Nego ganjaj Sloboda to je od 2l nije 1884
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Hahahha, vidi fakat, tek sad primjetihPenaltiky je napisao/la:Taj papirni djavo kosta 500 k
Nego ganjaj Sloboda to je od 2l nije 1884
S Krojcice je taj smrdo gdje inace imam niz dobrih karakternih prijatelja. Ali eto bude poneki izuzetak da se proda za dva para kopački i da se popisa na grad na koji je cijeli zivot imao prelijep pogled. Ultrasi su IN. Treba da ih pozdravlja. Zarobljenike u rodjenoj državituzlak1987 je napisao/la:Od tog Pirica ja ne ocekujem bolje, mali covjek koji nema postovanja prema svom maticnom klub. Pokrao svoj klub sa Husaricem i pobjegao zbog 248 KM. Kada neko moze uzeti papire za 248 KM i slusati nekog kriminalca iz Srebrenika sta da radi onda on nema nikakvih principa, takav podanik bi salutirao i najgorem cetniku. Pati od kompleksa nize vrijednosti, misli da je sve tudje bolje. Sramota mu pozdraviti kada je igrao na Tusnju domace navijace, ali prvi trci da pozdravi neke tamo iz grada kojeg nije vidio u zivotu. A vjerovatno ni Tuzle nije vidio jer je neki brdjan.
Ja znam da je Mujkanovic govorio da u slucaju inostranog angazmana klub ima dogovor da pristane u svakom slucaju da on ide, kao eto dzentlmentski dogovor.Hitman22 je napisao/la:Portal pise tako ali to jedino da ima neki deal od ranije s klubom. Jedino sto je 100% istina da je AH njegove papire otkupio od Zvijezde gradacac nekad ranije
Sto se pravis glup klosaru jedan ?tutankamon1905 je napisao/la:Eto prilike za novi bombasticni naslov degenerika.
SKANDAL ! Kenan Pirić pozdravio svoje navijače. Foto + video + fašizam
Sad bez zajebancije. Nadam se da ce uputit javnu ispriku sto se nakon svake utakmice zahvali navijacima na podrsci umjesto da ode u svlačionicu..jer otkad je doso citam kako moze pozdravljat Ultrase. Braco moja mila i predraga
Ja kad sam pisao prije par dana da mu je naredjeno da ne igra te da ljudi provjere ko se brine o njegovoj karijeri pojedni su me pljuvaliHitman22 je napisao/la:Samo da se nadovežem na price Pirija i ostalo.... evo s jednog portala
Amer Ordagić, kako stoje stvari, igra posljednje utakmice u Slobodi. Iako ima “čvrst” ugovor, saznajemo kako će već u zimskom prijelaznom roku ovaj sjajni veznjak stiže u “shoping” u Sarajevo. Poput svog prijatelja i bivšeg saigrača s Tušnja Mersudina Ahmetovića, koji “shopinguje” već drugu sezonu.
Iako se radi o najboljem veznjaku u BiH, premda bi Slobodi igrački itekako koristio, saznajemo kako se dogovaraju sve sitinice oko njegova prelaska na Koševo. Ordagiću utakmicom protiv Čelika u idućem kolu ističe ugovor, te postaje slobodan igrač.
Osim toga, Sarajevo bi u njemu dobilo veznjaka koji bi bordo napad učinio još efikasnijim. Sarić, Husejnović, Ahmetović, Ordagić, nekadašnji je kvartet s Tušnja.
Iskusnom veznjaku ide na ruke i što prema stavkama iz ugovora u svakom momentu može napustiti klub. Ako se složi i Azmir Husić, “alfa i omega” Sloge. Navodno je Husić “otkupio” njegove papire i on određuje gdje će ovaj, za naše prilike, vrhunski veznjak nastaviti karijeru.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.