FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Neandertalac
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Neandertalac » 26 nov 2017, 16:36

Da se ovo desilo pitarima svi mi bi im pili krv na slamku! Nisu oni krivi za ovo danas koliko god mi pokušavali naći opravdanje.

Pet dana prije je najavljivan snijeg i padne manje od pet centimetara, ako i toliko a mi na stadionu nemamo ništa! Bukvalno ništa! Kanta jupola sa pijeskom, ona folija na centru, jedna lopata, par crvenih trakica za označavanje golova i dva starca jadna koja su pokušavala a svi ostali gledali.

Bruka i sramota!

Padao je snijeg u Sarajevu na Grbavici i prije, odgadale se utakmice ali nikada kao danas. Svjedocili smo vrhuncu amaterizma i organizaciji kao kod klubova kantonalne lige! Je li ovo ta organizacija u kojoj napredujemo iz dana u dan i Evropski Željo?!

Ovo je qurac! Stidite se! Odlazite iz kluba!
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

Post Postao/la LjoZee » 26 nov 2017, 16:37

Raonffa je napisao/la:Al' kako Jupolom linije farbaju [emoji38]
Sve gore od goreg [emoji38]
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 26 nov 2017, 16:47

U prvi mah sam pomislio jbg, pada veliki snijeg i na to se ne može uticati, ali sad vidim kakav su cirkus napravili i po ko zna koji put nam se svi smiju, da stvarno više nema smisla.

Čak me i odgoda obradovala zbog utakmice sa Širokim, a sad bi nam se sve to moglo obiti o glavu.

Dosadilo mi je pričati o ovoj amaterskoj Upravi, nikad, ali nikad nam se nisu dešavale ovakve stvari, za ove dvije godine smo bili toliko ismijavani koliko nismo za skoro 100 godina postojanja, Željo je postao predmet sprdnje u svakom mogućem pogledu i ne znam šta još treba da se desi pa da podnesu neopozive ostavke?
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

narodniheroj
Kontakt:

Post Postao/la narodniheroj » 26 nov 2017, 16:48

Sve nam je danas islo na ruku osim same odgode utakmice, tako sam dobio informacije.

halaliMi
Kontakt:

Post Postao/la halaliMi » 26 nov 2017, 16:48

Ko ce ba otici iz kluba pa ne budite djeca. To je skupina nabudjenih debila koja ne vidi dalje od nosa. Zato imaju firme, djeca im vozaju auta, sve goli lopovi!! Evropski Zeljo, projekat, **** jedna obicna. Ljut sam ko ris.

Zeljo92
Kontakt:

Post Postao/la Zeljo92 » 26 nov 2017, 16:49

narodniheroj je napisao/la:Sve nam je danas islo na ruku osim same odgode utakmice, tako sam dobio informacije.
Ne kontam?
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"

Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.

Virtu4l
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

Post Postao/la Virtu4l » 26 nov 2017, 16:52

Quinlan je napisao/la:Šta očekuješ da ti se kaže seronja?
Je li te stid bar danas sr.ati?
:rol: :rol:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Neymar11
Kontakt:

Post Postao/la Neymar11 » 26 nov 2017, 17:00

Neandertalac je napisao/la:Da se ovo desilo pitarima svi mi bi im pili krv na slamku! Nisu oni krivi za ovo danas koliko god mi pokušavali naći opravdanje.

Pet dana prije je najavljivan snijeg i padne manje od pet centimetara, ako i toliko a mi na stadionu nemamo ništa! Bukvalno ništa! Kanta jupola sa pijeskom, ona folija na centru, jedna lopata, par crvenih trakica za označavanje golova i dva starca jadna koja su pokušavala a svi ostali gledali.

Bruka i sramota!

Padao je snijeg u Sarajevu na Grbavici i prije, odgadale se utakmice ali nikada kao danas. Svjedocili smo vrhuncu amaterizma i organizaciji kao kod klubova kantonalne lige! Je li ovo ta organizacija u kojoj napredujemo iz dana u dan i Evropski Željo?!

Ovo je qurac! Stidite se! Odlazite iz kluba!
Ovo je za plakat al da si divio Amara hahaha kako se covjek nasmija popljunu ih Siljak brat se sakrio iza murije :tokralju:

Alahami cirkus je ovo sta smo dopustili organizacija 0 bodova... Haman se svijet nam smije, Al izjava Hadzica hahaha znaci boze kakav gignat... Sprdaju se svi sa nama dno dnaa ..... P.S, i ovaj Mulalic neka nam se sagne do poda zbog one izjave a satro zivi za zelju fuj
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 26 nov 2017, 17:03

Zao mi je Manijaka, ali i ostalih nasih navijaca koji su dosli. Propade im ono sve sto su pripremali za proslavu rodjendana.

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 26 nov 2017, 17:08

NO KOMENTO
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 26 nov 2017, 17:08

Hadzic je samo jos jedna ubleha u nizu. Maskota obična.

UPRAVA NAPOLJE!

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 26 nov 2017, 17:16

Sta kaze lobotomac, ne moze se lopatat prije meca :lol: :lol:
ma ja, dje ces cistit snijeg prije pocetka meca, ko je to ikad radio :lol: :lol: :lol:

slika
slika

Nigdje se ne lopata snijeg prije meca :kafa: , samo ljudi posalju dvojicu malo da pospu pijeska i to je to
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 26 nov 2017, 17:20

Miske posalji im e-mail kako se cisti snijeg :rol:

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 26 nov 2017, 17:20

https://fkzeljeznicar.ba/saopstenje-u-v ... ice/29661/

Direktno iz loze.

Tekme u ponedjeljak pa u srijedu u gostima. Jadan Adzem i nasi igraci. Bit ce oni krivi, a nisu roboti da ovo izdrze i ispune ciljeve.

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 26 nov 2017, 17:26

LjoZee je napisao/la:https://fkzeljeznicar.ba/saopstenje-u-v ... ice/29661/

Direktno iz loze.

Tekme u ponedjeljak pa u srijedu u gostima. Jadan Adzem i nasi igraci. Bit ce oni krivi, a nisu roboti da ovo izdrze i ispune ciljeve.
Kako ih nije stid ovo napisati a dva čovjeka sa kantom jupola pokušavala! Fuj!

Niste učinili ništa da se utakmica odigra, ova saopštenja mozete qurcu mom pisati! Kako vas nije stid!

Ublehasi!

UPRAVA NAPOLJE!

Jaozinho22
Kontakt:

Post Postao/la Jaozinho22 » 26 nov 2017, 17:31

Piqke u kaputićima i s kišobrancicima na zapadu ! Trebali su još i grijače ugradit u one stolice i stavit' ''staklenik'' okolo da im bude toplo, uz ventilaciju naravno, da se ne uguši gospoda !
Kakva sramota i bruka najvećeg kluba u državi...
I oni sebe nazivaju Željom ! FUJJ ! Gdje je glavni mudonja preko e-mail-a, što nije dao kakvu izjavu ili možda priprema ispisnicu popularnom ''Sabanodjovicu'', alfa i omega kluba, najjuređeniji klub u regionu, bla bla ! A u praksi, dva čovjeka koji su zaduženi za krpljenje rupa na poluvremenu po travnjaku, jedna lopata, kanta pijeska od jupola i sprej ... Kao da se delegacija najjuređenijeg kluba u regionu kako ga sami zovu uputila na vikendicu negdje u visinskim predjelima Visokog pa eto ponijeli ako zapada :kafa:
BRUKA I SRAMOTA !!! Niste vi ni Ž od Želje, a gori od vas su ove piqkurine koje vas podržavaju i svaki vaš potez šalju u nebeske visine, neprijatelji kluba i jedni i drugi, FUJJ !
Svaka čast onom napaćenom narodu koji je gotov' dva sata proveo ''na snijegu'' čekajući delegaciju kaputića da osmisle nešto, kad ono i jesu, lopata, dva čovjeka i jedna kanta i sprej,garant su i po sprej poslali nekog svog potrčka da ga donese u međuvremenu, improvizovali !
FUJ FUJ FUJ !!!
Odstupite od kluba bagro glupa i bezobrazna !!!
Na kraju me ne bi čudilo da ona dva čovjeka dobiju otkaz jer nisu stigli spremit' teren za utakmicu, ipak ''PRVI ČOVJEK'' kluba je veliki stručnjak što se tiče fudbala,transfera, igrača, omladinskog pogona , procjene najvećih talenata kluba tipa ovog Sabanodjovica, pa je valjda on procjenio da ona dvojica mogu sve sami. :)
I ne ovo nije pljuvanje po klubu, ovo je kritika ovoj marvi i bagri koja od najvećeg kluba u državi prave prćiju i smijuriju, a vi koji ovo podržavate direktno pljujete po klubu !!!!
JOŠ JEDNOM ! MRŠ NAPOLJE, SVI DO JEDNOG !!!
Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !

BelminM23
Kontakt:

Post Postao/la BelminM23 » 26 nov 2017, 17:36

Hrvatska sa Kosovom je igrala do 16:30, 3. septembra, a drugu utakmicu u dalekoj Ukrajini sa početkom u 20:45, 5. septembra.

Izvodivo je dakle ako se teren osposobi do sutra.

centrala
Kontakt:

Post Postao/la centrala » 26 nov 2017, 17:37

Sve do danas sam i pored mnogih propusta bio na strani uprave ali ovo danas je dotaklo dno ovim lobotomcima da uprava **** mater oni bi nasli opravdanje bjezite iz kluba **** vam sve
Zbog izvanredne tehnike, sjajnog vođenja lopte, efektnog driblinga i dobrog šuta, dobio je nadimak Strauß sa Grbavice i brzo postao miljenik publike.

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 26 nov 2017, 17:38

Sramota jeste ali desava se nije smak sveta bre :D

Lagano saviola blechan i ko se najvise odvali taj ce voditi glavnu rijec, samo polako sutra je derbi.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 26 nov 2017, 17:40

MocMahale444 je napisao/la:Sramota jeste ali desava se nije smak sveta bre :D

Lagano saviola blechan i ko se najvise odvali taj ce voditi glavnu rijec, samo polako sutra je derbi.
Ma desava se istina, ali ljudima se vise nakupilo svega, ne moze vise pod kozu.
Sad ce pretpostavljam lobotomci izdrkat na ovo saopstenje kao svako do sad, saopstenja tretiraju ko svetu knjigu.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Hrasno15, MrkiMedo, strucnjak9, voltron30, ZeljeznicarUberAlles i 26 gostiju.