbjegnu teoretske šanse za ispadanje.
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Da li ce u drugom krugu, tj kada se formiraju nove grupe moci igrati igraci iz NBA i Eurolige ?
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Mogu oni i sada igrati, samo im klubovi ne dozvoljavaju.Papastathopoulos je napisao/la:Da li ce u drugom krugu, tj kada se formiraju nove grupe moci igrati igraci iz NBA i Eurolige ?
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
Finci koliko znam zive i umiru od trice. Prije smo se mucili jer nasa troma odbrana nije mogla cuvati perimetar, no ovaj tim je sasvim nesto drugo. Barem ja mislim
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
prvo skoci pa reci hop
hajde prvo da pobjedimo belgiju i osiguramo to 3 mjeste, pa cemo onda dalje da vidimo gdje cemo, kako cemo i koliko nam sta treba.
pricati o drugom krugu je apsurdno
hajde prvo da pobjedimo belgiju i osiguramo to 3 mjeste, pa cemo onda dalje da vidimo gdje cemo, kako cemo i koliko nam sta treba.
hz1987 je napisao/la:prvo skoci pa reci hop
da,kao da smo se vec plasirali
Ima junski termin i mislim augustovski, tada bi mogli igrati NBA i EL igraci, zato je toliko vazno veceras pobjediti francuze jer oni nece vise biti ovako slabi, a da igraju sa namaPapastathopoulos je napisao/la:Da li ce u drugom krugu, tj kada se formiraju nove grupe moci igrati igraci iz NBA i Eurolige ?
Ukoliko bi aBd pobjedili veceras onda bi sa jednom pobjedom protiv Belgije kuci bili 90% u drugom krugu gdje bi imali 4 boda
Zbog toga je veceras VELIKA sansa koja bi nam enormno povecala sanse i u 2 krugu, zato veceras neka igraju muski kao u skenderiji, pa cak i da ne uspiju znacu da su dali sve od sebe
Citiraću sebe kao i pred Rusiji. Istog sam stava.gazijabih je napisao/la:Večeras sam uz vas momci.
Očekivanja?
Nemam!
Sam opušteno, igrajte, uživajte i zabavljajte se
Večeras hrabro pa šta bude. 

Rezultat je trend, ideal je vječan!
Ovaj sastav Francuza, nije ništa jači od Rusa sa kojima smo igrali, uz hrabru i požrtvovanu igru kao protiv Rusa, i sa Duletom na klupi imamo šansi. No sjetite se Duletove izjave "sve je to sport".nerminh74 je napisao/la:Ima junski termin i mislim augustovski, tada bi mogli igrati NBA i EL igraci, zato je toliko vazno veceras pobjediti francuze jer oni nece vise biti ovako slabi, a da igraju sa namaPapastathopoulos je napisao/la:Da li ce u drugom krugu, tj kada se formiraju nove grupe moci igrati igraci iz NBA i Eurolige ?
Ukoliko bi aBd pobjedili veceras onda bi sa jednom pobjedom protiv Belgije kuci bili 90% u drugom krugu gdje bi imali 4 boda
Zbog toga je veceras VELIKA sansa koja bi nam enormno povecala sanse i u 2 krugu, zato veceras neka igraju muski kao u skenderiji, pa cak i da ne uspiju znacu da su dali sve od sebe
Možemo mnogo dobiti, nemamo šta izgubiti.
SRETNO MOMCI

I sada slabo branimo trice, nije se puno promjenilo._dreamer_ je napisao/la:Finci koliko znam zive i umiru od trice. Prije smo se mucili jer nasa troma odbrana nije mogla cuvati perimetar, no ovaj tim je sasvim nesto drugo. Barem ja mislim
Nama je dovoljno pobijediti jednom Belgiju i prolazimo dalje. Samo ako ne pobijedimo nocas, tesko da cemo u drugu fazu prenijeti vise od 2 boda. U drugoj fazi imamo 6 utakmica, tako da je u igri 12 bodova. Ako se opet bude igralo sa ovako osiromasenim sastavima moguce je da tu bude svasta. Sve zavisi hocemo li pobijediti Francusku nocas i prenijeti 4 boda dalje.
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Re: RE: Re: Kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo 2019.
Prerano ste počeli otpisivati belgiju. Nije da oni ne mogu dobiti krnjave ruse ili francuze. O nama da ne pričam, biće to dvije tijesne tekme.mercurial je napisao/la:Nama je dovoljno pobijediti jednom Belgiju i prolazimo dalje. Samo ako ne pobijedimo nocas, tesko da cemo u drugu fazu prenijeti vise od 2 boda. U drugoj fazi imamo 6 utakmica, tako da je u igri 12 bodova. Ako se opet bude igralo sa ovako osiromasenim sastavima moguce je da tu bude svasta. Sve zavisi hocemo li pobijediti Francusku nocas i prenijeti 4 boda dalje.
Penny Hardaway #1
Anfernee "Penny" Hardaway #1
ima li kakav valjan link za nas koji nemamo sport klub?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.