FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- Ultralopulos
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
dokle je doslo ona hika oko stadiona i rekostrukcije... 

K'o je rek'o da se radujemo ...cinclatorTM je napisao/la:Ne znam kako se mozete radovati broju povrijedjenih igraca SB-a a istovremeno zelite Evropskog Zelju. Ja zelim da su im svi igraci maximalno spremni i zdravi pa da se ponosamo, pa brate bice i na tv-u i da vidimo, bujrum, test, igraj, trci i Zeljo mi te volimo a ne na guzove i bez pola protivnicke ekipe.

- cinclatorTM
- Kontakt:
bistrikboy je napisao/la:Ako pobjedimo ti nemoj racunat' ta tri boda,mi hocemocinclatorTM je napisao/la:Ne znam kako se mozete radovati broju povrijedjenih igraca SB-a a istovremeno zelite Evropskog Zelju. Ja zelim da su im svi igraci maximalno spremni i zdravi pa da se ponosamo, pa brate bice i na tv-u i da vidimo, bujrum, test, igraj, trci i Zeljo mi te volimo a ne na guzove i bez pola protivnicke ekipe.![]()
U KOST
Ja hocu da vidim gdje Zeljo stoji a gdje SB, nakon Slobode i Travnika, kaze Osim da je zadovoljan pa me bas interesuje IGRA.
Zeljo mi te volimo, kako god zavrsio...
ni dokleUltralopulos je napisao/la:dokle je doslo ona hika oko stadiona i rekostrukcije...
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih
Nemos se ne na jezit!
Zeljeznicar za zivot cijeli !
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !
- partibrejker1921
- Kontakt:
Najava: Željo gostuje u Brezi
http://tm87-breza.com.ba/images/TM87Bre ... ubrezi.png
Željezničar nastavlja sa prijateljskim gostovanjima,tako je sada na redu gostovanje u Brezi.
U srijedu ce biti odigran susret sa Rudarom iz Breze u 17:00h. Menadžer Osim će u ovaj gradić povesti tim sastavljen od igrača koji nisu imali mnogo prilike da igraju u premijerligaškim susretima. Sa Amarom ce jos doci neki igraci koji ce biti gosti u Caffe Željo,na incijativu gazde lokala Džemala Tire jednog od najpoznatih navijača Željeznicara.
Bit će ovo bez sumnje pravi praznik fudbala u Brezi koja je već godinama poznata kao mjesto sa velikim brojem navijača najtrofejnijeg bosanskohercegovačkog kluba.
Sta vise reci na ovo hvala Amare kada si nam omogucio da gledamo Želju u Brezi.
Poslje utakmice sa Brezanskim bebama opsirnije + foto..
TM87 BREZA
Željezničar nastavlja sa prijateljskim gostovanjima,tako je sada na redu gostovanje u Brezi.
U srijedu ce biti odigran susret sa Rudarom iz Breze u 17:00h. Menadžer Osim će u ovaj gradić povesti tim sastavljen od igrača koji nisu imali mnogo prilike da igraju u premijerligaškim susretima. Sa Amarom ce jos doci neki igraci koji ce biti gosti u Caffe Željo,na incijativu gazde lokala Džemala Tire jednog od najpoznatih navijača Željeznicara.
Bit će ovo bez sumnje pravi praznik fudbala u Brezi koja je već godinama poznata kao mjesto sa velikim brojem navijača najtrofejnijeg bosanskohercegovačkog kluba.
TM87 BREZA
Jer si jedan jedini ! - www.tm87-breza.com.ba Officijalna stranica TM87-Breza
-
- Kontakt:
aj dobro je nemorate nista kesirat da bi pobijediliAnnesTM87 je napisao/la:Najava: Željo gostuje u Brezi
TM87 BREZA

- nikad_izvini
- Kontakt:
Da nisi fulio forum ? Nije ovo hortikulturabrcanska_malta je napisao/la:aj dobro je nemorate nista kesirat da bi pobijediliAnnesTM87 je napisao/la:Najava: Željo gostuje u Brezi
TM87 BREZA

Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna
Ma pusti njega sta on zna dbl 

Jer si jedan jedini ! - www.tm87-breza.com.ba Officijalna stranica TM87-Breza
Imam taj prvi gore sa LogoSoftom, nije original ali mi je definitivno najljepsi od svih dosad...

FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner
- bistrikboy
- Kontakt:
Nije Amar nakon Slobode rekao da je zadovoljan vec nakon Leotara i mini priprema.Bod bi bio odlican!cinclatorTM je napisao/la:bistrikboy je napisao/la:Ako pobjedimo ti nemoj racunat' ta tri boda,mi hocemocinclatorTM je napisao/la:Ne znam kako se mozete radovati broju povrijedjenih igraca SB-a a istovremeno zelite Evropskog Zelju. Ja zelim da su im svi igraci maximalno spremni i zdravi pa da se ponosamo, pa brate bice i na tv-u i da vidimo, bujrum, test, igraj, trci i Zeljo mi te volimo a ne na guzove i bez pola protivnicke ekipe.![]()
U KOST
Ja hocu da vidim gdje Zeljo stoji a gdje SB, nakon Slobode i Travnika, kaze Osim da je zadovoljan pa me bas interesuje IGRA.
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
imal danas treninga
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Ajne klajne perverzion!
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
http://sportsport.ba/bh_fudbalp-42773.htm
Kakva je sad ovo omladinska liga, sta je sa onom koju smo dosad pratili... ne kontam
Kakva je sad ovo omladinska liga, sta je sa onom koju smo dosad pratili... ne kontam

FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner
- bistrikboy
- Kontakt:
Ovo su mlađi kadeti.Isnar je napisao/la:http://sportsport.ba/bh_fudbalp-42773.htm
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Interesuje me cijena dresova..zelio bih i ja kupit jedan...i gdje se moze kupit ..HVALA!!!

DRŽAVA ŽELJO!
FC BARCELONA! "Mes Que Un Club"
★Champions League 1991–92, 2005–06, 2008–09, 2010–11★
Lionel Messi Ballon d'Or ★2009,2010,2011★!
FC BARCELONA! "Mes Que Un Club"
★Champions League 1991–92, 2005–06, 2008–09, 2010–11★
Lionel Messi Ballon d'Or ★2009,2010,2011★!
Trenutno korisnika/ca: Anpa, Bordo10, Mahalac1987, MostarskiSin, seha77, tutankamon1905 i 43 gosta.